Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

açıklamaya bakkkkk:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
anlat napıyon sen nerelerdesin bitti mi okulun napıyon evdemisin anlat sene olummmm:KK14::KK14::KK14:
ben artık buralardayım hayatımda cok şey değişti bebegim.. cok şey..
En son biliyorsun babam vefat etti.. ve herşey o zaman başladı benim için..
Şimdi dışardan ünv. okuyorum avukatın yanında çalışıyorumm hayatım böyle gidiyor bakalımmmmm:KK6:

hee anlatayımda böyle anlatmayım :KK53: özelinden bi msj atarım şindik sanaa..

biliyorum ozaman ulaşamadım sana okudugumda aglamıştım ahh ozaman evimdeydim.okudgum yeri cok özledim bea.bitti tabi okul.,,sen napıon bikaç konunu gördüm şmdi. ayrıldınız mı cidden _??

hangi bölüme kaydoldun ?

hee anlatayımda böyle anlatmayım :KK53: özelinden bi msj atarım şindik sanaa..

biliyorum ozaman ulaşamadım sana okudugumda aglamıştım ahh ozaman evimdeydim.okudgum yeri cok özledim bea.bitti tabi okul.,,sen napıon bikaç konunu gördüm şmdi. ayrıldınız mı cidden _??

hangi bölüme kaydoldun ?

özelden yolla sen bana onlarıı:KK31::KK31::KK31:
Adalet bebeğim avukat katibiyim su anda inşallah seneye adliyede katip olacam bunun büyük faydasını görecem böyle böyle hayatımı kurmaya çalışıyorum bakalım... o günler kabus gibiydi hiç hatırlamk istemiyorum.. içim parçalanıyo çünkü..

açıklamaya bakkkkk:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
anlat napıyon sen nerelerdesin bitti mi okulun napıyon evdemisin anlat sene olummmm:KK14::KK14::KK14:
ben artık buralardayım hayatımda cok şey değişti bebegim.. cok şey..
En son biliyorsun babam vefat etti.. ve herşey o zaman başladı benim için..
Şimdi dışardan ünv. okuyorum avukatın yanında çalışıyorumm hayatım böyle gidiyor bakalımmmmm:KK6:

özelden yolla sen bana onlarıı:KK31::KK31::KK31:
Adalet bebeğim avukat katibiyim su anda inşallah seneye adliyede katip olacam bunun büyük faydasını görecem böyle böyle hayatımı kurmaya çalışıyorum bakalım... o günler kabus gibiydi hiç hatırlamk istemiyorum.. içim parçalanıyo çünkü..

ayrıldın ozaman neyse biliyosun ki öylede yaşanırr böylede yaşanır.benden de pay cıkart kendine.yaşanıyo yani :KK34:

katiplik zordur ama seviyosan önemi yok.gerçi hepsiii zorda bakma :KK53:

Aldım len mesajını benim artık senin konularına kafam ahanda büle oluyooo :111::111::111::111:
Pekii buralara girecen mi di bakım bahaaa beni yalnız bırakacan mıı:KK51::KK51:

girerim de uzun soluklu degil.zaten cıkcam işteen yavrum yetti gari sıkıldım ..

sen nezamn gidip nezmn gelion işten.
ne işi yapon orda ?

banane bakk girecen karışmamm:KK19::KK19::KK19:
ben orda 6 aydır çalışıyorum yavrum sabah 8 akşan altı cumartesi 3 e kadar:KK9::KK9::KK9:
Avukat beye yardım ediyorum gelenlerle ilgileniyorum dosyaları düzenliyorum adliyelere gidiyorum sayfa sayfa dosya yazıyorum bülee iştee kısaca bol bol buraya girip lak lak yapıyorum işte iken patronum sürekli adliyede olduğu için benm iş rahat:KK6::KK6:

X