- 1 Ekim 2020
- 11
- -15
- 1
- 30
- Konu Sahibi Zeynepank1234
-
Valla bakmadım arkama bitirdim numaramı değiştirdim felan olur diye demedim ben aşk gurur tanımaz diyen nişandan dönüp barışın diyen ve yalvaran onlar siz olsanız ne yapardınız diye sormuştumSizin ağzınız yok mu annenizi savunacak ?
Okurken benim sinirlerim zıpladı burada
Biri benim annem için böyle cümleler kuracak dünyayı dar ederim.
Siz hala olur mu diyorsunuz, her şeyi geçtim kendinize saygınızda mı yok?
Arkanıza bile bakmadan kaçın.
çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler
Merhaba herkese haziran ayında nikahım oldu pandemi nedeniyle Ağustos ayına düğünü aldık ancak aileler anlaşamadı ayrıldık. Bizde düğünden önce birlikte olunmaz eski nişanlımın zoruyla nasılsa nikahlandık diye zorla birlikte oldu söz dedi bozmam dedi ama bozdu. Şimdi düğün olmadı boşandım ama aileme söyleyemedim. Sizlere şunu soruyorum. Ankarada kızlık zarı dikimi yaptıran var mı kalıcı?nerde yaptırdınız? Fiyatı ne kadar Dı? Dikimden sonra adet olunca bozulur mu dikim? Bana yardım edin ne olur illaki vardır birileri beni tehdit ediyor istediğim zaman gelip seni...... Diyor VS ne olur
elinde çok güzel deliller varmış ver gitsin tazminatta al bu devirde bu kadarda yapılmaz nasıl bi anneymiş o kendi kızı yok muValla o aileden halası amcası felan hep benim yanımdalar hakaret msjları felan hep duruyor mahkemeye vermek için Allahtan korkarım tek kuruşlarına dokunmadım dokunmam kanser annem var ona haram yedirmem sadece hak etmedim Allah biliyor
Hiçbirini yemedim hepsi duruyor bir hayır kurumuna bağışlicam haram bende biliyorum onlara yar olmasını istemiyorum çok gururum kırıldı kanser annem için üniversiteyi bıraktım evde ona bakıyorum biz zaten 4 senede tedavi masrafları için 186 bin harcadıkBir kere Türkçe’de ‘w’ diye bir harf yok.
Adetleri bilemem de adaletli değil başkasının malını vermemek, haram etseler ne olacak?
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun da fragmanı göstermiş sana artık bunların üstüne evlenirsen de ne yaşasan müstahaktır sana.Merhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
wala benim yazma tarzım bu kk kurallarında w harfini kullanmayın diye bişe yokBir kere Türkçe’de ‘w’ diye bir harf yok.
Adetleri bilemem de adaletli değil başkasının malını vermemek, haram etseler ne olacak?
Iyyy bozdu ne ya?Merhaba herkese haziran ayında nikahım oldu pandemi nedeniyle Ağustos ayına düğünü aldık ancak aileler anlaşamadı ayrıldık. Bizde düğünden önce birlikte olunmaz eski nişanlımın zoruyla nasılsa nikahlandık diye zorla birlikte oldu söz dedi bozmam dedi ama bozdu. Şimdi düğün olmadı boşandım ama aileme söyleyemedim. Sizlere şunu soruyorum. Ankarada kızlık zarı dikimi yaptıran var mı kalıcı?nerde yaptırdınız? Fiyatı ne kadar Dı? Dikimden sonra adet olunca bozulur mu dikim? Bana yardım edin ne olur illaki vardır birileri beni tehdit ediyor istediğim zaman gelip seni...... Diyor VS ne olur
Başkasının parasıyla hayır yapınca aklanmayacaksın yalnız...Hiçbirini yemedim hepsi duruyor bir hayır kurumuna bağışlicam haram bende biliyorum onlara yar olmasını istemiyorum çok gururum kırıldı kanser annem için üniversiteyi bıraktım evde ona bakıyorum biz zaten 4 senede tedavi masrafları için 186 bin harcadık
Bu soruyu sorduğuna göre cevap veriyorum bence yıldırım nikahı ile hemen evlen...Merhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
Nikahlandık ama düğün olmadı Eylül 20 sinde mahkeme vardı tek celsede bir avukat akrabamız vardı Allah razı olsun fes hakkı mı dedi birşey dedi yardım etti onlar gelmedi tabi ben herşeyi anlattım bu hakaretleri felan hepsini msjları ses kayıtlarını felan bittiBugün açtığınız diğer konudan:
Nikahlı mısınız nişanlı mısınız?
Bi de nasıl hemen boşandınız, jet hızında?
Kanser hastasi annecigini yorduguna degdi mi? Degmez.Merhabalar öncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu süre içinde ailesi başta verdiği bütün sözleri tutmadı. Eski nişanlım çok cimriydi. Annesi çok pis bir kere elini öptürmedi bir kere kızım demedi kaç kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye çeyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en çokta düğünümü o görsün istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu düğüne 5 gün kaldı ne çeyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu güne kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Önce kiraya çıkın dediler sonra biz evden çıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgünü anlatayım sadece., annesi hiç benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yüzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası çarşıya gelmesin virüs var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden öyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan söyleseydin bu yola çıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıçarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne biçim konuşuyorsun demedi bende çıktım eve geldim. Düğüne 5 gün kala kanser annemi aradı annesi birsürü hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler köye kaçmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıçsa susacaksındedş neyse bu iş bitti çok zor zamanlar geçti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay geçti şimdi arayıp altınları çeyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri dönermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım çok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler çıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte öyle mi mesela kv elini size öptürmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sümsük olsa ezik olsa
Diyorum ya adet bilmem ben.wala benim yazma tarzım bu kk kurallarında w harfini kullanmayın diye bişe yok
adetlerde wardır wazgeçen taraf altınları wermez bende zamanında nişan attım herşeylerini werdik dikkat edersen diger yorumumda illede werme altınları demedim
Tipi kes... Battı nedir ya?Okumazsın olur biter ben sadece birilerine anlatmak istedim neden battı ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?