- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Hoşbulduk hatunlar..
Çekirdek çitliyorum ne yapayım :)
Sizlerde ne var ne yok?
Sizlerde ne var ne yok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyumu olumlu yönde kullanıyorum benkızlar ben bebek dusunuyom yaaa ne dıyosunuz bu ısee
de get kendin şişkosun diyeeHay senin sporuna yaaa
kızlar ben bebek dusunuyom yaaa ne dıyosunuz bu ısee
Bir daha cıkmak yok kii bak burdannnnKendinden bahsedermisin bize bebeğimmm
polıs olarak polıce woman
kızlar ben bebek dusunuyom yaaa ne dıyosunuz bu ısee
Hoşbulduk hatunlar..
Sizlerde ne var ne yok?
bebişte varmış sendeeHoşbulduk hatunlar..
Sizlerde ne var ne yok?
Ben üniversite öğrencisiyim, sözlüyüm
Bu yıl okulu bırakıp tekrar hazırlanıyorum
Öyle işteeee:)
Sizler neler yapıyorsunuz
merhaba kızlar topiği yeni gördüm ve geldim... ankara'dan katılıyorum:) herkese selamlar...
hadi yaa :26:tamam yanastım 15 aylık evlıyım sekercan ama hemoroıdım var bıde makatta catlak var bılıyonuzmu bunları sızzz
Kolay gelsin :) Evet hamileyim elhamdülillah. Allah herkese nasip etsin.ne olsun işte balım ben yeni bir topik açtım gızları topluyom en baştannn buraya kilitleyecem onlarıı
Gız maşallah sen hamilemisinn oy oy oy oy hamişimiz
Yaş kaç? Ben de 15 aylık evliyim... Bende de basur var, hafifti. 2 haftadır azıttı valla napcam bilmiyorumtamam yanastım 15 aylık evlıyım sekercan ama hemoroıdım var bıde makatta catlak var bılıyonuzmu bunları sızzz
bebişte varmış sendee
amanda amann
kız mı erkek mii
bende bebıs ıstıyom ama korkularım varrr
Merhabalar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz topiğimeee efenimmmm Vay ankaralı yakınmışızzz
Nasılsınızzz
tamam yanastım 15 aylık evlıyım sekercan ama hemoroıdım var bıde makatta catlak var bılıyonuzmu bunları sızzz
altta genital organla belli olmuştur ultrasona gidiniz yazısını okuyunca hemen atladım benKolay gelsin :) Evet hamileyim elhamdülillah. Allah herkese nasip etsin.
Yaş kaç? Ben de 15 aylık evliyim... Bende de basur var, hafifti. 2 haftadır azıttı valla napcam bilmiyorum
:) Cinsiyeti belli değil henüz
Sen nerdensin??
Kolay gelsin :) Evet hamileyim elhamdülillah. Allah herkese nasip etsin.
Yaş kaç? Ben de 15 aylık evliyim... Bende de basur var, hafifti. 2 haftadır azıttı valla napcam bilmiyorum
:) Cinsiyeti belli değil henüz