Buradaki Herkesin yorum yapmasını istiyorum düğün ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bakmadım arkama bitirdim numaramı değiştirdim felan olur diye demedim ben aşk gurur tanımaz diyen nişandan dönüp barışın diyen ve yalvaran onlar siz olsanız ne yapardınız diye sormuştum

çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler

Bugün açtığınız diğer konudan:

Nikahlı mısınız nişanlı mısınız?
Bi de nasıl hemen boşandınız, jet hızında?

elinde çok güzel deliller varmış ver gitsin tazminatta al bu devirde bu kadarda yapılmaz nasıl bi anneymiş o kendi kızı yok mu

Bir kere Türkçe’de ‘w’ diye bir harf yok.
Adetleri bilemem de adaletli değil başkasının malını vermemek, haram etseler ne olacak?
Hiçbirini yemedim hepsi duruyor bir hayır kurumuna bağışlicam haram bende biliyorum onlara yar olmasını istemiyorum çok gururum kırıldı kanser annem için üniversiteyi bıraktım evde ona bakıyorum biz zaten 4 senede tedavi masrafları için 186 bin harcadık

Annene domuz diyen aileye yeniden olur mu mu diyorsun.
Vallahi sizin beyninizde sorun var.
Stokholm sendromuna kapılıyorsunuz böyle manyak adamları ve manyak ailelerini görünce.
Ay suratına bitane çakasım geldi senin kendine gel kızım diye.
İnşaallah çevrende aklı selim biri vardır da yapar benim yerime

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da fragmanı göstermiş sana artık bunların üstüne evlenirsen de ne yaşasan müstahaktır sana.

Bir kere Türkçe’de ‘w’ diye bir harf yok.
Adetleri bilemem de adaletli değil başkasının malını vermemek, haram etseler ne olacak?
wala benim yazma tarzım bu kk kurallarında w harfini kullanmayın diye bişe yok
adetlerde wardır wazgeçen taraf altınları wermez bende zamanında nişan attım herşeylerini werdik dikkat edersen diger yorumumda illede werme altınları demedim

Iyyy bozdu ne ya?
Ne annenize, ne kendinize değer veriyorsunuz.
Ayrıca bir yerde evliyim demişsiniz bir yerde nişanlıyım. Anlamadım ben sizi.

Başkasının parasıyla hayır yapınca aklanmayacaksın yalnız...
Anneciğine Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bu soruyu sorduğuna göre cevap veriyorum bence yıldırım nikahı ile hemen evlen...

Bugün açtığınız diğer konudan:

Nikahlı mısınız nişanlı mısınız?
Bi de nasıl hemen boşandınız, jet hızında?
Nikahlandık ama düğün olmadı Eylül 20 sinde mahkeme vardı tek celsede bir avukat akrabamız vardı Allah razı olsun fes hakkı mı dedi birşey dedi yardım etti onlar gelmedi tabi ben herşeyi anlattım bu hakaretleri felan hepsini msjları ses kayıtlarını felan bitti

Kanser hastasi annecigini yorduguna degdi mi? Degmez.

Diyorum ya adet bilmem ben.
Helal haram önemli olan.

Ya bi gun teyzenim kayinvalidesi agzi cok pistir bana cehenneme git dedi de. Sen önden git bak tadi nasil bende arkandan gelirim dedim. O zaman yasim 16. Şimdi beni gectim hasta anneme biri laf edecek kim olursa olsun her dedigi lafi onlarin bogazina sokarim. Tipayi da takarim ki cikamasin. Iclerinde patlasin. Sen bi de bu nişanlınla mi iliski yasadin? Kizlik zari diktirecek yer ariyorsun? Umarim bu adamla boyle bir hataya dusmemissindir.

Manevi olarak hakaret ve yıpranma var.Bu konuda ne bileyim hukuken belki ispatlanabilirse tazminat davası açarsınız.Ama maddi kaybınız yok ise size alınan altınları vermeniz gerekir.
Geri dönüş konusu espridir diye ona yorum yapmıyorum.Zira komik değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…