- 5 Eylül 2008
- 1.529
- 1
- 38
- Konu Sahibi kardelen18
kızlar.....................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmmmmmmmmm...........
selam canım nasılsın bakıymmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
ya kimse yok diye bende takılıyodum.. kk acık kalıyo arada.. (= ne yapıonuz..
sen başka sayfalarda gez gez kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile böyle getiririm seni buraya tamammı
canım sıkıldı ya kimseler yokk...
iyiyim canım sen nasılsın annem dizisi vardı onu izledim geldim sen neler yaptın bakalım kimseler yok galiba bizim cadılar nerde kaldı ki :roflol::roflol:
benimde cok uykum var kendime eziyet ediyorum uyumayarak sankimirmirmirmir mirmirmirmir vala sekerim bugün kac kez geldim buraya kimse yoktu:çok üzgünüm: cok kızdım:dilcikar: ama işde güzel hatrın var gene geldim:1hug: :1hug:
ya kimse yok diye bende takılıyodum.. kk acık kalıyo arada.. (= ne yapıonuz..
ne yapayım canım iki gündür diş ağrısından ölüyom canım.
tatsızım anlayacağın canım
ne yapayım canım iki gündür diş ağrısından ölüyom canım.
tatsızım anlayacağın canım
hımm uyu o zaman uykun varsa canım
bende kaç kez geldim ama sorun vardı herhalde giremedim sinir oldum
var bacım üzülme mesaj gelince dönüyorum
bu arada merhaba kaydirigubbakcemile5
yaa canım sıkılıyor bişeyler konuşalım ama ne??
uyuşuk güzeli..:1shok:.. ehem ehem pardonn sey demek istemiştim.:ecrin_bebek:. uyuyan güzeli yani sizi efendim bugünde komsular mı uyandırdı:roflol::icecream:
yok canım kendim uyandım saat 1e geliyordu uyandığımda :1rolleyes:
sonra temizlik yaptım hep sonra tv izledim derken oldu bu saat ve burdayım yerimseniben
sen 1 e uyan gece gece gel kimse yok mu diye bagır bide.....kaydirigubbakcemile
uykusunu almış hanım tabikaydirigubbakcemile
ama ben dayanamicam artık gözlrim kapanıyo ben kacıyorum sekercim.. mirmirmirmirmirmirmirmir yoksa gidicem valla tepetaklak
hadi öpüldünüz daha sonra daha makul saatlerde buluşmak ümidiyle naniknanik :1hug: :1hug: