- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni görsen anlardin cekik gözlü olmadigimiHayırlı geceler bende çıkıyorum kızlar yarın iş hayırlı geceler cimcime ,rabia pardon mahmut abim ,biz gidiyoruz karı,koca yemeyin birbirimizi haaa..
iyi geceler canimİyi geceler kızlar.
o tür haplar istahda aciyor sisirmede yapiyor vucuttaYasmin
o tür haplar istahda aciyor sisirmede yapiyor vucutta
ben birakmisdim 3 ay kullandim davul gibi oldum
nasil diyete baslicanki hapla
Yemiycem , spor yapicam ,ip atliycam vermesem bilene almamı engellerim. Aynı tas Ayni hamam olursa bırakırım kullanmam
spor gercekten ise yariyor ama ben o konuda cok tembelim artik
az ye ve gece yeme
inan 1 haftada gider zaten inceciksin o ufak göbekten eser kalmaz
o eteklerde cok güzel amaIns. Canım hep mevlana etek aşkından oluyor bunlar
o eteklerde cok güzel ama
hadi cimcimem bizde kacalim
bdvde bulusalim
beceriksizligini bizim üstümüze at
kizlarrrr kosun nevos baklava yakti size beceriksiz diyordu bide
cimcimegfb nuryolu @_VUSLAT_ HanimKelesimiGetir @Dombik @deadline
beceriksizligini bizim üstümüze at
kizlarrrr kosun nevos baklava yakti size beceriksiz diyordu bide
cimcimegfb nuryolu @_VUSLAT_ HanimKelesimiGetir @Dombik @deadline
Yok ya yanmadı az kaldı yanıyorduResimde öyle çıkmış mutfak biraz karanlık yarın ışıkta çekeyim bak
kanka bende katılayım diyorum kız ne yapsak kiYaşasın buna katılacağım hemen aklıma bişeyler geldi :))
kuru patlıcan dolması düşünüyorum ama bilemedim, sen katılcaksan ben katılmıyorum ozaman gardaşıma rakip olmamkanka bende katılayım diyorum kız ne yapsak ki
gardaşım sen bana oy verirsin ben sana bişey olmaz bizimde yöresel analı kızlı varda herkes sanırım onu yapıcak anneme sormam lazım başka ne yapılır diyekuru patlıcan dolması düşünüyorum ama bilemedim, sen katılcaksan ben katılmıyorum ozaman gardaşıma rakip olmam
değişik bişi yap sen hiç yapılmamış bişi vardır sizin orlarda illaki bişi :)gardaşım sen bana oy verirsin ben sana bişey olmaz bizimde yöresel analı kızlı varda herkes sanırım onu yapıcak anneme sormam lazım başka ne yapılır diye
memmet mustafa var kanka yapayım mı valla yemeğin adı budeğişik bişi yap sen hiç yapılmamış bişi vardır sizin orlarda illaki bişi :)
ay yapsama merak ettimmemmet mustafa var kanka yapayım mı valla yemeğin adı bu