Buradaki Herkesin yorum yapmasını istiyorum düğün ile ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ALLAHIN VARSA DÖNMEZSİN

Ettirmedim zaten Allahın dan bul dedim sonra çıkıp geldim bitirdim aileme anlattım direk herkes hayır dedi.
Basbayağı ettirmişsin. Arkasından "niye böyle söylüyorsun ANNE" demişsin. Adam bırakmış seni, onlar kaçmış senden. Sen onları bırakmamışsın. Ben bitirdim deme yani. Ayrıca nişanlın pasif ezik falan değil, sadvee umrunda değildin o kadar. Annesine kim laf söyletiyorsa o pasiftir bana göre.
Nişanlımın dengesiz annesi gelecek benim annene "senin annen domuz" diyecek, bende ona "niye böyle söyledin ki anne" diyeceğim. O kadına dünya üzerinde duymadığı küfürleri ederim.

Anana domuz dedı sen hala kadına anne ne diyorsun mı dedin valla sanada ayrı sasırdım
Valla ben direk dalardım
Kusura bakmada bu yuzu onlara veren sensın
O adamdan sana koca olmaz verılmıs sadakan varmıs de ayrıl
Daha dusunuyorum donsemmı dıye
Kaynanamın bir lafı var koca karı cok bulunur ama ana baba bir tane dıye
Yasin daha cok genc ver altınlarını da baslarına gecırsınler rezıller
Haklıyken haksız duruma dusmesın gonderdım altınları

Yaşanan bu kadar olumsuz şey sonrasında size geri dönmeyi düşündüren nedir? Önünüze bakın.

Gercekten oturup şükredın kurtuldugunuza. Elini öpturmemeyı gec hakaretler ne demek yaa. Size annenize. Ogluyla yasasın ıste bos verin bundan koca mı olur.

Asla geri dönmeyin, kurtulduğunuz için bir sadaka verin cok ciddi söylüyorum Allahin sevdiği kuluymussun sen geri dönsen daha beterini yaparlar seni kendilerine mecbur zannederler yasin genç simdi zor gelecek belki ama inan ileride Allaha cok sukredeceksin ayağına bile kapansa dönme daha şimdiden boylr davranıyor evlendiğinde neler yapmaz dusun bi

sakın sakın arkana dahi bakma altınlarda insiyatifine kalmıs ister ver ister verme ben olsam vermezdim annem candır teyzene annene bi sürü hakaretler edilmiş o kim ki annene hakaret ediyo kaynanada olsa hakkı yok nişanlında tam ana kuzusu sakın ha düşünme bile birlikteliği aşkından ölsende ölse de asla olma

Sizin ağzınız yok mu annenizi savunacak ?
Okurken benim sinirlerim zıpladı burada

Biri benim annem için böyle cümleler kuracak dünyayı dar ederim.
Siz hala olur mu diyorsunuz, her şeyi geçtim kendinize saygınızda mı yok?

Arkanıza bile bakmadan kaçın.

wazgeçen taraf altınlardanda wazgeçmiş olur adetlerde bu vardır bencede vermesin neler etmişler kıza vala içim acıdı
Valla o aileden halası amcası felan hep benim yanımdalar hakaret msjları felan hep duruyor mahkemeye vermek için Allahtan korkarım tek kuruşlarına dokunmadım dokunmam kanser annem var ona haram yedirmem sadece hak etmedim Allah biliyor

wazgeçen taraf altınlardanda wazgeçmiş olur adetlerde bu vardır bencede vermesin neler etmişler kıza vala içim acıdı
Bir kere Türkçe’de ‘w’ diye bir harf yok.
Adetleri bilemem de adaletli değil başkasının malını vermemek, haram etseler ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…