Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

polıs olarak polıce woman

eneee polismannn

kızlar ben bebek dusunuyom yaaa ne dıyosunuz bu ısee

ben sana evlimisin dedim cevap vermedidinn

Hoşbulduk hatunlar..

Çekirdek çitliyorum ne yapayım :)

Sizlerde ne var ne yok?

ne olsun işte balım ben yeni bir topik açtım gızları topluyom en baştannn buraya kilitleyecem onlarıı
Gız maşallah sen hamilemisinn oy oy oy oy hamişimiz

tamam yanastım 15 aylık evlıyım sekercan ama hemoroıdım var bıde makatta catlak var bılıyonuzmu bunları sızzz

merhaba kızlar topiği yeni gördüm ve geldim... ankara'dan katılıyorum:) herkese selamlar...

Ben üniversite öğrencisiyim, sözlüyüm
Bu yıl okulu bırakıp tekrar hazırlanıyorum
Öyle işteeee:)

Sizler neler yapıyorsunuz

öyle mi neden okulunu bırakıyon tatlım yaa:26::26: puanın kırılır ama kaç sene okumştnn:26::26::26:
kendi aranızda mı söz ne kadan meraklıyım yaaa
bende sevgi 20 yaşındayım acıktan okuyorum çalışıyorummmm

ne olsun işte balım ben yeni bir topik açtım gızları topluyom en baştannn buraya kilitleyecem onlarıı
Gız maşallah sen hamilemisinn oy oy oy oy hamişimiz
Kolay gelsin :) Evet hamileyim elhamdülillah. Allah herkese nasip etsin.
tamam yanastım 15 aylık evlıyım sekercan ama hemoroıdım var bıde makatta catlak var bılıyonuzmu bunları sızzz
Yaş kaç? Ben de 15 aylık evliyim... Bende de basur var, hafifti. 2 haftadır azıttı valla napcam bilmiyorum

bebişte varmış sendee
amanda amann
kız mı erkek mii

:) Cinsiyeti belli değil henüz

Kolay gelsin :) Evet hamileyim elhamdülillah. Allah herkese nasip etsin.

Yaş kaç? Ben de 15 aylık evliyim... Bende de basur var, hafifti. 2 haftadır azıttı valla napcam bilmiyorum

:) Cinsiyeti belli değil henüz
altta genital organla belli olmuştur ultrasona gidiniz yazısını okuyunca hemen atladım ben
kusura bakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…