Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ne yapcam ya bundan sonra
ama hala dedim ki
tamam yapmayacağım birşey börek alırım kahvaltıda yersin dedim
alma boşver sucuk var onu kızart bana diyor
ya ben çoğunlukla elim boş gitmem
sabah gidiyorsam kahvaltılık alırım
gündüz gidiyorsam dondurma alırım cips alırım
acaba rahatsız mı oluyor ondan mı istemiyor ya birşeyler almamı yapmamı

Boşver mi diyor..
Galiba rahatsız oluyor o zaman istemiyor belli ki neden istemediğini sen daha iyi bilirsin
Sende zorlama canım boşver eli boş git sen onu düşünüyorsun o napıyor boşver
Senin yerinde olsam gerçekten zıkkımın kökünü getirim ye der kapatırdım telefonu.
Bunlara iyilik yaramıyor. sıkma canını aman..

Erkek milletine cok yüz verirsek böyle olur..
Kendini geri çek biraz da yaptığı eşşekliği odunluğu anlar belki..
Benimkinin anneside gitmşti ramazan zamanı hemde..
Ben hergün yemek yapar götürdümm böyle bana ıy mıy diyecek yok diyecek de ben götürecektim asla
Ben onu düşünmüşüm götürmüşüm oda teşekkür ederdi valla ne götürürsem yerdi düşünmen yeter derdi..
Seninkinin yaptığı ters işte.
Yüz verme sen buna giderken de eli boşgit hatta hiç gitme hatasını anlasın:KK47::KK47::KK47: Sinir oldum gece gece bu erkeklerden bıktıkEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Şimdi ben cıkıyorumm kuzum duş alıp yatacam yarın cumartesi ama bize tatil değil malesef yarın burda olursan konuşuruz sıkma canını sende Hadi kendine iyi bak kuzumm:KK54::KK54:

ne yapcam ya bundan sonra
ama hala dedim ki
tamam yapmayacağım birşey börek alırım kahvaltıda yersin dedim
alma boşver sucuk var onu kızart bana diyor
ya ben çoğunlukla elim boş gitmem
sabah gidiyorsam kahvaltılık alırım börek pohaça falan
gündüz gidiyorsam dondurma alırım cips alırım
aç mısın diye sorar dışardan tantuni falan alırım. parasını vermeye çalışır ama almam.hatta bi keresinde gizlice koymuş çantama.
acaba rahatsız mı oluyor ondan mı istemiyor ya birşeyler almamı yapmamı

Acaba senin ona kendi paranla birşeyler alıp yapmandan mı rahatsız oluyoki ya benimkinde de var böyle bir huy:26::26:

Erkek milletine cok yüz verirsek böyle olur..
Kendini geri çek biraz da yaptığı eşşekliği odunluğu anlar belki..
Benimkinin anneside gitmşti ramazan zamanı hemde..
Ben hergün yemek yapar götürdümm böyle bana ıy mıy diyecek yok diyecek de ben götürecektim asla
Ben onu düşünmüşüm götürmüşüm oda teşekkür ederdi valla ne götürürsem yerdi düşünmen yeter derdi..
Seninkinin yaptığı ters işte.
Yüz verme sen buna giderken de eli boşgit hatta hiç gitme hatasını anlasın:KK47::KK47::KK47: Sinir oldum gece gece bu erkeklerden bıktıkEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Şimdi ben cıkıyorumm kuzum duş alıp yatacam yarın cumartesi ama bize tatil değil malesef yarın burda olursan konuşuruz sıkma canını sende Hadi kendine iyi bak kuzumm:KK54::KK54:
yarın sabah duş alıp benim oduna gitcem
hiçte birşey yapmıcam
açıktım ben bana yemek hazırla dicem
ne yaparsa yapsın
doyurmak zorunda beni
misafirim ben :KK53:

Ben sorunu şimdi anladım galiba..
Ben bir keresinde benimkine meyve aldıydım besyoya hazırlanıyordu.
Bana parasını verdi kızdı birsürü felan galiba sorun senin paranı harcaman:26::26:

Günaydın lokumlarımmm:KK12::KK12:
Bugün cumartesi tabii kimse olmaz buralarda sabahın köründe:KK31::KK31:
Cumartesi çalışmaktan nefret ediyorummm neyseki tam gün değill:KK25::KK25::KK25::KK25:
İyi hafta sonları hepinize:KK16::KK16::KK16::KK16:
Gelen olsa iyiydii:KK53::KK53::KK53:

Günaydin Melekcigim... Ben erkenciyim, malum kizanciklar var :)) gerci yinede yatak keyfi yapardimda, simdi hazirlamam lazim coluk cocugu, büyük oglumun maci var...

Günaydin Melekcigim... Ben erkenciyim, malum kizanciklar var :)) gerci yinede yatak keyfi yapardimda, simdi hazirlamam lazim coluk cocugu, büyük oglumun maci var...

Günaydınn diloşummmmm:21::21::21::21::21:
Oy senin kzancıklaraa ya uyutmuyorlar annelerini de dimii:emir_bebek::emir_bebek:
maça mı gideceksinizz:KK76::KK76:
Bende burda kaldımm böyle bugün hafta sonu herkezler uyuyo biz çalışanlar sürünüyoz hafta sonuEn Büyük KKEn Büyük KK

Aksamlari erken yatiyolar sabahta erkenciler iste, büyügün zarari yokta, o kalkip kendi oyalaniyo, ama kücük felaket :) evin üstünü altina geririyor...
Büyük oglanin futbol maci var bi saat sonra ona gitcez... Cumartesi calismalarini bende sevmem...

X