- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.841
Evet tabiki oder ama boyle olmasi cok kotuu
Oyle dusunme canim ' eminim zaten pisman olacagina ama artik affetmitcem ona da syledim zaten biktim artikk ne onla ne onsuz yaa off :85::85:
Kuzum uzulme lutfen sana kapatip git deemek istedi belki kal dedi mi
Dusunmemeye calisuyirum ama olmuyo aksamlari daha kotu oluyorum yazikk yaaaNe onla ne onsuz dimi.. işte bu daha kötüsü ya.. neyse sen şimdi düşünme bunları düşündükçe daha kötü olursun çünkü biraz zamana bırak zaman bakalım ne göstecek sadece bekle
Bebegimm 1 saate kadar gelecem ne demek kal demek değil mi gelecem dediğin de kalıyoruz bugun bitmez artık
Babamın kabrine gidemiyordum kaç gündür yine gidemicem herhalde lanet olsunn
Ben miii tabletten giriyorum cok zor yazmasii :26:Sen telefondan mı giriyorsunnn :26:
Dusunmemeye calisuyirum ama olmuyo aksamlari daha kotu oluyorum yazikk yaaabekliyorum iste
Himmm anladim kuzum ne yapicsksin mecbur ama uzlme , basin sagolsun kuzum cikinca gidersin ama
Ben miii tabletten giriyorum cok zor yazmasii :26:
kızlarrr hiç bişey için üzmeyin kendinizi önce kendinizi düşünün birz bencil olun
6 dan sonra gidilmiyo işte.. insanları kullanmasını nasıl biliyorlar ben birşey demiyorum.. Allahından bulsun.
SAgol canımm bugun evim sensin filmini izledim cok duyguluydu bir garip oldumm valla ağlayasım geliyo o filmi izlemişmydin sen
nerden nereye geçtimm laaAnladım zor yazdığını
Hani derler ya sevenler gece ölür diye gerçekten de öyle bende zamanında ne acılar çektim yandım yüreğim yandıda kimse duymadı sesimi boğuldum kurtaran olmadı.. elimden tutan olmadı neler çektimm neler atlattım.
Ama geçiyor ben derdim ki geçmeyecek zaman ilaç olmaacak derdim inanmazdım ama geçiyor geçiyor herşey geçiyor of of.. şu filim beni maffetti ya.
Himmm yarin gidersin olmuuo mu canim , yok canim izlemedim ama zaten duygusalim su aralarr
İzleme canim oyle seyleri , himmm allah yardimcimiz olsun hersey insanlar icin hayatta cok daha zor seyler var tabiki zaman herseyin ilaci gecse bile bir yerde biseyler kaliyo mutlka :85:
Sinir oldum kirk saate yaziyorum :)
sevgicim üzülme demek inan hiç kolay değil ben bu yaşıma gelene kadar neler gördüm neler yaşadım öyle gereksiz şeylere kendimi harap etmişim tabi bunları şimdi anlıyorum o yüzden herşey boş dedim
bende izledim fahriye hep türkan sultanı taklit ediyordu
profiline baktımmm cevap yazıyor
15 43
CEvap atma saati 15 49eylül koptumm ya su halmide bile beni güldürdün Allah da seni güldürsün kardeşmmm
İzlemicem olumm sakın sende izleme duygulu müziklerde dinleme maffediyo insanı ulan sevgilm varben bile dağıldımmmm
Neyseki işin var eylül birde sürekli evde otursan napardın düşün
Hahaha sende beni guldurdunaminn hepmizi kardesimm
Yok izlmem zaten dun aksam oyle muzikler dinkedim mahvoldum :85:
Evet hep evde olsam depresyona girerdimm bos kaldikca kotu oluyo insannn
sende yaşayarak anlamışın canım işte.. insanoğlu yaşamadan anlıyamıyor ki malesef.. ben su an birşeye üzülmüyorum zaten.. ne bilm su iş cok canımı sıkıyo resmen bazen kullanıyorum sinirlerim alt üst oluyor. Birde kalbimden rahatsızım ben ne olacak bilmem böyle.
taklit olduğunu biliyordum ama izledim cok begendim çok güzel
Issız adam da cok etkilemişti beni insan kötü oluyor ya.
canım çok hassassın anladım kalbinden neden rahatsızsız geçmiş olsun canım
Evet canim halk egitim merkexlerinin kurslari varya kac senedir hat kursuna gitmek istiyirdum oraya yazilicam kafami dagutirim hem :26:Aynenn.. o yüzen hep hep kafanı birşeylerle meşgul edeceksin ugraşacaksın bu dönemi en hafif böyle atlatabilirsin
Şarkı dinlemekte yasakk
Evet canim halk egitim merkexlerinin kurslari varya kac senedir hat kursuna gitmek istiyirdum oraya yazilicam kafami dagutirim hem :26:
Kalbinden ne rahatsizligin var canim gecmis olsunn