- 17 Mart 2008
- 826
- 3
- 43
- Konu Sahibi kardelen18
canım kırışık derken mimik çizgilerinden mi bahsediyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerci anneminde var bunlardan =) aman bende takmayayım cilt doktoruma sorarım ne yapim falan diye.. ankara güzelmi yasam nasıl orda kolaymı
tabi cnm ne yapacaksın bırak kendi haline ne yaparsan yap ne kullanırsan kullan gitmiyor çünkü.
Canım Ankara güzel ama yaşam çok zor geçekten pahalı bir şehir her yönden.Ve bize artık sıkıcı geliyor.Yani biryerler yok gezecek.Ancak alışveriş merkezlerini geziyoruz yada hafta sonları aynı yerlere pikniğe.Ben büyük şehirde yaşamak istemiyorum açıkçası büyükşehirlerde sorunlarda büyüyor çünkü.
o zaman ankarayı listeden cıkarıcaz ileride yasamak için =D
pişşşşşşşşşşşşşşt kızlar selam ne kaynatıyorsunuz bakayımmmmm
tabi cnm ne yapacaksın bırak kendi haline ne yaparsan yap ne kullanırsan kullan gitmiyor çünkü.
Canım Ankara güzel ama yaşam çok zor geçekten pahalı bir şehir her yönden.Ve bize artık sıkıcı geliyor.Yani biryerler yok gezecek.Ancak alışveriş merkezlerini geziyoruz yada hafta sonları aynı yerlere pikniğe.Ben büyük şehirde yaşamak istemiyorum açıkçası büyükşehirlerde sorunlarda büyüyor çünkü.
slm kardelencim,bende buralardayım...
nasılsın canım...
ben geldiiiiiim :teytey: :teytey: