Burası da benim odam oluyor...

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
resimler cok net degil telefondan cektim cunku bende paylasıyım dedim benim evimde boyle bir yer isteopuyorumnanaktan

9379.jpg

bu oyle durur arada bi yaparım genelde duru tabikaydirigubbakcemile3
2387.jpg

yapıstırmalarımın oldugu duvaropuyorumnanaktan
2392.jpg

parfumlerimin oldugu taraf burası
2400.jpg

burasıda ojelerim ve makyaj malzemelrimin oldugu taraf
2404.jpg

bilgisayarım
2409.jpg

buda baska bir acıdan
92410.jpg

kitaplarım
1413.jpg

suslerim
2417.jpg

buda hem televizyonumu hemde suslerimi koydugum yer

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk yorumu yazayım fotoğrflar çok net değil ama şirin bir odan var gördüğüm kadarı ile cnm

evet net degil makinem suan bende olmadıgı icin telden cektim..
tesekkur ederimopuyorumnanaktan

iyi günlerde otur çok şirin. fakat o makyaj aynasının tozunu nasıl alıyorsun. üstü baya dolu çünkü

aynanın tozunu almak kolay oluyoda uzerinin tozunu almak icin herseyi kaldırıyombilmiyorumkismile

çok düzenli bir oda güzel bir oda.güle güle uyuda içinde..o makyaj malzemelerinin olduğu şifonyerin üstü bnı çk rahatsız etti.bu bnm fikrim tabi bir sürü malzeme ortalıkta göz yoruyor bir de onlr tozlanınca falan nasıl temızlenır tek tek ojeler falan bnce büyükçe bir makyaj sandığı yapıp hepsini düzenlice içine doldurmalısın hem şifonyerın üstü de biraz rahatlamış olur...

moon'umun odası çok ciciymiş,kendisi gibiiiolumunekankayizsmile

aynalığının önünde makyaj malzemelerin ne güzel duruyo ben bu şekilde duramıyo nedense bi makyaj yapmaya hemen dağılıybilmiyorumkismileo hepsi düzenlilik özürlüğü var sanırım bende-tatlicadiarzu- odan çok güzel temiz derli toplu annemin benden istediği tarzda temiz dağınık olmayan bir oda süslerinde çok cici duvar yapuşkanında bide sanırım gitarın varboshayallersmile

Back
X