Aynen erinir eklemezYapar ortagimda resim çekip yüklemeye eriniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen erinir eklemezYapar ortagimda resim çekip yüklemeye eriniyor
Aynen erinir eklemez
Sana kısa sürede atmış resmini haline şükret ben kaç yıl bekledimValla oyle bana resmini yarim saat sonra attı dusun yani:)) onuda oyle sevioz
Sana kısa sürede atmış resmini haline şükret ben kaç yıl bekledim
rabia01 Cimcime ne diyorTabiki bana hemen aticak resmini ortagiyim ben onun senin gbi düşmanı degilim
rabia01 Cimcime ne diyor
Biz daha kalabalığızOyle tabiki rabia01 & EnHarbiKiz biz 3 muz.
Nevreste @_VUSLAT_ nuryolu Kakao ve Ben @ve bir çok kişi
Ile mücadele ediyoruz:70;
Biz daha kalabalığız
geldim cimcimemrabia01 nerelerde ki
Rabia geldi gözünaydınAma sizinle bas edebiliyoruz
Nevosum rabianin numarası varsa sorsana gelecek mi bugün . Netim az ona göre az kullancam
hersey hazir kim korkcak görcegizrabia01 benden korktuğu için bir süre gelmeyecekmiş
bitanesin senYardımcısı olaraktan ben varim
Rabia geldi gözünaydın
geldim cimcimem
kizim gece yarisi melemen isteyince geciktim
ordaki bosluklar niye yaktiklarini cöpemi attinCimcime bak şu baklavaya neresi yanmış rabia01 birde laf ettiOrdaki boşluğu görmeyinÇekmek sonra aklıma geldi
Eki Görüntüle 1739516
baklava sevsem mutlaka yapardim nevosum beni biliyonBugün misafirim vardı yarısı bittiSadece 6 kişiydikYarın yine misafirim var oda onlara artıkSağol canım rabia01 yanmamış baklava yapsın bize
oyy kiyamam sanaVazgeçmem ondan ♡ sviyorum hepinizi ama onun cadiligini daha cok
bitanesin sen
bende seni seviyorum nevosum seni kizdirmayida seviyorumBende seviyorum cadıyıÇok eski arkadaşım benim4 yıldır falan