Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hormon hapındandır o ya.. Niye kullandın onuu:KK50:

hiç sorma yaaa dogum kontrol hapı kulanayım dedım basladım hapa doktor onerısyle basladm bıde anamm adetmle basldm neyse aetm bıttı 15 gun bıle gecmedn tekrar kanamaaa bnde norml sandm bekledım hapada devam uzun surnce hemn doktoru aradım megersem rahmımde kanama yapms hap bunye kaldırmamıs doktor kanamayı kontrol altına almak ıcın hap vercm 15 gun kullan dedı sabah aksam progestanmı ne verdı odur budr sıstım ınmıyor kac ay gectı yanı onla kılo aldm yıllrca kılo almak ısterdım ama bbu sekılde deıl :KK43:

hiç sorma yaaa dogum kontrol hapı kulanayım dedım basladım hapa doktor onerısyle basladm bıde anamm adetmle basldm neyse aetm bıttı 15 gun bıle gecmedn tekrar kanamaaa bnde norml sandm bekledım hapada devam uzun surnce hemn doktoru aradım megersem rahmımde kanama yapms hap bunye kaldırmamıs doktor kanamayı kontrol altına almak ıcın hap vercm 15 gun kullan dedı sabah aksam progestanmı ne verdı odur budr sıstım ınmıyor kac ay gectı yanı onla kılo aldm yıllrca kılo almak ısterdım ama bbu sekılde deıl :KK43:

canım benim geçmiş olsun yaaaa

hadi yaa.. cok gçmiş olsun canım cok üzüldüm ya:26::26: yinede dikkat et eğer cok alırsan geri dönüşü çok zor olur:KK50::KK50:

kendinizden bahsedin de tanışalımm o zamann:13:

öhöm öhöm :KK14:

21 yaşındaa gençeçcik körpecik bi kızçeyim ::KK17:
henüz 3,5 aylık evliyim , Avrupa yakasında oturuyorum , Trabzonluyum :KK76:

aklımada başka birşey gelmedıkı şimdi :KK50:

bende çoğu arkadaşımız gibi google 'a birşeyler sorarken buldum burayı :KK33:

senin üzgünleşmedin bir zaman yokki olommmm:KK14::KK14::KK14::KK14:
kopma bak sonra toplamam gerii ıyy ne iğreç espri yapyomm yaa:KK1:
o ne demek yaaa yastayımm ben depresyondayınnnnnnnn :KK4::KK4: :KK14:

ıyğğğhhhh bence deee looooooooooo :KK30::KK30:

ne kadar erken evlenmişsin , hayırlı olsun mutluluklarrr :nazar:

bende istanbul avrupa yakasındayım 22 yaşındayım :21:

öhömmm .!
Bende sevgii topiğimizin baş tomurcuyumm
bana melaka cadısı derler ama sen onlara uyma:KK14::KK14:
20 yaşındayımmm bende körpecimm :63:
okuyorum acıktan avukatn yanında çalışıyorumm
hayırlı olsunn neden bu kadar erkek evlendin bakım.
nasıl gidiyor evlilik neler yapıyorsun genelde boş zamanın cok mu buraya gelirmisin sık sık
cocugun var mı:KK53::KK53::KK53:

o ne demek yaaa yastayımm ben depresyondayınnnnnnnn :KK4::KK4: :KK14:

ıyğğğhhhh bence deee looooooooooo :KK30::KK30:

ne kadar erken evlenmişsin , hayırlı olsun mutluluklarrr :nazar:

bende istanbul avrupa yakasındayım 22 yaşındayım :21:

enee aynı şehirdymisiniz ya la duydun mu eylül genceceik evlenmiş bu kızçee:KK14::KK14::KK14:
psikolojini bozdum demi kanka esprimlee:KK1::KK1:

öhömmm .!
Bende sevgii topiğimizin baş tomurcuyumm
bana melaka cadısı derler ama sen onlara uyma:KK14::KK14:
20 yaşındayımmm bende körpecimm :63:
okuyorum acıktan avukatn yanında çalışıyorumm
hayırlı olsunn neden bu kadar erkek evlendin bakım.
nasıl gidiyor evlilik neler yapıyorsun genelde boş zamanın cok mu buraya gelirmisin sık sık
cocugun var mı:KK53::KK53::KK53:

Üzgünüm ki çocuğum yok :KK43:
valla kısmet dıyelım annem hep korkardı onun gıbı erken yasta evlenmemden :KK53: başına geldı kadıbcağızın :KK53:
bende gayrimenkul firmasında çalışıyorum. genelde patronum hiç boş bırakmaz sağolsun :KK45:
ama fırsat buldukça nette takılıyorum . olmasada mobil falan hallediyorum bır sekılde :KK33:

X