Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Çazgır garııı al geldi kahveler:KK9::KK9::KK9: sakin ol geçmem bir dah manyakkk

$kahve.jpg
Afiyet olsunnnn:KK12::KK12:

gunaydın kızlar nasılsınızzzz dun fazla yazamadım kaynasamadımmm bugunde işler cok ama yetısmeye clscammm ınss

gunaydın kızlar nasılsınızzzz dun fazla yazamadım kaynasamadımmm bugunde işler cok ama yetısmeye clscammm ınss

Günaydınn tatlımm hoşgeldinnn:KK12::KK12::KK12:
Ben iyiymm kendi adıma sen nassınn
olsun olsunn kaynaşırız daha bol boll:21::21::21: bende bu arala biraz yogun olabilirmm ama idare ediyoz iştee:KK12:

topikte oldukca ugrarım canım iki oglum var biri suanda krese gidiyo digeride 7,5 aylık vaktim olmuyo simdi babamız evde dedim biraz nete bakınayım :nazar: :emir_bebek: :KK1:

Oyy Allah Bağışlasın canımm Rabbimm sağlıklı uzun ömürler versin kaderleri güzel olsun inşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
iki cocuk zor oluyordur şimdi sana olmaz tabi vaktinnn:nazar::nazar:

Oyy Allah Bağışlasın canımm Rabbimm sağlıklı uzun ömürler versin kaderleri güzel olsun inşallah maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
iki cocuk zor oluyordur şimdi sana olmaz tabi vaktinnn:nazar::nazar:

hiç anlatmayayım kuzum kaçar gidersin :nazar: :emir_bebek: :KK55: :KK1:
ikisi de bebek olunca böle oluyo yoksa abisi azcık daha büyük olaydı küçükle oynardı suanda onnamıyo kıskancız azıcık :KK52:

hiç anlatmayayım kuzum kaçar gidersin :nazar: :emir_bebek: :KK55: :KK1:
ikisi de bebek olunca böle oluyo yoksa abisi azcık daha büyük olaydı küçükle oynardı suanda onnamıyo kıskancız azıcık :KK52:

oy yerim ben onlarıııı:nazar::nazar: ben var ya cok severimm cocukları
evlenince böyle hayal ediyorummm en az 4 çocugum olsun isterim o derece cok seviyorumm
Bu kardeşler arasında genelde oluyo annesiii cok tatlı oluyorlar ama:KK9::KK9:

X