- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.281
Günaydın, 2010 yazı acayipti yaa daha sıcağını düşünemiyorum buharlaşırız herhalde
Bir de Ramazan yazın ortasında aboewww
evet çok sıcaktı nemde olacak..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, 2010 yazı acayipti yaa daha sıcağını düşünemiyorum buharlaşırız herhalde
Bir de Ramazan yazın ortasında aboewww
Gunaydin elifcim ve hilalcim topigede bizden baska kimse ugramaz oldu. Demek bu sene cok sicak olucak eyvah yandik ramazanda var susuzluktan biteriz artik. Niye bilmiyorum ama cok uykum var bebiklerimi uyutamda bende uyuyam ama benimkilerin hic uykusu yok gibi cok hararetli oyun oynuyolar
yazın topicte ben olurum kesin gidecek yerimde yok
yerimde sayarım artık,sizi beklerim
siz tatile gidersiniz kesin
benim çok oruç borcum var kışın halledebilsem bari...
ama bu kış emziriyor olacağım etkilermiki
Bence etkiler, benim etkiliyor açlık ve susuzluk o yüzden ikizler hala esmerse bu ramazanı tutamayacağım
vıyyy desene benim borçlar çoğalacak
neyse ben çocuk druna danışayım
geçen yılda danışmıştım olmaz demişti
sen 1 yıldan sonra sütün vitamini kalmıyor emzirmicem diyordun
yanlış hatırlamıyorsam...
yazın topicte ben olurum kesin gidecek yerimde yok
yerimde sayarım artık,sizi beklerim
siz tatile gidersiniz kesin
benim çok oruç borcum var kışın halledebilsem bari...
ama bu kış emziriyor olacağım etkilermiki
Eğer iştahları böyle olmaya devam ederse ve isterlerse emziririm
Bizim Dr 1yaşta da böyle yemezlerse gündüz emzirmeyi bırakırsın mecbur yerler demişti yani kesersem gündüz keserim, yoksa emmek isteyen bebiş 2yaşına kadar hakkı emsin
Canim ramazandan sonra memlekete eyluldede tatilie gidicez yoksa diger zamanlar bende evde olurum iki bebeyle yanliz bi yere gidemem anca hafta sonlari artik...
Benimde borcum var daha oncede borclarimi hic tutmadim biriktide birikti bi kac yil sonra kisin tutmayi dusunuyorum iki bebeyle borclari tutmak zor olur ama bu sene yandim yaa yazin sicagi ve iki bebe neyse artik anamin yolu gozuktu bana
bizim memlekette kimse yok herkes burda o yüzden gidilmiyor
karabükte doğup büyüdük anneannem ve dedem orda,orayada arada ziyaret amaçlı gdiliyor
onun dışında ablamın armutluda tatil köyünde devremülkü var 5 kerede oraya gittim
ama eşimle tatile gitmedik hiç...
Biz hersene gideriz tatile hatta senede iki kere gitmisligimiz bile olmustur sadece gecen yaz gitmedik bebekler kucuktu bu senede bakalim nasil olacak iki bebeyle biraz tirsmiyorum desen yalan olur. Kuzenimle sansa ayni zaman ve ayni otele rezervasyon yapmisiz oda biraz yardimci olur herhalde aslinda benim gorumcemi kandirmam lazim ama oda cok pahali oraya gelemeyiz diyolar.. Bizde memlekete evlendigimden beri bir kere gittik her sene gitmeyiz bu senede butun aile gidrse gidicez yoksa oyle tek gidilmez insanin cani slklliyor. Ramazandan oncede annem bi yer tutalim biryerlere gidelim diyo bakalim ne olucak bu sene tatil cok ama para yok.. Biz armutluya gecen sene gittik yalovada esimin kuzeni oturuyo orda kaldik eside armutluda pansiyon isletiyodu gunu birlik armutluyuda gezmistik
Canim m ben lekeli yee dalin sivi suruyorum sonrada yikiyana kadar oyle bekliyor yikarkende kendi deterjanimizdanda azcik ekkliyorum leke falan kalmiyor tafsiye ederim
cnm ben 1 ay öncesine kadar bebek deterjanıyla yıkıyordum ama cıkmayan lekeler canıma tak etti. o yüzden normal deterjanla yıkadım. ilave durulama yapıyorum ütülüyorum ama ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum.
işin şakası işte güzellikmi kaldı bende bakımsızlıktan geberiyorum
bi türlü yazamadım suedayı uyuttumda
canım bizim dr 1 yaşına kadar ayrı yıkayabilirsin dedi
ama belki ben 2 yaşına kadar yıkayabilirim
hacışakir granüllü sabun kullanıyorum
bir kezde dalinsıvı deterjan kullanmıştım ama o çok parfümlü kimyasal birde
sabun daha iyi bence daha doğal
lekelere gelince ben hep koslalı suya batırıyorum lekeler çıkana kadar bekletiyorum
çamaşırları sonra yıkadım,yoksa hayatta çıkmaz,lekelerden çok rahatsız oluyorum
bi yerinde leke olmıcak,sonrada kısa devrede yıkıyorum çamaşırları
çok kirli olmadığından,birde lekeleri çıkmış olduğundan...
Suedaaa seni minik köfteee yerim senin o etli burnunu:))
Maşallah Elif çok çok tatluu :) köyün en güzel kızını da merak etmedim değil hani
Lalecim tombik eceye de maşallah boyu da kilosu da iyi maşallah, yoğurt olarak veriliyor da muhallebi olarak neden verilmesin dimi, gerçi yoğurt daha değişik bir olay ama vermeyim de ne yapayım ikisi birine hazırladığım kahvaltının yarısını yedi meyve yemediler çorbadan nefret ettiler 10 aylık iki bebeği doyuracak süt nerdeee, akşam uyansınlar yesinler keçi sütlü muhallebileri
Eki Görüntüle 694542
Bu adamlar nereye bakıyo vardı ya, bu bebeler nereye bakıyor?
Cevap laptop ekranına
kızlar sabah haberleri izliyorum
bu yaz 2010 dan daha sıcak geçecekmiş
ayvayı yedik,belliydi zaten böyle olacağı...
yok canım çamaşırların renkleri solmadı,aslında sabun dahada parlaklaştırır
sen kosla sıvı dene derim. ben hiç terlemezdim de şu 3 yıldır kilodan terliyorum
inşaallah verdiğimde sıkıntılarım gidecek...
hemde daha çıtır görüncem eski halime dönecem inşaallah
dur bir deneyeyim ben ozaman haci sakiri. koslaya gecicem zaten artik dayanamiycam.
ben zayifken de terliyordum sismankende, birsey farketmiyor yani :)
asil sorun benim yuzum terliyor, vucudum o kadar terlemez, yuzum sanki katidan siviya gecer gibi surekli akar da akar
verirsin kilolari sadece karar vermen yetiyor gerisi gelir. bende esimle tanistigim seneki rsmimi koydum masaustune bakip bakip hirslaniyorum :) bak bakim
Eki Görüntüle 695166
gayet güzelsin canım,bu fotoğrafı hangi yılda çektirdin,niye siyah beyaz bu,birde sen kiloyu tam olarak nezaman aldın
ne çok sordum dimi
tesekkurler canim, o snin guzelligin :)
2005'te cekilen foto bu, o sene tanismistik esimle, hatta tanismadan 1 hafta once cekilmisti. siyah beyaz foto cok severim ben ondan boyle, profil resmimde siyah beyaz zaten :) 2008'de kilo almaya basladim ben yavas yavas.her geciken regl bana kilo olarak geri dondu. farkedemedim. sonra jeton dustu ama gec kaldim tabi kilolar yerlesti. simdi daha vermem gereken 23kg var. onumuzdeki 6 ayda vericem onuda. sor tabi yaw konu konuyu aciyor :)
ne zaman evlendin,siyah beyazı sormamdaki nedende net göremiyorsun ya ondan
renkli varsa beklerim,daha net göreyim seni
kızlar hadi sizde foto koyun hepinizi göreyim
hırs yaptım bendemi koysam ne