- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #30.021
merhaba hayırlı olsun topiğiniz
Merhaba hosgeldinnn
Sen kimsunnnnn :26:
Öz gecmis alalimmm
Kizlar alintilari kaciriyom bazennnn kusura kalmayinnnn ahanda büle oldummm :111:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hayırlı olsun topiğiniz
Damlaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sek sek sekerek gel bakimmmmmm
Partiyi kaciriyonnn kizzzzz
11 sayılı ifade yok ki laa kafadan atmaBise solimmi hic kurtulcan gibi gelmiyo bana dalacak senin mutfaga yine bence
ac insan eyluuulll gel la bi gun bana oturak
hayırlara gitsin allah nasip etsin canımKizlar benim ruyamda bebegim wardiii kiz cocuk onun yanina gidiyodum kostur kostur bide orucluydum Surekli boyle ruyalar goruyorum yaaaa
tanıtııımmmmmmm
Hosgeldin baharaynen kendımı bı anda partynınn ıcınde buldum
Tanıtayım valla ben bahar 23 yaşıma girdim bi kaç gun önce Asker beklıyorumm :2::2::2: İstanbulda yaşıyorum iş bakıyorum işş .. Daha yenı mezun oldum alakasız alanımla ılgısı olmayan işler gelıo reddedıyorum ayrı bı keyıff Öyle gecıo gunlerrr Senide ben tanıyayım
noldu len
:119:
3000 oldk değilmii
hani baa pasta çikoltalııı
hoşgeldin kendini tanıtır mısınmerhaba hayırlı olsun topiğiniz
Hosgeldin bahar
Bende merve istdan. 22 yasindaym evliyim .
noldu len
11 sayılı ifade yok ki laa kafadan atma
gelirim kızzz nerde oturuyodun sen yaş kaçtı
hayırlara gitsin allah nasip etsin canım
memnun oldum bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum ne kadar zamandır birliktesin askerinle
Hosgeldin bahar
Bende merve istdan. 22 yasindaym evliyim .
noldu len
heheheh iyi fikirOlsun bende büyük prensimle oynarim
Ne oldiiiii balimmmmm
Teldeyim salliyorum. sen bu sorulri bana sorduktan sonra gelme.zaten bana
11 sayılı ifade yok ki laa kafadan atma
gelirim kızzz nerde oturuyodun sen yaş kaçtı
hayırlara gitsin allah nasip etsin canım
memnun oldum bende 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum ne kadar zamandır birliktesin askerinle
merhaba kızçelerrrrrrr
Gamze hepsini yidiiiiiii :131::131: dondurma?
allah kavuştursun tatlım benimde 2,5 yıl olucak ilşkim var bizde uzaktayızzbende memnun oldumm 2 sene olucaak Her dakıkaa yanyanaydıkk şimdii uzakta olmak cok zoor gelıoo daha 16 gun oldu Bende iş bakıyorumm gireyım dha hızlı geçer zaman belki
Memnun oldum merve
ahaahah merwii şok oldum lennn gelecem gelecem istanbulun neresinde oturuyosun ben ne bilimheheheh iyi fikir
Teldeyim salliyorum. sen bu sorulri bana sorduktan sonra gelme.zaten bana
merhaba kızçelerrrrrrr
eylul bi git yia
hoşgeldin kendini tanıtır mısın
eneee aynı yaşta moıydık biz oglimmmmm
Bende canim Allah kavustursunbende memnun oldumm 2 sene olucaak Her dakıkaa yanyanaydıkk şimdii uzakta olmak cok zoor gelıoo daha 16 gun oldu Bende iş bakıyorumm gireyım dha hızlı geçer zaman belki
Memnun oldum merve
merhaba kızçelerrrrrrr
ne oldiiideli olcam yaaaaaaaaaaaaaaaa
oo maşallahh yaşları kaç kızlarınınsormadan söyleyim 24 yasındayım izmirde yasıyorum evlıyım 2 kızım var çalışıyorum (bankacıyım)...
eylul bi git yia
Bende canim Allah kavustursun
sanada kac kere merhaba dicez
Buda kutlama pastamız olsunnnnnnnnnnn
patron geldi yazamadımmmmmmmmmm
gamzaya yok o hepsini yiyoooooo
beraber nice sayfalara inşallahhhhhhhhhhhhhh
sormadan söyleyim 24 yasındayım izmirde yasıyorum evlıyım 2 kızım var çalışıyorum (bankacıyım)...