• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buradan rahatsızlığım boyunca hep aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını takip ettim

Sunny-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
895
503
33
Merhaba hanımlar Eylül ayında evlenmiştim evlendikten sonra vajinüsmus olduğumu öğrendim burdan birçok yazıyı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşların mesajlarını takip ettim ve kendime onların haberi olmadan bir yoldaş edindim aslında burdan yazılanlara göre kliniklere gittim psikoloğa gittim tabi ben bir asker eşi oldupum için eşimle de olamadım bu sefer psikoloğu bıraktım ve eşimi de çok sevmemle beraber onun desteği ile bu rahatsızlığımı yendim diye düşünüyorum ufaktan biraz hala kasılma olsa dahi benim için anlatılmaz bir mutluluk bu durum şimdi buraya geldim ve bunu buraya yazmak istedim aylardır içime atmaktan bir hal olmuştum burda bu konu çok yaygındı ben çok ciddi bir boyuttaydım benimle aynı durumu yaşayan ve yeni gelen arkadaşlar İçin de tek diyeceğim mutlu olmaya bakın sizlere mutluluklar diliyorum 🤲

Merhaba bende Eylül ayında evlendim bir kez azıcık bir birleşme oldu sonrasında korktum herşey güzel ilerlerken birleşme anında böyle korku geliyor panik hali yenemedim o duyguyu siz nasıl başardınız anlatabilir misiniz

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bizde de aynı sorunlar oluştu ben de psikolojik terapi aldım ilk seans çok boş geçti üç dört seans sonrası kendimde güç buldum ve benim korkmayacağım şekilde birleşme gerçekleştirdik ben bacaklarımı tam açmadan eşimde anlayışla birlikte olmayı başardık bundan öncesi de psikolojik olarak kendime telkinler verdim ne olabilir sonucunda ölüm yok ya dedim :)) daha öncelerinde şık bir şekilde hazırlanırken hep olmadı gerektiğini düşünürdüm bu sefer dedim ki ikşmizinde hoşuna gidecek şeyler yaşayalım devamında olurda olur bu bir görev değil eşimle yaşayacağım bir bağ dedim ve öncesinde hazırlıklar vs meğerse beni çok etkilemiş korkutmuş bunu farkettim zihin en sonunda korkuya yeniliyor bu sebepten de hazırlık yapmadan her şeyi akışına bırak derim

Back