- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.941
:18::18:
napıyımmm sıkıldım converse giymekten bir de her pantolonun altına uymuyo o yüzden babet giydimmm
aynne bende paramla rezil oldum derler ya
benimkiiii instagram yapmışşş 77 takip edilen felaann ben hala burda üzülüorummmm
Türkiyenin havasinin giymetini biliiiinbiz burda hep donuyozzzz hep soguk laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik seni kiskirtmak icin
instagram neee
kızımm senin bu hıyardan adam olmaz boşver kurtulduna sevin gerçekten diyorumm
Sana kim söyledi:44:
Türkiyenin havasinin giymetini biliiiinbiz burda hep donuyozzzz hep soguk laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik seni kiskirtmak icin
Ilk defamiiigeldi yine mannakkbizdedonuyoz olumm burda buz kestikkkk gacılar buz kesti yazamiii artık:26::26::26::26:
Eylül içinde sana katılıyorumm ilk defa sana katılıyorummm
Mutlu kız ses ver:26::26::26::26: dondun mu gz oaralarda buz mu kestininini
yoo ben değil , arkadaşım görmüş o söyledi ama yeni değilmiş herhalde baya takipçisi varmış yeni olasa o kadar olmaz diyo ;
kim bilir ne zaman yapmışşş
ne karıştırıcam kendi bilirrrr
Ilk defamiiikizimmm sen acayip benim kafadansinnn :80: fikir uyusuklugu varrrr hihihihi
Oooofffff :123: benim acayip uykummm varrr yaaa
yaa tabii tabiiiii kuduruyon orda
aynenn kankammmben bankaya gdip geliyommm bekleyin beni
burdayım la burdayım lavobaya gittim geldim valla sular buz gibi yaaaa
eşimle konuştum bide kızımızı soruyo napıyo uyandımı diye bende sabah sen fındık kırcam diye uyandırdın kızımızı diye fırçalıyodum
adamı oda napayım onla çocukmu uyanır diyo bana
kutu bulmam lazım ya bugün biraz daha toplayacağız annemle evi iyice soğuk olmadan toplayalım da kaloriferler yanarsa annemlerde kalırız daha olmadı eve geçene kadar canım valla kafamda koca bi telaş oldu ya bu ev iş benim
yokk beeee
Oooofffff :123: benim acayip uykummm varrr yaaa
Yok kiiii :90: ufaklikla ugrasiyompc başında uyudunn mu naptnn senn
Yok kiiii :90: ufaklikla ugrasiyombasimda agriyo zaten uykusuzluktan
buz gibi valla
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..
bi gidiyoss dagılıyosunuzz
burdayım la burdayım lavobaya gittim geldim valla sular buz gibi yaaaa
eşimle konuştum bide kızımızı soruyo napıyo uyandımı diye bende sabah sen fındık kırcam diye uyandırdın kızımızı diye fırçalıyodum
adamı oda napayım onla çocukmu uyanır diyo bana
kutu bulmam lazım ya bugün biraz daha toplayacağız annemle evi iyice soğuk olmadan toplayalım da kaloriferler yanarsa annemlerde kalırız daha olmadı eve geçene kadar canım valla kafamda koca bi telaş oldu ya bu ev iş benim
[/QUOTE
Hihihihi :104: bende aksam benimkini fircaladim :87: yazik neye ugradigini sasirdi :90:
buz gibi valla
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..
bi gidiyoss dagılıyosunuzz
Uiiiiyyyyy :106: seni casus seniiii :18:sös yalancı öyle bdv de geziyonn yakaldımmmmmmmmmmmmmmm Pühh
acıktımmm , sıkıldım bunaldımmm :117::113:
ama o mutfak tezgahında fındık kırcam diye çocuk uyandı ben ona kızmayayımda kime kızayım canım
işin ilginç tarafı pazartesi yada salı ev sahibi geliyormuş bizim denizlidin şimdiki durduğumuz eve kiralık yazısı takacakmış
sonra biz çıkınca doğalgaz döşenecek eve falan filan beynim yoruldu valla yaaa püfffff
Uiiiiyyyyy :106: seni casus seniiii :18:
Eeee napayim :88: dahi fikirlerimi sunmam laziminsanlar faydalansin