Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Evet iyiydi tabi :KK14::KK14: ne guzel sana hava atiyoduk :)
Beni facebooktan whatsaptan engellemis , okuldan bir kizi eklemis ve takip etmis engeellemeden once gormustum:KK4: hattini degistirdi mi acaba :KK14: :105:

Vay be adama bakk:KK14::KK14::KK14:
Ben demiştimm hala diyorummm sevgi dediydi diyeceksin de bu cocugun hayatında zaten başka biri vardır
Sen ne kadar inanmasan da artk böyle birin düşünme:KK47::KK47::KK47:
Bu arada iş çıktıı yazamafımmm:KK47::KK47::KK47:

Vay be adama bakk:KK14::KK14::KK14:
Ben demiştimm hala diyorummm sevgi dediydi diyeceksin de bu cocugun hayatında zaten başka biri vardır
Sen ne kadar inanmasan da artk böyle birin düşünme:KK47::KK47::KK47:
Bu arada iş çıktıı yazamafımmm:KK47::KK47::KK47:

Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo :KK47: cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir :KK14:

Bilmiyirum artik iyi iste benden esirgedigi ilgiyi baskalarina gosterir :85:

Himmm burdada ifadeler cikmiyo asagida goxukmuyo uyuz oldum :KK14:

Evet hep beni sinir etmek icin yapiyo :KK47: cok uzuluyorum bir cirpida koca iki yil nasil silinir :KK14:

canım bu anlattığın konu seninlemi ilgili sakıncası yoksa

boşver kuzum Allahından bulsun o pişman olacak sen merak etme sen yeterli geri çekil sürüm sürüm sürünsün sana bunları yaptığı için
benimde sinirlerim bozul cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum patronum az önce gitti ve 1 saate kadar gelecem dedi 1 saate kadar gelecem nedir yani beni mesaim bitiyo yani lanet olsun ya:KK47::KK47:

canım bu anlattığın konu seninlemi ilgili sakıncası yoksa
Evet canim :KK14:
boşver kuzum Allahından bulsun o pişman olacak sen merak etme sen yeterli geri çekil sürüm sürüm sürünsün sana bunları yaptığı için
benimde sinirlerim bozul cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum patronum az önce gitti ve 1 saate kadar gelecem dedi 1 saate kadar gelecem nedir yani beni mesaim bitiyo yani lanet olsun ya:KK47::KK47:

Evet cekilm zaten ne hali varsa gorsun nasilda pisman olacsk biliyorum ama artik olmazz :105:
Himmm anladim sakin ol canim boyleler iste dusunmezler ki , erken gelir belki gidersin sende evine bilgisyarini da gotur konusuruz ama :KK14::KK14:

Evet canim :KK14:

Evet cekilm zaten ne hali varsa gorsun nasilda pisman olacsk biliyorum ama artik olmazz :105:
Himmm anladim sakin ol canim boyleler iste dusunmezler ki , erken gelir belki gidersin sende evine bilgisyarini da gotur konusuruz ama :KK14::KK14:

götürecem tatlımm tabiki hafta sonu nasılsa içine edildi ama konuşutuz bol bol
pişman olacak olacak bekle cok geçmeyecek:KK47::KK47::KK47: işte sende o zaman ona yapacaksınn:KK47::KK47:

eylülcüm üzülme o sana yaptıklarının bedelini öder
Evet tabiki oder ama boyle olmasi cok kotuu
götürecem tatlımm tabiki hafta sonu nasılsa içine edildi ama konuşutuz bol bol
pişman olacak olacak bekle cok geçmeyecek:KK47::KK47::KK47: işte sende o zaman ona yapacaksınn:KK47::KK47:

Oyle dusunme canim ' eminim zaten pisman olacagina ama artik affetmitcem ona da syledim zaten biktim artikk ne onla ne onsuz yaa off :85::85:

X