Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bim de olmazz , hiç sevmiyorum bim in ürünlerini
sorma yaaa şurda iki diyet yapıyoruzzz

ahh ahhh tam üstüne bastınnn hala ses yokkkk whatsapa ne güzell yazmışş

bim de olmazz , hiç sevmiyorum bim in ürünlerini
sorma yaaa şurda iki diyet yapıyoruzzz

ahh ahhh tam üstüne bastınnn hala ses yokkkk whatsapa ne güzell yazmışş

deme öyle kız bimin bazı ürünleri bir harikaaa laf yok bimime
olummm tüh laa sana hatırlattık şimdi dimi:26::26::26: özür özür

bende bimin 5li gofreti var triplex mi ne onu bir de kutuda party diye cipsi var onu seviyorum

evet her dk gözümün önünde makarinalarrr

aslında superga istiyorum ama alsam mıııı :26:

Aksam koyarim yemwklerin fotosunu sen ne diyon benim kocam cam siler ev supurur yer silerr mutfak toplar balkon yikar daha neler nelerrrr cok yardimci allah herkese bole kpca versin

vay bee
Ne kadar iyi olsa da ne bilim ben bir erkeğe yakıştıramam cam silmeyi balkon felan ykıkamayı.. ev süpürmeyi yakıştırmamm
yemeğe sözüm yok amma

Bende bimden sut yogurt birde pirinc aliyorum haaa birde makyaj temizleme pamugu daha neler deneyim siz soleyin bunlarida baskalarinin tavsiyesi uzerine aldim ve memnun kaldim

vay bee
Ne kadar iyi olsa da ne bilim ben bir erkeğe yakıştıramam cam silmeyi balkon felan ykıkamayı.. ev süpürmeyi yakıştırmamm
yemeğe sözüm yok amma

Ama tatlim cok yaniliyosun ikimizde calisiyoruz haftanin bir gunu temizlik yapioruz bem temizlik yaparken o yatacakmi bana kiyamiyokiii yorulurum diueee

Bende bimden sut yogurt birde pirinc aliyorum haaa birde makyaj temizleme pamugu daha neler deneyim siz soleyin bunlarida baskalarinin tavsiyesi uzerine aldim ve memnun kaldim

bende bayılıyorum...
vişne reçelide bir harika canımm öneririmm.
sonra krem peynir var küçük oda süper.
ketçap ile mayonezini felan de seviyorum ben. duş jelleride süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…