Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

ay süpermis ya valla cok güldüm
bende her nekadar daginikligi sevmesemde dogalligin icin seni kutluyorum
sadece eglence olsun diyede o resimleri koyduguna eminim
insallah okulun biter ve temiz bir ev hanimi olursun
ayrica bebeginide allah kucagina almayi nasip etsin

Allahım bu ne şaka falan desin biri.ne kadar dağınık böyle yani evin sahibi hiç kusura bakmasında...öğrencilikle alaksı yok insan ne kadar yorgun olursa olsun bu ev böyle bırakılmaz.bakmaya yürek dayanmıyor valla.tamam bende öğrenciyim ama eve geldğimde 1 saatimi alıyor bütün evi toplamak yarm saat de mutfk tamamdır.yni bi insan yaşadığı ev için 1.5 saati çk görmemeli bnce...

kızlar valla bazılarınızın yorumlarını çok iğneleyici ve evin halinden daha berbat buldum . sınav zamanları olabilir kocasıda temizlik hastası bi dırdırcı değilse deymeyin kzın keyfine .hedefe ulaşmak için bazı şeyler mübahtır ayrıca geyik olsun diye konan bi fotoğraf sonrasında ne kadar düzenli olmuş bide onlara baklsaydınız keşke

İnsanlar ne kadar tuhaflar ya ..
Tanımadığınız , evine gitmediğiniz insana ' pis , ıyy , kötü , çirkin ' gibi yakıştırmalarda ne kadar kolay bulunuyorsunuz .. Allahtan bazıları anlamış yanlışını da kıvırmıslar ..

Evin güzel canım , öğrencinin evi bundan iyi olamaz :) öğrenci olan helede hem öğrenci,hem çalışan yada evli olanlar bunu çok daha iyi bilir ..

Beni eşyalar yada dağınıklık değil de verdiğin sabrlı , hoşgörülü , seviyeli ve bulunduğun zor ortamda dahi mutlu olabilmen şaşırttı :))) ne güzel ya Allah yardımcınız olsun , mutlu olun inşallah sınavlarınızda da başarılar Allah AA bolluğu FF eksikliği versin sırnaşık şey aminnnn

Şahane bir yorum yapmışsın, seni tebrik ediyorum denef hihoyyyt

Ayrıca doğallığın, kibarlığın ve başarıların için ayrıca da çok çok tebrik ederim.
Bu tempoya bir de bebek eklendi sanırım :CüvCüv:

Seni yine dağınık evler ve yoğun zamanlar bekliyor galiba kaydirigubbakcemile3

tşk ederim baya bi döktürmüşüm şimdi okuyunca farkettim :) evet bebek geliyo inş o da bizim gibi pasaklı olursa netcez bilmiorum valla :kedi:

ay süpermis ya valla cok güldüm
bende her nekadar daginikligi sevmesemde dogalligin icin seni kutluyorum
sadece eglence olsun diyede o resimleri koyduguna eminim
insallah okulun biter ve temiz bir ev hanimi olursun
ayrica bebeginide allah kucagina almayi nasip etsin

ya bu resimlerim koydum zaman burdaki evlere bakıyodum bi an bende eklemek istedim ama toplamayı fln bekleyemedim yani sırnaşık şey o an koymak istedim o an ki hali de buydu espri amaçlı yani tamamen... her zaman böle deiliz tabiki çok yoğun bi dönemdi geldi geçti bi daha da hiiiç gelmesin dielim :1no2: tşk ederim bebek gelio artık el mahkum pasaklılığa elvedaaa kaydirigubbakcemile5

Allahım bu ne şaka falan desin biri.ne kadar dağınık böyle yani evin sahibi hiç kusura bakmasında...öğrencilikle alaksı yok insan ne kadar yorgun olursa olsun bu ev böyle bırakılmaz.bakmaya yürek dayanmıyor valla.tamam bende öğrenciyim ama eve geldğimde 1 saatimi alıyor bütün evi toplamak yarm saat de mutfk tamamdır.yni bi insan yaşadığı ev için 1.5 saati çk görmemeli bnce...

valla ben beceremedim o zaman seni tebrik ederim ne diyeyim alkisalkisalkis

kızlar valla bazılarınızın yorumlarını çok iğneleyici ve evin halinden daha berbat buldum . sınav zamanları olabilir kocasıda temizlik hastası bi dırdırcı değilse deymeyin kzın keyfine .hedefe ulaşmak için bazı şeyler mübahtır ayrıca geyik olsun diye konan bi fotoğraf sonrasında ne kadar düzenli olmuş bide onlara baklsaydınız keşke

beni anlamışsın çok teşekkür ederiim valla a.s. bi de insan bu resimlere bakıp neden sinir stres yapar kii ben biraz gülsün millet die ekledim negatif yorumları da göze almıştm ama .. neyse iyi kötü tüm yorumlara tşk edelim zaman harcanmış en azından olumunekankayizsmile

İnsanlar ne kadar tuhaflar ya ..
Tanımadığınız , evine gitmediğiniz insana ' pis , ıyy , kötü , çirkin ' gibi yakıştırmalarda ne kadar kolay bulunuyorsunuz .. Allahtan bazıları anlamış yanlışını da kıvırmıslar ..

Evin güzel canım , öğrencinin evi bundan iyi olamaz :) öğrenci olan helede hem öğrenci,hem çalışan yada evli olanlar bunu çok daha iyi bilir ..

Beni eşyalar yada dağınıklık değil de verdiğin sabrlı , hoşgörülü , seviyeli ve bulunduğun zor ortamda dahi mutlu olabilmen şaşırttı :))) ne güzel ya Allah yardımcınız olsun , mutlu olun inşallah sınavlarınızda da başarılar Allah AA bolluğu FF eksikliği versin sırnaşık şey aminnnn

tşk ederim.. insanlar ön yargılı işte yapacak bişey yok malesef :hulya: kimseyi kolundan tutup da evime de getirmiyorum o yüzden iki taraf için hava hoş :3:

çok teşekkürler ben elimden geldiği kadar yaratılmaya çalışılan gerginliği dizginlemeye çalışıyorum başarı oluyosam ne ala.. güzel duan için tekrar tşkler sende öğrencisin cümlemize diyelim :Saruboceq:

AY ALLAHIM DAGALARA TAŞLARA . ÖGRENCİLKLE NE ALAKASI VAR. BİZDE ÇALIŞIORUZ AMA HER ŞEYİMİZİ YAPIYORUZ EVİMİZDE TEMİZ. BU EVDE NASIL YAŞIYOSUNUZ AKLIM ALMADI VALLA . SENİN ADINA BEN UTANDIM KUSURA BAKMA. BİDEEVLİSİNİZ ohaoldumsmile BEN YORGUNDA OLSAM HASTADA OLSAM KESİNLİKLE HİÇ BİR İŞİMİ BIRAKMAMA. BİRAZDA BAHANENİZ BENCE

bebeğiniz çok rahat edicek burada.....ona dağıtma,yapma diyen bir anne babası yok:))
niçin insanlar bu kadar önyargılı anlayamadım ayrıca
sizin evinize bakarken böyle yorumlar olabileceği aklıma gelmemişti...
sizin adınıza utananlar bile var saolsunlar...
kendi evleri ile karşılaştırıp hem çalışıp hemde temizim diyenler şaka gibi geldi bir an...
yaşayan bir ev burası benim ilk izlenimim bu
simetrisi dahi gözyoran evlerden değil
bebeğinle huzurlu bir hayat diliyorum

AY ALLAHIM DAGALARA TAŞLARA . ÖGRENCıLKLE NE ALAKASI VAR. BıZDE ÇALIŞIORUZ AMA HER ŞEYıMıZı YAPIYORUZ EVıMıZDE TEMıZ. BU EVDE NASIL YAŞIYOSUNUZ AKLIM ALMADI VALLA . SENıN ADINA BEN UTANDIM KUSURA BAKMA. BıDEEVLıSıNıZ ohaoldumsmile BEN YORGUNDA OLSAM HASTADA OLSAM KESıNLıKLE HıÇ BıR ıŞıMı BIRAKMAMA. BıRAZDA BAHANENıZ BENCE

ben dersim olmadığında çok tititzim düzenliyim demedim.. bahane deil o yüzden. pislik ayrı dağınıklık ayrı aldığımı yerine koyma huyum fazla yoktur bi de stresli bi zamana den k gelince onu düşünemiyo insan sizin gibi düşünmüyorum yoğun olunca bırakırım hasta olsam kılımı kıpırdatmam ev benim sağlığımdan önemli değil.. misafir gelmez en fazla olur biter..

Son düzenleme:
bebeğiniz çok rahat edicek burada.....ona dağıtma,yapma diyen bir anne babası yok:))
niçin insanlar bu kadar önyargılı anlayamadım ayrıca
sizin evinize bakarken böyle yorumlar olabileceği aklıma gelmemişti...
sizin adınıza utananlar bile var saolsunlar...
kendi evleri ile karşılaştırıp hem çalışıp hemde temizim diyenler şaka gibi geldi bir an...
yaşayan bir ev burası benim ilk izlenimim bu
simetrisi dahi gözyoran evlerden değil
bebeğinle huzurlu bir hayat diliyorum

aa evet bunu hiç düşünmemiştim bebeiş rahat büyüyecek hatta onunla beraber duvarlara fln bişeyler çizeriz belki annem duvarı çizdiğim için çok kızmıştı bana hatırşıyorum senağlama
malesef ki insanlar böle.. anlamadığım şu tamam sen titiz olabilirsin benim annem de hasta derecede titiz olduğu halde bana bu kadar laf etmedi valla.. kafamçokkarıştı
ayrıca yine sölicem dağınıklık ayrı pislik ayrı.. ve ben asla pis biri deilim düzensizim evet bunu inkar edemem...
saol canım iyi bakan iyi görür derler umarım sende bebeğinle eşinle mutlu olursun :nazar: çok saol a.s.

aman boşver işe başladığında düzenli temizlikçi tutarsın sen de keyfine bakarsın

Okuldan gelip direk yatak :) en büyük görevi bence orda yapıyon şekerim sen kaçsan adam seni kovalasa bu arada eline geçen eşyaları adama fırlatsan yine toplu olur allah seni emiiiiiii tühhhhhh :) dağıtmak için kaç dakika uğraştın :) eminimki bu bir şaka opuyorumnanaktan

Okuldan gelip direk yatak :) en büyük görevi bence orda yapıyon şekerim sen kaçsan adam seni kovalasa bu arada eline geçen eşyaları adama fırlatsan yine toplu olur allah seni emiiiiiii tühhhhhh :) dağıtmak için kaç dakika uğraştın :) eminimki bu bir şaka opuyorumnanaktan

şaka deil ve ben çok utandııııııııııımm :kedi:

Senin evin genişmis gene bizim ev 1+1di zemin kat olduğu halde böyle dağınık olmadı hic bi de derler dar ev çabuk batar :) bi de sey soracağım sen öğrencisin eşinde öğrenci ama hamile misin orayı anlamadim canim :) bende bi ara cok istiyordum öğrenciyken evlilik ama artik gecti son senem zaten

tsk ederim iltifatiniz icin. Bazi insanlarin oncelikleri vardir mesela siz ev hanimisiniz onceliginiz evinizi temiz tutmak yemek yapmak vs.. Ben su an ogrenciyim onceligim derslerim seneyede Muhendis olcam ins onceligim isim olacak eger dediginiz gibi ev isiyle fln ugrassaydm amerikadan burs kazanip super bi diploma super bi egitim sansim olmazdi. zaten planim sole okul bitip ise baslayinca evi temzleyip yemek yapacak bi gorevli alcam eve bende full makyaj isime gidip kendi parasini kazanan esinin parasina muhtac olmayan bakimli egitimli bi bayan olcam... herkes nasil yasamak istedigin karari kendi verir..
.

evin gerçekten dağınık ama vize veya final dönemlerinse senin durumun anlayışla karşılanabilir.Beni de sınav zamanlarında hep stres alırdı ve ders çalışmak dışında bir şey düşünmezdim.Ama su full makyaj yapıp işime gidicem kadın tutacam eşimin parasına ihtiyaç duymayacağım demeni doğru karşılamıyorum.Öncelikle her şeyin hayırlısını dile.Tamam eğitim için bir emek vermişsin çabalıyorsun ama zamanın ne getireceği belli olmaz.Ben kac tane yurt dışından diploma alıp gelen, Türkiyede çok iyi ünvteler bitirip de iş bulmakta zorlanan insan gördüm.Çok fazla hayal aleminde yaşamayın yoksa sonrasında hayal kırıklığına uğrarsınız.Ayrıca evliysen hayat müşterektir evet çalışan kadın tek başına parasını da kazanır kocasına da muhtac olmaz.Ama bunu çok dile getirirsen evdeki işler pek yolunda gitmez. Sen erken evlenmişsin,ama şu an senin düşünce tarzın dolayısıyla onu bunu beğenmeyip evlenmeden hayatını tek başına bitiren çok insan var.Tabi herkesin hayat düşüncesi evliliği hiç istemeyen kariyer yapacam diyen insanlar olabilir.Ama yaş ilerledikçe yanlızlığın olumsuz sonuçları ortaya çıkmaya başlıyor.

madem toplamadgnz bi gündü e ne diye resim çekip ekledin canım :)))

tamam dagınık olabilr toplamamşsndr vs ama buraya eklemeseydin bence bu haliyle...

Back
X