kız kurban olurum ben sana:)beni hem güldürdün hem ağlattın, ne diyim sana...cnm senin ruhun, yüreğin temiz daha ne. hem evini sevmiyorsan o evde birşey yapmak içinden gelmez, o konuda da haklısın. bak sana ne diyeceğim, sen güzel güzel oku, mezun ol. istediğin evi tut, ,istediğin gibi daya döşe, senden temizi olmaz. seninle aynı bölümden mezun ablam var. eniştem de öyle. şimdi ikisi de çok iyi maaşlarla çok iyi işlerde çalışıyorlar. ev sahibi de oldular. inşallah siz de öyle olursunuz. aynı şehirde olsaydık, bak yeminle gelip ben temizlerdim, böreğinizi kekinizi yapar, dolmanızı sarar bırakırdım. siz yeter ki okuyun. millet boş gezmekten türlü türlü pisliğin için de geziniyor, siz okumaktan evi birazcık (!) dağıtmışsınız ne var yani.hem "kızlar okula" kampanyası yapıyoruz "kızlar temizliğe" değil. senin ölçütün bunlar değil, aklın, ideallerin, güzel yüreğin ve tatlı dilin yeter sana. çok başarılı ol, çok mutlu ol canım benim.seni çooooooooooook öpüyorum, ayrıca. temizlik yapınca da gayet düzenli olmuş yuvan tatlım...