Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ee daha daha nassın teyzen ninen nasıllar:KK53::KK53:

öyle tabi ben gidince giderim ne demekkkkkk:KK47::KK47: Hı ne demek açıkla o zamannnn :KK57:
Daha varıdda kısa kestmmm:KK51::KK51:

iiler nasıl olsunlar :):)

buarada cok acım hala yemek yıyemdm asagıdakı kafenn nosunuda bulamadım ofyaa ona ugrsyrum bir saatr:KK31:

Inip alsana günesimmmm :KK11: bi saat ugrascana :21:

YA OFİSİ BOŞ BIRAKAMIYORUZ CNM BİZDE KURALLL BÖLEEEE YALNIZIM SUAN TELSIZDE ASAGIDA CEKMIYOR :s MALESFFFF YOKSAA COKTN INIP ALMSTIM HEHEHE NEYSEE BULDUM SIMDI REKLAM KAGIDINI SOKSTRMMSM BIRYERLERE:d

niye bu saate kadar yemek yemedinn:KK30:

geldi manyakkk gacıııı:KK53::KK53::KK53::KK53:

YAAA SABAH 10 A DOGRU TOST YEMSTIM AACIKMADIM BİRDE AZ YEMEYE CALISYRM BU SAATE YICM EVDE YEMICM GUYAAA :KK43: KILO ALMAYA BASLADIM SANKIDE::d:KK53:

hele hele başladı gene lama gibi tükürmeye ya şu topikde bi güler yüzle karşıla adamı bi kerede hoşgörü göster be bu nedir ya :KK70::KK17:

ii diyelim ii olalım işte eylülcüm çalışıyorum ofisdeyim anca bitirdim işleri işte geldim topiğe ne var ne yok diye :)

geldim oda sevgi yüzüme tükürdü ona küstüm

olomm ben şaka yaptımm laa takılıyomm ben sizee:KK19::KK19:

YA OFİSİ BOŞ BIRAKAMIYORUZ CNM BİZDE KURALLL BÖLEEEE YALNIZIM SUAN TELSIZDE ASAGIDA CEKMIYOR :s MALESFFFF YOKSAA COKTN INIP ALMSTIM HEHEHE NEYSEE BULDUM SIMDI REKLAM KAGIDINI SOKSTRMMSM BIRYERLERE:d

YAAA SABAH 10 A DOGRU TOST YEMSTIM AACIKMADIM BİRDE AZ YEMEYE CALISYRM BU SAATE YICM EVDE YEMICM GUYAAA :KK43: KILO ALMAYA BASLADIM SANKIDE::d:KK53:

Böyle düzensiz yaparsann daha cok kilo alırsınn tabiggggggg:KK20::KK20:

böyle düzensiz yaparsann daha cok kilo alırsınn tabiggggggg:KK20::KK20:

ya ben hayatımda hıc dıyet nedır bılmem kı kendımı bıldım bılelı hep 49 kıloydum dogumdan sonra bıle 48 -49 lara dusmustum yanı bır hormon hapı kullandm 3-5 ay once onla bırlkte sıstımmm sımdıde kendıme engel olamıyorum :KK43::KK43: belım kalınlasmıs resmen :):):KK24::KK24::KK24:

vayy vayy vayyy olsun bananneeeee :KK15::KK15::KK45:

eneeemmm çabuk geçti öğleden sonraaaa :KK76::KK76::KK36:

ben su an sıkıldım ya niyeyse içime bir höküz oturduu:KK31::KK31::KK31:

bi güler yüz ya gelir gelmez bi tek güler yüz istiyorum yok göstermem diyosan dağıtırım buraları yakarım bu topiği:KK47::KK47: ona göre kırma kalbimi yaa :KK43:

:KK47::KK47::KK47: kimin topuğunu yakıyon sen olomm benim topuğumu yakanı ben küle çevirir ateşe atarımmm:KK14::KK14::KK14::KK14:
tamm len gel hadi barışalımmmm:KK19::KK19::KK71::KK71::KK71:

ya ben hayatımda hıc dıyet nedır bılmem kı kendımı bıldım bılelı hep 49 kıloydum dogumdan sonra bıle 48 -49 lara dusmustum yanı bır hormon hapı kullandm 3-5 ay once onla bırlkte sıstımmm sımdıde kendıme engel olamıyorum :KK43::KK43: belım kalınlasmıs resmen :):):KK24::KK24::KK24:

hormon hapındandır o ya.. niye kullandın onuu:KK50:

X