Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

sağol canım geçecek inşallah

omirilikte kist ve fıtık vardı geçen sene ameliyat oldum çok riskli idi sol tarafım felç oldu ama geçici uzun süre fizik tedavi gördüm aylarca hastanede yattım şimdi ara ara fizik oluyorum evde egzersizlerim var işte iyileşmeye çalışyorum

:KK53::KK53::KK53: öyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi :KK53:

geldim tabiiiiğğğ En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

evet ama çok tatlı aynı bennn :115: :KK42:

seni görende tatlı görmedik sanacakkk:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: :KK60: :KK60:

Niye gitmiyon bıraktın mı yoka ikinci öğretim konusu ne olduu:26::26::26:
Niye monoton olsunn kiii:KK31::KK31: napıyon:KK31: sen genelde niye monoton neden monoton:KK31:

Yalan oldu sbahta kalkamıyorum salladım bakalm bu hftayı da nolcak daha vermedm bırakırım belki bilmiyorum:44:

hg canım nasılsın

sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz

tşkler hb iyiyim sen nasılsın ?:KK6:

öylemii:26::26::26: canım Rabbim acil şifalar versin kalıcı değil demi bu durumun:KK50::KK50:

hala düşünüymmm diyoooo:KK31::KK31::KK31: kafanı kırarmm bakhhh:KK31:
:KK53::KK53::KK53:

ıyy kaba insannn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hadi gel bakam kim kimi kırıyo canımcım çıkışta bekle beni:120::120:

gızzzlaaaaaaaaaaaaaaaa :KK3::KK3::KK3: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin ladyyyy

Canim kartonlara birbirine ait olan seyleri koy :KK55: kirilcak seyleri gasteyle sar :78: kartonlara kisaca iinde ne var diye yazki daha rahat bulasin sonra yerlestirirken :98: kiyafetleri bavullara koy :KK19: ama iste ayir hani pantolanlar bi yere ic camasirlar biyere falan, ulasmasi kolay olsun :KK50: lazim olur belki :KK43: carsaftir havludur falan mavi büyük cöp torbali varmi bilmiyom türkiyede onlara koy :KK61: hem tasimasi kolay oluyo hem daha az masrafli :KK54: ah ah ben yaninda olsam iki güne düzenlerdim herseyi :115:

canımcım ben şimdi misafir odasını topladım bitirdim kutuladım üstlerine yazması kaldı bi canım bugün halılarını toplıcam oranın sonra mutfağa geçicez annemle orodaki cam eşyaları toplayalım dedik bugünde ama ben karton bulmada sıkıntı çekiyorum ya pazar günüde eşimle kileri toplucaz bakalım

hg canım nasılsın

sevgicim tşk ederim henüz ne kadar iyileşeceğim belli değil zamanla artık ameliyat sonrası böyle olduğumdan ne kadar zedelendi bilmiyoruz

canım benim geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah canım

bu ne laaa böyle hoşgeldin canımcım nerelerdesin bakem

:KK53::KK53::KK53: öyle mi canım ya benim annemde de omurilik daralması fıtık felan var sağ bcağı uuyuşuyo uzun mesafa yürüyemiyoo seninkide böylemiydi :KK53:

evet canım benimde aynıydı bir sene kadar uyuşmalar başladı iki bacağımda uyuşuyordu zamanla kötüye gitti yürüyemez olmuştum doktora gittim şuan felç oluyorsun dedi hemen yarın ameliyat edelim şimdi yatıralım hastaneye dedi ameliyat olmazsan felç olursun ama ameliyat olursan kurtarabildiğimiz kadar kurtaracağız dedi geçici felç oldum ama fizik tedaviyle bayağı iyileştim

seni görende tatlı görmedik sanacakkk:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: :KK60: :KK60:

Torunmu ??! :KK28: kac yasindasin sennnn :KK64:

evet size göre çok yaşlı sayılmam size ayak uydururum ablanızım yani

Mutlukiz seninlede sohbete doyum olmuyor :KK57: isyerini senmi kurtaracan kizzzz :85: ne is yapiyon sen :KK47: bak cadiyi örnek al nasilda yetisiyor :KK28: ama tamammm sen aksama findik olayini planliyonnn :KK55: anladim :111:

Yalan oldu sbahta kalkamıyorum salladım bakalm bu hftayı da nolcak daha vermedm bırakırım belki bilmiyorum:44:

tşkler hb iyiyim sen nasılsın ?:KK6:

gızaammm kalkamıyomm diye üniversite mi bırakılır laa iyimisinn sen saçmalama:KK47::KK47::KK47:

hoşgeldin ladyyyy

canımcım ben şimdi misafir odasını topladım bitirdim kutuladım üstlerine yazması kaldı bi canım bugün halılarını toplıcam oranın sonra mutfağa geçicez annemle orodaki cam eşyaları toplayalım dedik bugünde ama ben karton bulmada sıkıntı çekiyorum ya pazar günüde eşimle kileri toplucaz bakalım

bekliyomm bakkhhh:18::18:

Uuuiiyyyy ne tatli ki buuuu :99:

Memnun oldum canim :kk77:
evetttt ama tatlı diyosun ifaden de kızıyo nasıl olcakkk :KK1:

yaaaaa demek öyle pekmez kafaaa :KK57: :KK5::KK5::KK19:
eylul ayyy sanki gicik duyuyorum bu isime yaa :KK57::KK57:
ama guzelde simge bulmussun kii :KK34: banada soyle :26: nasil yapiyorsun onlari :KK16::KK16:
neden ismime gıcık duyuyosunnnn :KK19::KK15: resim olarak ekledim bunu internetten buldum :KK51:

hoşgeldin ladyyyy

beğendin miii :KK42: hoşbulduk canımmm yemekten sonra baya işlerim vardı bitirdim geldimmm :KK9:

evetttt ama tatlı diyosun ifaden de kızıyo nasıl olcakkk :KK1:

yaaaaa demek öyle pekmez kafaaa :KK57: :KK5::KK5::KK19:

neden ismime gıcık duyuyosunnnn :KK19::KK15: resim olarak ekledim bunu internetten buldum :KK51:

beğendin miii :KK42: hoşbulduk canımmm yemekten sonra baya işlerim vardı bitirdim geldimmm :KK9:

şaka yaptımmm tokmak kafamm gel gel kıyamamm kii:KK19::KK19::KK19::KK19:
ne yidin la öğlennn:KK14:

Eylülcügüm ifadeleri atiyom kafadan ne tutarsa artik, telden giriyomda, güzel oluyorrrr :KK55:
Sevgidemir benim gibi ruhun genc heralde :KK37: benim kadr genc olamassinda En Büyük TÜRKİYE
Kiz cadiii louisse nerdeee yaaa bugün :KK51: derslerden basini kaldiramiYo heralde :87:

şaka yaptımmm tokmak kafamm gel gel kıyamamm kii:KK19::KK19::KK19::KK19:
ne yidin la öğlennn:KK14:

senin adın daha güzel ama pekmez kafaaa ; tokmak kafa nee ben beğenmedim ismimii :63: :KK1:

geldimmmm :KK19::KK19: ne yedimmm mercimek çorba yoğurtlu makarna şiştim yaaa :KK56: sennnn :KK3:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylülcügüm ifadeleri atiyom kafadan ne tutarsa artik, telden giriyomda, güzel oluyorrrr :KK55:
Sevgidemir benim gibi ruhun genc heralde :KK37: benim kadr genc olamassinda En Büyük TÜRKİYE
Kiz cadiii louisse nerdeee yaaa bugün :KK51: derslerden basini kaldiramiYo heralde :87:
okulda o bilmiyorum ki valla bende sabah bir geldi geliş o geliş birdaa görmedim bacımmm:KK51::KK51:

X