Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Aksamlari erken yatiyolar sabahta erkenciler iste, büyügün zarari yokta, o kalkip kendi oyalaniyo, ama kücük felaket :) evin üstünü altina geririyor...
Büyük oglanin futbol maci var bi saat sonra ona gitcez... Cumartesi calismalarini bende sevmem...

ayyyy:KK53::KK53::KK53::KK53:
olsun gızz getirsin valla benim kızancıklarım felan olacak bende onlarla oynarımm:KK9::KK9::KK9:
İnşallah yenersiniz o zaman annesi:KK76::KK76::KK76:
Aman bir sakatlık felan olmasında:26:
bende sevmiyormm ama neyse ki 3 bucuğa kadar felan burdayımm :KK31:

Laynnnnnnnnnnnnnnn:KK53::KK53: senn bu saatte ne işin var olomm burdaa:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
ayyyy:KK53::KK53::KK53::KK53:
olsun gızz getirsin valla benim kızancıklarım felan olacak bende onlarla oynarımm:KK9::KK9::KK9:
İnşallah yenersiniz o zaman annesi:KK76::KK76::KK76:
Aman bir sakatlık felan olmasında:26:

Laynnnnnnnnnnnnnnn:KK53::KK53: senn bu saatte ne işin var olomm burdaa:KK53::KK53::KK53:
erken kalktım duş aldım
kahvaltı yapcaz ya benim odunla :KK14:

Ben yoldayim simdi maca gidiyomm kizimmmm :))) dua ette yensin benim oglusumun takimi, gerci hep yeniyolar yaaa:))) ben arada ses veririm burdan, kalma yanliz kiyamammmm :KK43:(

Ben yoldayim simdi maca gidiyomm kizimmmm :))) dua ette yensin benim oglusumun takimi, gerci hep yeniyolar yaaa:))) ben arada ses veririm burdan, kalma yanliz kiyamammmm :KK43:(

inşallah yener canımmm duaların olummla hadi bakalımmm:emir_bebek::emir_bebek:
Valla kaldımm bugunnn herkeze tatil bugün gelmediler tabii:KK36::KK36:uyumak istiyorummm kii:KK43::KK43:

Engelle hertaraftan, senin sevdigini bildigi icin ve bicok afettigin icin yapiyor kendine cok güveniyor ondan...hic muhattap olma...aryomu kapa suratina, yolunami cikiyor yolunu cevir sende...nezaman kadar sabrederki daha anlar oda :KK4:

Artık onu adam yerine koymuyorum canım , gayet huzurlu ve rahatım çok şükür :)
Bu arada herkese günaydıınn :KK3:

Abuuuuu kimler gelmişş:KK23::KK23::KK23: Hoşgeldinn fıstığımmmm:21::21::21:
Senin hiç mi yok enee o daha kötüymüş bacımm Allah sabır versin valla
Bugün burda herkez uyuyo kimse gelmedi görüyon mu sunlarıı:KK9::KK9:

hoşbulduk canıım :KK1: evet maalesef hiç yok :KK50: :KK50:
Âmiinn Âmiinn sabr denen şeyin her zerresine ihtiyacım var :KK51:
Ben evde olsam bende uyurdum :KK52:

Son düzenleme:
X