- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.181
kizlar gunaydin, bayadir hastalik nedeniyle giremedim. Ece'den bana gecen grip sinuzite cevirdi baya hirpaladi beni. baya da is vardi dun hic acamadim sayfayi.
neyse simdi daha iyiyim. sizler nasilsiniz bebisler nasil?
ekmek kemirenler kirmizi pelerinliler allahim hepsi tam isirmalik masallah :)
ayakkabidan konusulmus, pazar gunu 1.5 saat e-bebekte ayakkabi baktik. reebok ve adidas ayakkabilara bayildim ama bana ortopedik gelmedi.
icleri tas gibi. modellere bayildim isikli falan ama karrasiz kalinca almadim. bobux un modellerini de begenmedim cok renksiz geldi bana
evde hala funny baby nin patigini giyiyor. disari cikarken de ebay den aldigim pembe botlari var yumusak. usumesin diye onlari giydiriyorum
ama artik ece yurudugunden ortopedik bisey almam lazim. neyse bakicaz.
su olarak hayat bebek sularindan aliyorum ben, agizligida var zaten. her gun icine doktorun disler icin verdigi flordan koyup veriyoruz
yatana kadar cok cok cok iciyor :)
bu arada evde guvenlik isini naptiniz? biz baya dertliydik sehpa kenralarindan falan ama pazar gunu bauhaustan super bisey bulduk. almanizi tavsiye ediyorum.
su borulari vs. icin ses yalitim malzemesi var sungerimsi. ayni boru gibi o da. onlardan aldik tanesi 1,9tl. butun kenar koselere yapistirdik. hatta esimle kafa atip denedik ne kadar koruyor diye :)))
valla nerdeyse sifir aci oluyor :)) resmini asagiya ekledim.
Eki Görüntüle 661726 Eki Görüntüle 661725 Eki Görüntüle 661728 Eki Görüntüle 661723 Eki Görüntüle 661722
Ayy masallah eceye ne guzel yurumeye baslamiss.. Ben onun bacaklarini isiririm tombis tombis bayiliyorum ciplak bacaklara helede tombis olunca ahhh tam isirmalik oluyor valla oglum yandi bu yazzz. Biz sehpa konusunda sansliyiz bebeler dogmadan once koltuklarimi degistirmistim uymadi diye onuda baskasina verdim vee bidaha da almadim iyikide almamisim