Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Bgnim ufaklik uyanduuuu daaa :26: offff erken kalkti su banyo yap daha in uyur teorisi benim usaklara Islemiyorrr :109:

Babam babam geldi aklıma..
su dünyada gün yüzü göremeden öldü gitti bu genç yaşımda yetim bıraktı beni..
hep dert cekti hep çile çekti su yalan dünyada bir gün de gülmedi
değerini bilemedim yanında olamadım onu..
kabullenemiyorum öldüğünü sanki o mezarda o yatmıyor bazen arıyorum onun hattını ama kapalı oluyor uyumuştur diyorum
bazen unutuyorum mesaj atıyorum ona.. kabullenemedim

sevgi be
gelir gelmez bunu gördüm
gözlerim yaşlandı

canım benim ne denir ne söylenir hiççç bilmiyorumm başın sağolsun ,

rabbim mekanını cennet eylesin. nur içinde yatsınn

Oyyy canim basin sagolsun... Cok olmadi heralde...tabiiki kabullenmesi zorrr ama hayat iste, ölümde bizler icin...

sevgi be
gelir gelmez bunu gördüm
gözlerim yaşlandı

canım benim ne denir ne söylenir hiççç bilmiyorumm başın sağolsun ,

rabbim mekanını cennet eylesin. nur içinde yatsınn

Oyyy canim basin sagolsun... Cok olmadi heralde...tabiiki kabullenmesi zorrr ama hayat iste, ölümde bizler icin...

bende cok kötü oldımm.. böyle aklıma geliyor işte zaman zaman öldüğü böyle oluyorum... mart ayıydı o zaman ölmüştü babam ölümü bile tek başına olmuştu.. ah hayat ah.. onu ben bulmuştum öylece yatıyordu şaka yapıyor sanmıştımm
ama o ölmedi bunu kabullemmicem aslaaaa toparlıyorum kendimi

Cok üzüldüm canim...allah yardimciniz olsun...o görüntü gitmez tabii gözünün önünden...nedesek bos...ates düstügü yeri yakar...güclü olmaga bak...annen,kardeslerin varsa onlara saril,daha dolu dolu yasa onlarla...offff...cok zorr..

garip olan da bu ya diloş sadece annem var artık biliyormusun başka kimsem yok.. kardeşim bile yok
akrabalarımız desen hiç biri 5 para etmez.. cok korkuyorum bazen hayattan korkutuyor beni hayat

çikolata yoktaaa limonata varrr al canımmm

olmaz bananeee kız eylül duydunmu louisa bugun sevgilisi ile gidemiyo gecende konser kalmıştı hep senin yüzündennn

kız
birdaha bişi anlatmıcam burda
sevgilim gelcek dedim
hasta olmuş aradı sesi soluğu çıkmıyor zorla konuşuyor
gelme yat uyu dedim bendee
geçende konsere gidememiştimm

ahahahahahahahahahaahahahahahaahahaahh
su an ihtiyacımm olan şeydii seviyorumm senii güldürdün benii
hep eylülün yüzünden ben yapmadımmmm

garip olan da bu ya diloş sadece annem var artık biliyormusun başka kimsem yok.. kardeşim bile yok
akrabalarımız desen hiç biri 5 para etmez.. cok korkuyorum bazen hayattan korkutuyor beni hayat

Hmmmm...tek cocuksun yaniii... Olsun canim...bak herkesin derdi var,böyle düsün...misal ben ailemle cok kopugum,annem biz dogduktan 10 gün sonra bizi halamin kucagina birakmis ve hgrsemizle o ilgilenmis...tama biseyimiz eksik degildi ama tam olarak anne baba kiz olamadik hic...simdide gecinip gidiyoz iste...bi abim var amaailemizin yüzünden onunlada bal gibi kardes olamadik... Diyom ya ates düstügü yeri yakar,tabii ölüm en acisi... Bak annen var,seni seven sevgilin var,isin var,bulara saril canim...aci dinmez ama hafifler zamanla,bu durmla yasamayi ögrenirsin...

gözünüz çıksın kızımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…