- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.261
Anam burda kimler vaarmis yaa suedaya bak sen yazi getirmis cimcime kiz usumuyomu bu boyle elifcim birde o tombis yanaklardan ve bacaklardan azicik isirabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyun en guzel kizi ve koyun en yakisikli gencinden iyi bir sentez olmus valla masallah kuzuya
kizlar siz bebislerin kiyafetlerini ayri mi yikiyorsunuz hala, yani bebek deterjaniyla mi?
daha ne kadar ayri yikamak gerekir acaba? lekeler cikmiyor bebek deterjaniyla yaa
koyun en guzel kizi ve koyun en yakisikli gencinden iyi bir sentez olmus valla masallah kuzuya
kizlar siz bebislerin kiyafetlerini ayri mi yikiyorsunuz hala, yani bebek deterjaniyla mi?
daha ne kadar ayri yikamak gerekir acaba? lekeler cikmiyor bebek deterjaniyla yaa
Çankırılıyız biz yöresel değil herkesin bildiği şeyler
Sen nerelisin
ısırabilirsin tabiki,ben hep ısırıyorum zatenAnam burda kimler vaarmis yaa suedaya bak sen yazi getirmis cimcime kiz usumuyomu bu boyle elifcim birde o tombis yanaklardan ve bacaklardan azicik isirabilirmiyim
maşallah sübhanallah.
ısırabilirsin tabiki,ben hep ısırıyorum zaten
yok daha yazlamadık sizin için böyle giyindik
herşey sizin için
teşekkür ederim...
Sueda bize torpil gecti yani.. Bende oglana sort giydirmek icin sabirsizlaniyorum her yaramazlik yaptiginda sortun altindan isiricam ceza olarak yasasin kotulukh
Eki Görüntüle 694542
Bu adamlar nereye bakıyo vardı ya, bu bebeler nereye bakıyor?
Cevap laptop ekranına
Dedesi 5numara kesecekti 2numaradaymış makine 2numara başladı öyle de gitti saçlar, bi daha kestirmicem ama uzasınNe kadar merakli gozlerle bakmislar benimkiler olsa coktan saldirmisti laptopa ben acamiyorum hic rahat birakmiyolar bu arada hilalcim eymenin saclarini kazittin mi canim
Suedaaa seni minik köfteee yerim senin o etli burnunu:))
Maşallah Elif çok çok tatluu :) köyün en güzel kızını da merak etmedim değil hani
Lalecim tombik eceye de maşallah boyu da kilosu da iyi maşallah, yoğurt olarak veriliyor da muhallebi olarak neden verilmesin dimi, gerçi yoğurt daha değişik bir olay ama vermeyim de ne yapayım ikisi birine hazırladığım kahvaltının yarısını yedi meyve yemediler çorbadan nefret ettiler 10 aylık iki bebeği doyuracak süt nerdeee, akşam uyansınlar yesinler keçi sütlü muhallebileri
Zeynepcim hemşeriyiz tabi eşin nereli sen oralı) gerçi bu durumda ben Konyalı oluyorum ama neyse çaktırma
Çankırı'nın neresinden? Akraba çıkarmışız bi de :))
olmaz köyün en yakışıklı oğlanı izin vermez
nasıl sueda esmermiymiş yorum yapmamışsın
maşallah vera ve eymene onlarda pek tatlııııı
Suedaaa seni minik köfteee yerim senin o etli burnunu:))
Maşallah Elif çok çok tatluu :) köyün en güzel kızını da merak etmedim değil hani
Lalecim tombik eceye de maşallah boyu da kilosu da iyi maşallah, yoğurt olarak veriliyor da muhallebi olarak neden verilmesin dimi, gerçi yoğurt daha değişik bir olay ama vermeyim de ne yapayım ikisi birine hazırladığım kahvaltının yarısını yedi meyve yemediler çorbadan nefret ettiler 10 aylık iki bebeği doyuracak süt nerdeee, akşam uyansınlar yesinler keçi sütlü muhallebileri
Zeynepcim hemşeriyiz tabi eşin nereli sen oralı) gerçi bu durumda ben Konyalı oluyorum ama neyse çaktırma
Çankırı'nın neresinden? Akraba çıkarmışız bi de :))
cnm çankırı ılgazlı. önceden kurşunluya bağlılarmış ama suan ılgaz. ben onun köyünü daha çok seviyorum yayla gibi tertemiz havası.
kızlar sabah haberleri izliyorum
bu yaz 2010 dan daha sıcak geçecekmiş
ayvayı yedik,belliydi zaten böyle olacağı...