Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

:KK19::KK19::KK19: aşk olsun ben kavgacımıyımm olummmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
ayıp ulannnn:KK14::KK14::KK14::KK14: mesaim bitti eve gittimm neler konuşmuşlar arkamdan akşamm pühhh size püh pühh:KK53::KK53::KK53:
Hoşbuldmmm:KK76::KK76:

başladı yine tükürmeye:))))))))

ayıppp beeeee:KK14::KK14::KK14::KK14:
sen bu saatte kalkmazdın gız hayırdırr:KK53::KK53:

şaka kız:)

hastayım bacım, yatamadım kalktım sabahın köründe, adaçayı yapıp içtim, grip oldum baya....
hiç dermanım yok, hapşuruk tıksırık öksürük, geri yatcaktımda sonrada louisayla sohbete daldım, sonrada uykum kaçtı işte:KK25::KK25::KK25:
aslında yatıp dinlensem iyi olcak, gelirse hemen yatcam.......

meyra geçmiş olsun canım

eylül tartışmış dün yine galiba sevgiciğim anladığım kadarıyla

neler olmuş arkadeş yaa:KK14::KK14::KK14: sen nasılsınn tatlımmmm:KK14::KK14:

ağzını parçalarım kim sana kavgacı dedi ne ayıp şey burası edepli insaların topiği kimse kavga etmiyo sevgi böceğim :KK70::KK52:

:KK53::KK53::KK53: hadi lenn manyak insann:KK53::KK53::KK53::KK53: kırdın beni kırdın al shaaa pühhh:KK22::KK22::KK22::KK53::KK53:

başladı yine tükürmeye:))))))))

şaka kız:)

hastayım bacım, yatamadım kalktım sabahın köründe, adaçayı yapıp içtim, grip oldum baya....
hiç dermanım yok, hapşuruk tıksırık öksürük, geri yatcaktımda sonrada louisayla sohbete daldım, sonrada uykum kaçtı işte:KK25::KK25::KK25:
aslında yatıp dinlensem iyi olcak, gelirse hemen yatcam.......

başlarımm tabii olumm dedikoducular sizi pühhh tiviti neler demiş ulan arkamdann:KK53::KK53::KK53:
cok geçmiş olsunn bebegimm burayı bırakabilirsen gitt:KK9::KK9:

Eylülün ayrılmasına sevindim şahsen..
biliyordum böyle olacağını o adam onu zaten yüzde doksan aldatıyor.. iyi olmuşş:KK31::KK31::KK31: eylül şimdi kızacak ama anlaycak bunu
size ne olduuu:26::26:
ders seçiyordum
tiyatro diye bi dersi seçtim
yok sahneyemi çıkcakmışım tiyatro mu yapcakmışım yüzüme bakmazmış
ya öyle değil tiyatro izleyip karakter analizi yapcaz diyorum anlamıyor bagırıyor hala

Sizde hoşgeldinz:KK3::KK3:

pomo benim diyet topikimden arkadaşım:)

meyra geçmiş olsun canım

eylül tartışmış dün yine galiba sevgiciğim anladığım kadarıyla

çok teşekkürler canımcım.....:KK16:
sende hoşgeldin bu arada:):KK34:

başlarımm tabii olumm dedikoducular sizi pühhh tiviti neler demiş ulan arkamdann:KK53::KK53::KK53:
cok geçmiş olsunn bebegimm burayı bırakabilirsen gitt:KK9::KK9:

çok sağol canım:KK19:
tiviti ne demiş benim hiç haberim yok, ben geçmişte yokum.

sevgi böceğimm kırılma :KK70: seni seviorummm :KK70:

eylül boşver ayrıldınsa yenisinin buluruz erkekden bol ne var :KK70: bak biz kendimizi bi tek erkeke bağladıkda ne oldu keşke canım sıkıldığında değiştirebilsem ama sarı güneşim var işte inatçı koca maynuk koca bak ya :KK70: derdimi açtım döktüm şuraya :KK70::KK16:

eylül boşver ayrıldınsa yenisinin buluruz erkekden bol ne var :KK70: bak biz kendimizi bi tek erkeke bağladıkda ne oldu keşke canım sıkıldığında değiştirebilsem ama sarı güneşim var işte inatçı koca maynuk koca bak ya :KK70: derdimi açtım döktüm şuraya :KK70::KK16:
kocaya maymun denir mi kızz :KK53::KK53:

ben kavga ettiğimiz için üzülmüyorum ki
değişmicek hep aynı kalcak

ya bırak gitsin seninse zaten döner :KK43: sen çabalama bu kadar bırakın biraz birbirinizi biz bile evliyken yeri geliyo bi hafta ayrı kafa dinliyoruz güzelim olmaz sıkmayın bu kadar ? olmuyosada ayırın yolları bu kadar basit !!!!
ona üzülüyorum

ders seçiyordum
tiyatro diye bi dersi seçtim
yok sahneyemi çıkcakmışım tiyatro mu yapcakmışım yüzüme bakmazmış
ya öyle değil tiyatro izleyip karakter analizi yapcaz diyorum anlamıyor bagırıyor hala

anladım.. beyfendi kıskanmış yani seni bütün bu kavga kıyamet bu yüzden peki ne yapmayı düşünüyorsun.. izin vermez diyorsun...

pomo benim diyet topikimden arkadaşım:)

çok teşekkürler canımcım.....:KK16:
sende hoşgeldin bu arada:):KK34:

çok sağol canım:KK19:
tiviti ne demiş benim hiç haberim yok, ben geçmişte yokum.

ben geçmişte yokumm di manyakk:KK53::KK53::KK53: bana nankör demiş hain demişşş ooo ooo:KK53::KK53::KK53::KK53:

alıntıları karıştırmaa döverimm haa:KK53::KK53::KK53::KK53:
eylül yok ki burda bende sizi seviommmmm:KK19::KK19:
tsk ederım herkese mutlu gunlerrrrrrrrrrrr

teşekkürler:KK16::KK16: kendini tanıt bakem madem geldin çıkış yok burdannn:KK53::KK53:

ya bırak gitsin seninse zaten döner :KK43: sen çabalama bu kadar bırakın biraz birbirinizi biz bile evliyken yeri geliyo bi hafta ayrı kafa dinliyoruz güzelim olmaz sıkmayın bu kadar ? olmuyosada ayırın yolları bu kadar basit !!!!
ona üzülüyorum

bırak gitsin seninse zaten döner mi
o nasıl yorum be...
ilişkileri bitirmek bu kadar kolay mıııı:26::26:
bence bu konu hallediliebilr:KK14::KK14:

o nasıl yorum be...
ya zaten tiyatro yapılan ders değil ki gitcen izlicen yorum yapcan bu kadar
onuda anlamıyor gecenin kaçında tiyatrolaramı gitcez diyor
tamam bırakcam dersi başka alcam diyorum hala soğuk konuşuyor
deli etmişim artislik yapıyormuşum doğru dürüts açıklamıyormuşum
be adam sordun mu ettin mi
hemen bagırmaya başladı

bir burçatör olaraktan senin burcunuda soram?:):KK9::KK9:

evet hep olsunlar hep olsunlar

sana da tekrar gecmıs olsun opuyorum canım

sağol canım:KK19:

ben geçmişte yokumm di manyakk:KK53::KK53::KK53: bana nankör demiş hain demişşş ooo ooo:KK53::KK53::KK53::KK53:

abuuuuuu:KK53:

o nasıl yorum be...

senin daha bunu anlaman için bi fırın ekmek yemen lazım caduuuu:))))))
konyalı olaraktan ekmek diyorum:))))))):KK52::KK52::KK52:

ya zaten tiyatro yapılan ders değil ki gitcen izlicen yorum yapcan bu kadar
onuda anlamıyor gecenin kaçında tiyatrolaramı gitcez diyor
tamam bırakcam dersi başka alcam diyorum hala soğuk konuşuyor
deli etmişim artislik yapıyormuşum doğru dürüts açıklamıyormuşum
be adam sordun mu ettin mi
hemen bagırmaya başladı

Louisam olur böyle şeyler erkek milleti
Demekki seni sahneye felan cıkacan sanmış kıskanmış sinirlenmiş olur böyle
halledilir bunlar cok basit bir konu
soğuk davranmasıda işte seni deli gibi sevdiği kıskandığı için bence:KK17::KK17:
Sende sıkma canını bugun akşama kalmaz düzelirsiniz gör bak

o nasıl yorum be...

niye ben 10 senelik ilişkimi bitirdim 3 gün sonra nişanlıydım 6 ay sonra evlendim bugün yine olsa yine yaparım he diyceksin ki sevmedin mi hasta oldum aklım gitti neler neler anlatsam ağlarsınız hoş yine ona aşığım ama sevgim bitti yapılcak bişi yoktu geçip gittim allah bana daha iyi bi yol arkadaşı nasip ettii çok şükür bin şükür

bir burçatör olaraktan senin burcunuda soram?:):KK9::KK9:

sağol canım:KK19:

abuuuuuu:KK53:

senin daha bunu anlaman için bi fırın ekmek yemen lazım caduuuu:))))))
konyalı olaraktan ekmek diyorum:))))))):KK52::KK52::KK52:

konyalı olmasak ne diyecektinnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ya görüyonn mu tiviti özenti dimişler bahaa:KK25::KK25: benim zaten topuğum vardı o dagılınca bunu açtımm bendee:KK25::KK25:

X