- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.141
Gece çok uyandı bizimkiler sabah da 9 da uyandılar ama ben anca yeni kalkabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hep erkenciyiz canim. Beyazini koymam bende ozaman. Suedada cok rken kalkiyomus canim ya benimkiler okadar erken kalkmiyolar 7 de kalkiyolar
Gece çok uyandı bizimkiler sabah da 9 da uyandılar ama ben anca yeni kalkabildim
yok canım herzaman erken kalkımıyor bizim uyku saatlerimiz çok değişik
arada düzenimiz bozuluyor,mesela bugün tekrar uyuduk bu saatte kalktık
sueda dünden beri rekor kırdı,dün gündüz saatlerce uyudu,akşam banyodan sonra sabah 5'ekadar,sonra
tekrar sabah 7 gibi,bu saatte kadar uyudu...
biz bugün 10 aylık olduk
biz bugün 10 aylık olduk
Masallah suedaya canim. Acaba biz ne kadarlik olduk bu mesaji yazdiktan sonra ogrenicem tabi
Dun doruk dolaptan yagi devirdi tabi hali ust bas ikisininde yag oldu kasla goz arasinda halletti sagolsun tabi banada is ikardi haliyi sildim yag gitti sandim ama bi baktimki laminantlar hep yag meger gitmemis bende haliyi kaldirdim baska haliyi serdim bi daha evi sildim bide daha onceki gun silmistim anlayacaginiz sabahin 8 inda dunyanin isini cikardi beyefendi dolap kilidi aldik yapistirmalilardan bakalim ise yarayacakmi daha takmadim
Maşallah canım biz de yarın 10 aylık olacağız inşallah
merhaba kızlar,iyi pazarlar...yine uzun bir süre gelemedik tabi Çağan paşam sağolsun gün içinde onunla uğraşmaktan buraya girmeye fırsat bulamıyorum ki kahvaltısıydı,çorbasıydı,uykusuydu hadi o uyudu o ara evin işiydi,akşam yemeğiydi derken zaman nasıl geçiyor bilemiyorum...üstten bir dişimiz daha kendini gösterdi teyzeleri...kaç gecedir huzursuzluğu bundanmış sanırım...
salı sabah Antalya'ya uçuyoruz,24 nisan evlilik yıldönümümüz sevgili kocemle dedik o zamanda tatile gidelim,kendimize bir güzellik yapalım dedik...1 hafta tatildeyiz kısmetse,benim de çok ihtiyacım vardı çok iyi gelecek...
Off offf kızartmaaaa !!!!!
Biz klasik sucuklu yumurta yedik
slm cnm antalyaya nereye geliyorsunuz? Bu arada bende mayis annesiyim.varmibaska mayis annesi?
günaydın kızlar