Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

Ya bence gayet dogal bir daginiklik bu. Bizimde evin bu hale geldigi oluyor ama en nihayetinde toplayip temizliyoruz elbette. Bunu buyutecek birsey yok. Allah askina herkesin evi sikir sikir toplumu duruyor her zaman. Gun icinde muhakkak dagilip, bulasik yigildigi oluyor. Iste bu resimlerde oyle zamanlari yansitmis.. Aman bende birsey var sandim:)

aman canım ya kimseyi zaten takmıyosun takmada
bikere çok titiz annelerin çogunun çocuğu titizlikten nefret eder çünkü zamanın da yapmaktan bıkmışızdır bende bekar çalışırken ve okurken bulunduğum yerde tuttuğum evler çok kötüydü eşyan da olmuyo düzen ve tertip içinden de gelmiyo mutfağımın dolduğunu eşyalarımın ortalıklarda gezdiğini bilirim evlendim Allah şükür güzel 1evim ve eşyalarım var temiz titiz bilinsemde 1tarafım hala dağınık fazla düzende beni rahatsız eder eminimki buraya giren herkezin resimlerdeki gibi mükemmel hele bazısı drek mağaza gibi düzeni bile aynı delikafadulden olması bence rahatsızlık verici ve nasıl güzel evleri beğeniyorsak sana da bu nedağınıklık diyip saka olduğunu ve eşyalarında zorunlu bi süreç olduğunu anlardık ama yorumlar harika ve hala ben en temizim en titizim yarışı kimse kimseyi görmüyor zaten ne gerek var hala 1şeyleri ispata
ve ne evler bilirim dakka başı süpür yine toz toprak ne evler bilirim temizle 1ay kirlenmeyen önemli olan için de huzur varmı gerisi boş evede eşyaya da doyarsın 1ayda

aman canım ya kimseyi zaten takmıyosun takmada
bikere çok titiz annelerin çogunun çocuğu titizlikten nefret eder çünkü zamanın da yapmaktan bıkmışızdır bende bekar çalışırken ve okurken bulunduğum yerde tuttuğum evler çok kötüydü eşyan da olmuyo düzen ve tertip içinden de gelmiyo mutfağımın dolduğunu eşyalarımın ortalıklarda gezdiğini bilirim evlendim Allah şükür güzel 1evim ve eşyalarım var temiz titiz bilinsemde 1tarafım hala dağınık fazla düzende beni rahatsız eder eminimki buraya giren herkezin resimlerdeki gibi mükemmel hele bazısı drek mağaza gibi düzeni bile aynı delikafadulden olması bence rahatsızlık verici ve nasıl güzel evleri beğeniyorsak sana da bu nedağınıklık diyip saka olduğunu ve eşyalarında zorunlu bi süreç olduğunu anlardık ama yorumlar harika ve hala ben en temizim en titizim yarışı kimse kimseyi görmüyor zaten ne gerek var hala 1şeyleri ispata
ve ne evler bilirim dakka başı süpür yine toz toprak ne evler bilirim temizle 1ay kirlenmeyen önemli olan için de huzur varmı gerisi boş evede eşyaya da doyarsın 1ayda

bu cümle beni anlatıyor işte annemin bu huyundan çok çektik ailece.. bu resimler eşiminde benimde final zamanı çekilmişti hayati bi durumdu bizim için defalarca söledim ama yinede sölim :) çok teşekkürler canım kimse kimseye titiz olduğunu fln ispatlamak zorunda değil ama işte bazıları kendilerini paralıyor naparsın olumunekankayizsmile

madem toplamadgnz bi gündü e ne diye resim çekip ekledin canım :)))

evelera bakıyodm burdaki bi de kendi evime baktm espri olsun diye koydum işte açıklama yeterli mi ?

tamam dagınık olabilr toplamamşsndr vs ama buraya eklemeseydin bence bu haliyle...

neden ki? rahatsız olan bakmaya devam edip gelip de buraya yorum yapmasın ben espri olsun diye düşünerek koydum

içinden gelmiş eklemiş..sanane:mymeka:hem o mutlu o haliyle:roflol: :roflol: :roflol:

evet canım çok mutluyum yeni evimizde :) onunda resimleri geliyo yakında

olum saanne guclubacismile kendi özgün yorumumu yaptımm :smiley-cool: :icecream:
bence yine mutlu sempatiksalakcinni

boshayallersmile

yeni evini de ekle olur mu?

sanırım en popüler topik burası,aylar önce görmüştüm hala aktifler içinde....

yemek masasının üzeri hala felaket derecede dağınık ve kalabalıkda olsa eskıye göre çok çok düzenli olmuş.bnm böyle evim olsa annem yüzüme tükürür.kocam boşardı ehrhalde benı bu ne hal :D öğrencıde olsan çalışsan da 2 kişinin bir evi bu hale getırmesı imkansız . çok büyük efor sarfetmiş olmalısınız evı bu hale sokabılmek için.. ohaoldumsmile

yemek masasının üzeri hala felaket derecede dağınık ve kalabalıkda olsa eskıye göre çok çok düzenli olmuş.bnm böyle evim olsa annem yüzüme tükürür.kocam boşardı ehrhalde benı bu ne hal :D öğrencıde olsan çalışsan da 2 kişinin bir evi bu hale getırmesı imkansız . çok büyük efor sarfetmiş olmalısınız evı bu hale sokabılmek için.. ohaoldumsmile

evet baya gaza gelip toplamıştık eşimle burda yazılanlardan sonra :) o boşamaz beni bi ev için ya ama annem yüzüme tükürebilir bu konuda bişey diyemiciiim yerimseniben çok uğraşmadık aslında 1 haftada bu hale geldi nasıl oldu anlamadım :kedi:

canim senin kendine olan güvenine hayran kaldım orası senin evin dağıt batır herşey yap orası sana ait sebebinide söylemişsin sınavlar diye büyük ihtimalle sen ve eşin tıpta okuyosunuz diye tahmin ediyorumben umarım bu stresi atar suyüzüne çıkarsın karşımıza mis gibi evinle çıkarsın sen temizlemesende yardımcı alırsın amanha bu arada bebiş falan olmaz inş sonrasını kimse toparlayamazzzzbilmiyorumkismile vallahi öptüm seni ..... buarada adı fena titize çıkmış biriyim bende kendimi yenemiyorum napıyımm hele böyle durumlarla karşılaşırsam eve gelince evi kazıyorum-tatlicadiarzu-

ev için birşey demicem siz mutlu olduktan sonra ama cidden seni tebrik ediyorum 35 sayfayı bir anda okudum ve o kadar çirkin hakarete varan sözler yanında yinede kimseye kötü cevap vermemişsin birde bebiş katılıyormuş aranıza ne güzel her yere bıraktığınızda yeni birşeyler keşfedecek aman dikkat kaybolmasın evde :jeyyar: yeni evin fotolarınııda bekliyoruz özellikle dağınık olanlardan sırnaşık şey

Canım espiri icin koymussun belli. Ben yurtta kaldım orda da cok titizdim arkadasımın yatagını, esyalarını katlar masasını düzenlerdim. Ya herkesin kendi yasantısı tabii temiz olmak güzel birseydir.

Cok cesaretlisin kutlarım seni ama ..:lepi:

kaydirigubbakcemile3 fotoları görünce direkt gülmeye başladım. başlık - fotolar - özellikle senin yorumların hepsi süper vereliniortak üşenmeden okudum...
evin düzenli halini koysaydın yorumların 10da 1i belki gelirdi :) ve ben kesinlikle bu topiği göremezdim :)

çalışan bayanlar övünerek temizliklerini yazmışlar ama sınav dönemi olduğunu dikkate almamışlar. ya ünv hayatını bilmiyorlar ya da zorlayan bölümlerden mezun olmamışlar. ailemin yanında okuduğum için ev sorumluluğum yoktu ama bu manzaralara sınav dönemlerinde arkadaşlarımın evinde çok rastladım. kız veya erkek, değişen birşey yoktu... sınav döneminde uykuya vakit ayırmazlarken temizliğe mi vakit ayıracak insan benneyaptımki

4-4lük ev hanımı potansiyelin yok, orası belli ama güzel bir espri yeteneğin varmış. umarım çevrene neşe saçmaya devam edersin. kaydirigubbakcemile5

Canım ya sen ne sevimli birisin.Hayatı kendi tadında yaşamaya bak.Boş ver okulunu bitir.İşe başla,birileri temizler evini toplar.hayatta daha önemli şeyler de var.

ilk koyduklarına da sonradan eklediklerine de baktım
düzenli ve temiz olmanın parayla ilgisi yok
zamansızlık ve yorgunluk konusunda haklısın ama eşinle iki elden temizleyiverirsiniz
çocuk olunca kirli ortamdan hasta edersiniz bak

kızlar valla bazılarınızın yorumlarını çok iğneleyici ve evin halinden daha berbat buldum . sınav zamanları olabilir kocasıda temizlik hastası bi dırdırcı değilse deymeyin kzın keyfine .hedefe ulaşmak için bazı şeyler mübahtır ayrıca geyik olsun diye konan bi fotoğraf sonrasında ne kadar düzenli olmuş bide onlara baklsaydınız keşke

bu yoruma katılıyorum. eşimde bende kpss sınavına gireceğimiz gün evimiz tam böyleydi.sürekli ders çalışıyorduk.bırak evi toparlamayı yemek yemeği bile vakit kaybı olarak görüyorduk.neyse sıkıntı çektik iş sahibi olduk o günlerde geldi geçti.
ama ev herzaman böyle ise gerçekten hoş bi durum olmaz.insanın psikolojisi bozulur.

kız kurban olurum ben sana:)beni hem güldürdün hem ağlattın, ne diyim sana...cnm senin ruhun, yüreğin temiz daha ne. hem evini sevmiyorsan o evde birşey yapmak içinden gelmez, o konuda da haklısın. bak sana ne diyeceğim, sen güzel güzel oku, mezun ol. istediğin evi tut, ,istediğin gibi daya döşe, senden temizi olmaz. seninle aynı bölümden mezun ablam var. eniştem de öyle. şimdi ikisi de çok iyi maaşlarla çok iyi işlerde çalışıyorlar. ev sahibi de oldular. inşallah siz de öyle olursunuz. aynı şehirde olsaydık, bak yeminle gelip ben temizlerdim, böreğinizi kekinizi yapar, dolmanızı sarar bırakırdım. siz yeter ki okuyun. millet boş gezmekten türlü türlü pisliğin için de geziniyor, siz okumaktan evi birazcık (!) dağıtmışsınız ne var yani.hem "kızlar okula" kampanyası yapıyoruz "kızlar temizliğe" değil. senin ölçütün bunlar değil, aklın, ideallerin, güzel yüreğin ve tatlı dilin yeter sana. çok başarılı ol, çok mutlu ol canım benim.seni çooooooooooook öpüyorum, ayrıca. temizlik yapınca da gayet düzenli olmuş yuvan tatlım...

:60::60::60::60::60::60:
bu görüntüyü bi yerden hatırlıyorum :60::60::60::60::60::60:

benim arkadaşım evi de aynen böyleydi :60::60::60::60:

bide günlerce blaşıkları yıkamaz küflenirdi:60::60::60::60::60:

Back
X