Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bende sana ozelden mesaj yazacaktım ama daha hakkım dogmamıs sekerım
neyse benımde bır zamanlar boyle sohbet topıgım vardı bır suru kız arkadas edınmıstık abaya kaynasmıtıkkk her aksam gelıyoduj toplanıyoduk yaa super bır ortamımız olmustu o yuzden senın bu yenı topıgıne ozellıkle gırmek ıstedım dıger topıkler coktan kaynasmıstır fransız kalmyım dıyee gıııı

hmmm sen o üyeliğini kapattın mı tatlım yeni üyelik mi aldın kendine gııızz senn

sıfremı unuttum heralde aman ne bılıyım bu yenı ıste seker ben 24 yıllık bır adet seldayım

gızamm keşke adminlere diyeydin gız sen bende unuttudum ama geri açabildimm neyse bundan devam edersin sende 24 yaşındamısın yani ne demek istiyon sen baha

hee evlıyım gııı valla cok guzel evlılıgım varrr canım kocamla sen nıye kendınden bahsetmıyon

heryerdeyim

sende yoktun ortalıkta zaten ne oldunn naptın bilmeyom heç..

açıklamaya bakkkkk
anlat napıyon sen nerelerdesin bitti mi okulun napıyon evdemisin anlat sene olummmm
ben artık buralardayım hayatımda cok şey değişti bebegim.. cok şey..
En son biliyorsun babam vefat etti.. ve herşey o zaman başladı benim için..
Şimdi dışardan ünv. okuyorum avukatın yanında çalışıyorumm hayatım böyle gidiyor bakalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…