• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Yemiycem , spor yapicam ,ip atliycam vermesem bilene almamı engellerim. Aynı tas Ayni hamam olursa bırakırım kullanmam:mad::mad:

spor gercekten ise yariyor ama ben o konuda cok tembelim artik
az ye ve gece yeme
inan 1 haftada gider zaten inceciksin o ufak göbekten eser kalmaz :KK60:

images
images

beceriksizligini bizim üstümüze at :KK12::KK12:

kizlarrrr kosun nevos baklava yakti :KK70::KK70: size beceriksiz diyordu bide :KK12::KK70:
cimcimegfb cimcimegfb nuryolu nuryolu @_VUSLAT_ HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. @Dombik @deadline

Hahahahahahaa süper oldu şimdi,bana nene derse ahnada baklavalar böyle olurr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yok ya yanmadı az kaldı yanıyordu:KK70:Resimde öyle çıkmış mutfak biraz karanlık yarın ışıkta çekeyim bak:KK70:

Gözlüğünü takaydın bari nevoş hanımmm bak gördünmü baklavalar yanıyormuş hahahahahaaha sen daha bana nenede olurmuuuu :KK70::KK70: suçuda mutfağa at hahahahaaa yemezlerrrr :KK70::KK70::KK70:

kuru patlıcan dolması düşünüyorum ama bilemedim, sen katılcaksan ben katılmıyorum ozaman gardaşıma rakip olmam :KK70:
gardaşım sen bana oy verirsin ben sana bişey olmaz bizimde yöresel analı kızlı varda herkes sanırım onu yapıcak anneme sormam lazım başka ne yapılır diye :D

gardaşım sen bana oy verirsin ben sana bişey olmaz bizimde yöresel analı kızlı varda herkes sanırım onu yapıcak anneme sormam lazım başka ne yapılır diye :KK70:
değişik bişi yap sen hiç yapılmamış bişi vardır sizin orlarda illaki bişi :)

Back