- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #3.481
ee daha daha nassın teyzen ninen nasıllar
öyle tabi ben gidince giderim ne demekkkkkkHı ne demek açıkla o zamannnn
Daha varıdda kısa kestmmm
iiler nasıl olsunlar :):)
buarada cok acım hala yemek yıyemdm asagıdakı kafenn nosunuda bulamadım ofyaa ona ugrsyrum bir saatr
iiler nasıl olsunlar :):)
buarada cok acım hala yemek yıyemdm asagıdakı kafenn nosunuda bulamadım ofyaa ona ugrsyrum bir saatr
:80: :90: :100: :120: :130:
şakana tükürümm seinnnnfıtııfıtııtııı
niye aydın havası olack konya olsunnn
hoşbulduk hoşgördük canım :) nasılsın ne var ne yok :)
niye hep konya olacakmışşşşşşşşş
şükür canım iyi diyelim iyi olalım sen napıyosun nasılsın?
Inip alsana günesimmmmbi saat ugrascana
niye bu saate kadar yemek yemedinn
geldi manyakkk gacıııı
hele hele başladı gene lama gibi tükürmeye ya şu topikde bi güler yüzle karşıla adamı bi kerede hoşgörü göster be bu nedir ya
ii diyelim ii olalım işte eylülcüm çalışıyorum ofisdeyim anca bitirdim işleri işte geldim topiğe ne var ne yok diye :)
geldim oda sevgi yüzüme tükürdü ona küstüm
YA OFİSİ BOŞ BIRAKAMIYORUZ CNM BİZDE KURALLL BÖLEEEE YALNIZIM SUAN TELSIZDE ASAGIDA CEKMIYOR :s MALESFFFF YOKSAA COKTN INIP ALMSTIM HEHEHE NEYSEE BULDUM SIMDI REKLAM KAGIDINI SOKSTRMMSM BIRYERLERE:d
YAAA SABAH 10 A DOGRU TOST YEMSTIM AACIKMADIM BİRDE AZ YEMEYE CALISYRM BU SAATE YICM EVDE YEMICM GUYAAAKILO ALMAYA BASLADIM SANKIDE::d
Çünkü biz konyalıyızzzzz olomm dağılınn
Sen anlamassın yegennn gez dünyayı gör konyayı demişler nasıl muhabbet
olomm ben şaka yaptımm laa takılıyomm ben sizee
böyle düzensiz yaparsann daha cok kilo alırsınn tabiggggggg
vayy vayy vayyy olsun bananneeeee
eneeemmm çabuk geçti öğleden sonraaaa
bi güler yüz ya gelir gelmez bi tek güler yüz istiyorum yok göstermem diyosan dağıtırım buraları yakarım bu topiğiona göre kırma kalbimi yaa
ya ben hayatımda hıc dıyet nedır bılmem kı kendımı bıldım bılelı hep 49 kıloydum dogumdan sonra bıle 48 -49 lara dusmustum yanı bır hormon hapı kullandm 3-5 ay once onla bırlkte sıstımmm sımdıde kendıme engel olamıyorumbelım kalınlasmıs resmen :):)
Merhaba canım hayırlı olsun şeysin.. ımmm topiğinnn
Herkescikte bi diyette looodiyet topigi gibi oldu buraaaa