- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.821
sen birşeyler yazıp yazıp kaçıyonnn
kaçmıyorumki canım kk da dolaıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen birşeyler yazıp yazıp kaçıyonnn
Evet iyiydi tabi ne guzel sana hava atiyoduk :)
Beni facebooktan whatsaptan engellemis , okuldan bir kizi eklemis ve takip etmis engeellemeden once gormustum hattini degistirdi mi acaba :105:
kaçmıyorumki canım kk da dolaıyorum
sevgicim sen neler yapıyorsun çalışıyormusun evdemisin evlimisin bebiş varmı
bekarım canım çalışyorumm
ve malesef ki bugunde çalışıyorum sinirlerim cok bozuk
Vay be adama bakk
Ben demiştimm hala diyorummm sevgi dediydi diyeceksin de bu cocugun hayatında zaten başka biri vardır
Sen ne kadar inanmasan da artk böyle birin düşünme
Bu arada iş çıktıı yazamafımmm
Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir
Bilmiyirum artik iyi iste benden esirgedigi ilgiyi baskalarina gosterir :85:
Himmm burdada ifadeler cikmiyo asagida goxukmuyo uyuz oldum
Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir
Bilmiyirum artik iyi iste benden esirgedigi ilgiyi baskalarina gosterir :85:
Himmm burdada ifadeler cikmiyo asagida goxukmuyo uyuz oldum
ama üzülme çok kişi cumartesileri çalışıyor moralii bozma pazar günleri bile çalışanlar var
nasıl bozmayım.. bugun normalde 3e .. 4 e kadar mesaim patronum az önce gitti ben gelecen dedi 1 saate kadar ya nereye geliyo nereye 1 saati gececek biliyorumm ve ben cıkamıcamm
Evet canimcanım bu anlattığın konu seninlemi ilgili sakıncası yoksa
boşver kuzum Allahından bulsun o pişman olacak sen merak etme sen yeterli geri çekil sürüm sürüm sürünsün sana bunları yaptığı için
benimde sinirlerim bozul cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum patronum az önce gitti ve 1 saate kadar gelecem dedi 1 saate kadar gelecem nedir yani beni mesaim bitiyo yani lanet olsun ya
Selamm kizlarr:)
Evet canim
Evet cekilm zaten ne hali varsa gorsun nasilda pisman olacsk biliyorum ama artik olmazz :105:
Himmm anladim sakin ol canim boyleler iste dusunmezler ki , erken gelir belki gidersin sende evine bilgisyarini da gotur konusuruz ama
Evet tabiki oder ama boyle olmasi cok kotuueylülcüm üzülme o sana yaptıklarının bedelini öder
götürecem tatlımm tabiki hafta sonu nasılsa içine edildi ama konuşutuz bol bol
pişman olacak olacak bekle cok geçmeyecek işte sende o zaman ona yapacaksınn
Cok sıkılıyorumm.. cok sinirliyimm sinirimden ağlıcammm
İş hanında herkez gitit ben enayimiyimm yaa