- 5 Eylül 2008
- 1.529
- 1
- 38
- Konu Sahibi kardelen18
slmlar................................ =(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmlar................................ =(
=) ayaya ayaya heyecanda yaparmıs kıskanclıkta yaparmıs..... giyinip süsülenseydin iice...
canım benim neyin var hayırdır inşallah.
canımbenim ya şimdi ne desem bilemedim ki üzülme düzelir diycem ama sanırım şu anda pekde üzüldüğünsöylenemez dimi.Bizde nasıl olalım monoton hayatımızın bir gününe daha monoton bir şekilde başlayıp sanırım aynı şekilde de bitmesini bekliyoruz.
hımm anne baba ayrı anne bi yerde baba bi yerde ben üniversitede
üniversitem evden uzak yani tek yasıyorum.
en fazla bir ay boyunca bizimkilerin yanında kalıyorum
yazında yaz okuluna kalıyrum bilerek =))
buradada tek yasıyorum.. arada bi arkadasım gelir erkek arkadasım gelir okadar...=))
oh valla ne güzel.Bak kızım keyfine bayılırım böyle kendi kendine yaşayan bayanlara.Herşeyi kendi idare eden canı ne isterse yapan.Yaşa hayatını valla özendim sana tatlım.
selam kızlar nasılsınızz....
günaydın kızlar... nerelerdesiniz... deryacım herzamanki gibi erkenci ve burada onun dısında kardele sen nerelerdesin bak yie denk gelemedik.. gündüz kalkmaz gece yatmaz der nenem bu duruma... biz yatıoz hatun kalkıyo =)))
canım sanada günaydın.evet ben nöbetçi erkenden burdayım ben artık hiç karşılaşamıyorum kardelenciğimle.Vallahi gecede mümkün olmuyor ki nete girmem bebelerimden.
selam kızlar nasılsınız
hepinizin kadir gecesi mübarel olsun.
hepinizi öpüyorum.