Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bigün ayrılırsak onun bu asabiyeti kıskançlığı yüzünden olur

yavru kuş sohbete girmedim ama oğlak burcu mu senin sevgilin ? kusura bakma lafına girdimse affola

estağfirullah:)

yok benim değil, louisanın:)
menimki boga:)

kim özenti ben miiii hadil en senin kafanı kırar pekmezini akıtırımm şuracıkcaa

bende senin kemiklerini kırar karnına doldururum nan

hastayım, bi geçmiş olsun dimicenmi bana?

estağfirullah:)

yok benim değil, louisanın:)
menimki boga:)

bende senin kemiklerini kırar karnına doldururum nan

hastayım, bi geçmiş olsun dimicenmi bana?

kemiklerimi karnıma mı doldurursun o nasıl bir işkencee:18::18::18::18:Bebeğimmm valla bilmiyordumm ki cok geçmiş olsunn neyin vR:26:

kim benmi hainn hiç te bilemmm benim öncelerde de topuğummm vardı kii

kim özenti ben miiii hadil en senin kafanı kırar pekmezini akıtırımm şuracıkcaa

bende diyorum biz neden bi alevlenmedik kavga etmedik bi huzursuzluk yok sevgi yokmuş hoşgeldin yavru kuş nerdesin sen ya

datlum benim:)

haklısın canımcım......

uykuda kaçtı aksi gibi, gelirse hemen gidip yatcam söz:)

sende iştesin çalışıyon dimi?

uyu uyu, ıyı gelır hastasın. enerjı toplaman lazım

evet ısteyım ama patron sehır dısında oyuzden rahatım yazıyorum bakalım sımdılık

bende diyorum biz neden bi alevlenmedik kavga etmedik bi huzursuzluk yok sevgi yokmuş hoşgeldin yavru kuş nerdesin sen ya

aşk olsun ben kavgacımıyımm olummmm
ayıp ulannnn mesaim bitti eve gittimm neler konuşmuşlar arkamdan akşamm pühhh size püh pühh
Hoşbuldmmm

aşk olsun ben kavgacımıyımm olummmm
ayıp ulannnn mesaim bitti eve gittimm neler konuşmuşlar arkamdan akşamm pühhh size püh pühh
Hoşbuldmmm

ağzını parçalarım kim sana kavgacı dedi ne ayıp şey burası edepli insaların topiği kimse kavga etmiyo sevgi böceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…