Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Hmmmm...tek cocuksun yaniii... Olsun canim...bak herkesin derdi var,böyle düsün...misal ben ailemle cok kopugum,annem biz dogduktan 10 gün sonra bizi halamin kucagina birakmis ve hgrsemizle o ilgilenmis...tama biseyimiz eksik degildi ama tam olarak anne baba kiz olamadik hic...simdide gecinip gidiyoz iste...bi abim var amaailemizin yüzünden onunlada bal gibi kardes olamadik... Diyom ya ates düstügü yeri yakar,tabii ölüm en acisi... Bak annen var,seni seven sevgilin var,isin var,bulara saril canim...aci dinmez ama hafifler zamanla,bu durmla yasamayi ögrenirsin...

ben neler öğrendim diloşmm neler neler öğrendim bu hayatta.. doğru diyorsun artık sahip olduklarıma sarılacağımm 4 elle.
annemi de hep üzüyordum babamın ölümünden sonra ama artık üzmemeye çalışacam cok sinirli biri oldum. bu durumda geçer elbt
BEnimde inşallah güzel bir ailem olacakk
daha gızancıklarımm olacak dimiii:KK1::KK1:
:emir_bebek::emir_bebek:
o zaman bende size hava atacam buralarda:KK1:

gözünüz çıksın kızımmm :KK47::KK47::KK47:

hep eylülle sevginin yüzünden
geçende konsere gitcem dedim bi kıskandılar sormaa
sonra bişi oldu gidemedim :KK25:

ben yapmadımm diyomm yalan söliii yaaa:KK4::KK4::KK4:
eylülün gözü kaldı o kıskandııı:KK28::KK28::KK28:
gerçekten inanın banaaa:KK53::KK53::KK53::KK53:
beddua etme deperümm haaaa:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
oh iyi olmuşş kaldın mı bizimlen burdaaa :KK60:

ben neler öğrendim diloşmm neler neler öğrendim bu hayatta.. doğru diyorsun artık sahip olduklarıma sarılacağımm 4 elle.
annemi de hep üzüyordum babamın ölümünden sonra ama artık üzmemeye çalışacam cok sinirli biri oldum. bu durumda geçer elbt
BEnimde inşallah güzel bir ailem olacakk
daha gızancıklarımm olacak dimiii:KK1::KK1:
:emir_bebek::emir_bebek:
o zaman bende size hava atacam buralarda:KK1:

Senin gizanlar olana kadar,ben torun sahibi olurummm :KK19: senin burcun ne cadiiii :18:

hep eylülle sevginin yüzünden
geçende konsere gitcem dedim bi kıskandılar sormaa
sonra bişi oldu gidemedim :KK25:

Sen bunlara bisey dime bundan sonra canim :18: gel benim kulama dege :KK39: tutmaz benim nazarim :nazar:

Babam babam geldi aklıma..
su dünyada gün yüzü göremeden öldü gitti bu genç yaşımda yetim bıraktı beni..
hep dert cekti hep çile çekti su yalan dünyada bir gün de gülmedi
değerini bilemedim yanında olamadım onu..
kabullenemiyorum öldüğünü sanki o mezarda o yatmıyor bazen arıyorum onun hattını ama kapalı oluyor uyumuştur diyorum
bazen unutuyorum mesaj atıyorum ona.. kabullenemedim:KK14::KK14:

ben geldim tekrardan...:KK55:

Senin gizanlar olana kadar,ben torun sahibi olurummm :KK19: senin burcun ne cadiiii :18:

Sen bunlara bisey dime bundan sonra canim :18: gel benim kulama dege :KK39: tutmaz benim nazarim :nazar:

niye olommm laaa ben 20 yaşındayımm 3 sene sonra evlendiğimi düşün saçmaladınnn:KK28::KK28::KK28:
matematik özürlüüü:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
aslan bacımm senin ki ne

hıyarsınız olumm ikinizdee :KK33:

canım salatalık cektiii:KK53::KK53::KK53::KK53:

ben geldim tekrardan...:KK55:
gelip gelip nereye kayboluyonn:KK20:

olmaz bananeee:KK1::KK1: kız eylül duydunmu louisa bugun sevgilisi ile gidemiyo gecende konser kalmıştı hep senin yüzündennn:KK1:

ahahahahahahahahahaahahahahahaahahaahh :KK60: :KK60: :KK60: :KK53::KK53::KK53::KK53:
su an ihtiyacımm olan şeydii seviyorumm senii:KK19::KK19: güldürdün benii :KK60:
hep eylülün yüzünden ben yapmadımmmm:KK9::KK9::KK9:

kız
birdaha bişi anlatmıcam burda:KK47:
sevgilim gelcek dedim
hasta olmuş aradı sesi soluğu çıkmıyor zorla konuşuyor
gelme yat uyu dedim bendee
geçende konsere gidememiştimm :KK25::KK25:

ahahahahaha :KK60:

kötüyüz bizzz kötüyüzzz :KK23::KK23:

kim nazar değdiriyor bu lou ya anlameyom heççç :44: :KK9:

çok çalıştım bugün bennn pofff :KK6::KK6: :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
niye olommm laaa ben 20 yaşındayımm 3 sene sonra evlendiğimi düşün saçmaladınnn:KK28::KK28::KK28:
matematik özürlüüü:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
aslan bacımm senin ki ne

canım salatalık cektiii:KK53::KK53::KK53::KK53:

gelip gelip nereye kayboluyonn:KK20:

Kizim senin evlenmen 5-6 yili bulur :KK19: bide 5-6 yil cocuk yapmak olur :KK20: al isteee geldi bana torun
Ben KOC :121:

ne kızıyon be çalışıyoz herhal demi boş mu duruyoz:KK19:

biz napıyozz :KK57: :KK57:

ahahahahaha :KK60:

kötüyüz bizzz kötüyüzzz :KK23::KK23:

kim nazar değdiriyor bu lou ya anlameyom heççç :44: :KK9:

çok çalıştım bugün bennn pofff :KK6::KK6: :KK14:

kötüyüz biz kötüyüzz ahahaahahha:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
tabiki sen değdiriyon kem gözlü nolcekkkkk:KK14::KK14::KK14:
aman sanki cok birşey yaptı kırk yılın başında :KK53::KK53::KK53:
Kizim senin evlenmen 5-6 yili bulur :KK19: bide 5-6 yil cocuk yapmak olur :KK20: al isteee geldi bana torun
Ben KOC :121:
yok be ne 5 6 yılıı:KK53::KK53::KK53:

en fazla 3 yıl :KK53::KK53: uçtun sen cocukta 1 sene sonra hemen bile olabilir:emir_bebek::emir_bebek:

X