Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ee daha daha nassın teyzen ninen nasıllar

öyle tabi ben gidince giderim ne demekkkkkk Hı ne demek açıkla o zamannnn
Daha varıdda kısa kestmmm

iiler nasıl olsunlar :):)

buarada cok acım hala yemek yıyemdm asagıdakı kafenn nosunuda bulamadım ofyaa ona ugrsyrum bir saatr

Inip alsana günesimmmm bi saat ugrascana

YA OFİSİ BOŞ BIRAKAMIYORUZ CNM BİZDE KURALLL BÖLEEEE YALNIZIM SUAN TELSIZDE ASAGIDA CEKMIYOR :s MALESFFFF YOKSAA COKTN INIP ALMSTIM HEHEHE NEYSEE BULDUM SIMDI REKLAM KAGIDINI SOKSTRMMSM BIRYERLERE:d

niye bu saate kadar yemek yemedinn

geldi manyakkk gacıııı

YAAA SABAH 10 A DOGRU TOST YEMSTIM AACIKMADIM BİRDE AZ YEMEYE CALISYRM BU SAATE YICM EVDE YEMICM GUYAAA KILO ALMAYA BASLADIM SANKIDE::d

hele hele başladı gene lama gibi tükürmeye ya şu topikde bi güler yüzle karşıla adamı bi kerede hoşgörü göster be bu nedir ya

ii diyelim ii olalım işte eylülcüm çalışıyorum ofisdeyim anca bitirdim işleri işte geldim topiğe ne var ne yok diye :)

geldim oda sevgi yüzüme tükürdü ona küstüm

olomm ben şaka yaptımm laa takılıyomm ben sizee

Böyle düzensiz yaparsann daha cok kilo alırsınn tabiggggggg

böyle düzensiz yaparsann daha cok kilo alırsınn tabiggggggg

ya ben hayatımda hıc dıyet nedır bılmem kı kendımı bıldım bılelı hep 49 kıloydum dogumdan sonra bıle 48 -49 lara dusmustum yanı bır hormon hapı kullandm 3-5 ay once onla bırlkte sıstımmm sımdıde kendıme engel olamıyorum belım kalınlasmıs resmen :):)

vayy vayy vayyy olsun bananneeeee

eneeemmm çabuk geçti öğleden sonraaaa

ben su an sıkıldım ya niyeyse içime bir höküz oturduu

bi güler yüz ya gelir gelmez bi tek güler yüz istiyorum yok göstermem diyosan dağıtırım buraları yakarım bu topiği ona göre kırma kalbimi yaa

kimin topuğunu yakıyon sen olomm benim topuğumu yakanı ben küle çevirir ateşe atarımmm
tamm len gel hadi barışalımmmm

hormon hapındandır o ya.. niye kullandın onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…