Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

instagram neee
kızımm senin bu hıyardan adam olmaz boşver kurtulduna sevin gerçekten diyorumm
Sana kim söyledi:44:

Türkiyenin havasinin giymetini biliiiin biz burda hep donuyozzzz hep soguk laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik seni kiskirtmak icin

Türkiyenin havasinin giymetini biliiiin biz burda hep donuyozzzz hep soguk laaa eylül karistirma su senin eskinin hesaplarini vallah adam hakli bak biliyo senin takip ettigini :84: ekstra yapiyo uyanik seni kiskirtmak icin

geldi yine mannakk bizdedonuyoz olumm burda buz kestikkkk gacılar buz kesti yazamiii artık:26::26::26::26:
Eylül içinde sana katılıyorumm ilk defa sana katılıyorummm

instagram neee
kızımm senin bu hıyardan adam olmaz boşver kurtulduna sevin gerçekten diyorumm
Sana kim söyledi:44:

yoo ben değil , arkadaşım görmüş o söyledi ama yeni değilmiş herhalde baya takipçisi varmış yeni olasa o kadar olmaz diyo ;

kim bilir ne zaman yapmışşş

ne karıştırıcam kendi bilirrrr

Mutlu kız ses ver:26::26::26::26: dondun mu gz oaralarda buz mu kestininini

burdayım la burdayım lavobaya gittim geldim valla sular buz gibi yaaaa

eşimle konuştum bide kızımızı soruyo napıyo uyandımı diye bende sabah sen fındık kırcam diye uyandırdın kızımızı diye fırçalıyodum
adamı oda napayım onla çocukmu uyanır diyo bana

kutu bulmam lazım ya bugün biraz daha toplayacağız annemle evi iyice soğuk olmadan toplayalım da kaloriferler yanarsa annemlerde kalırız daha olmadı eve geçene kadar canım valla kafamda koca bi telaş oldu ya bu ev iş benim

yaa tabii tabiiiii kuduruyon orda
Ilk defamiii kizimmm sen acayip benim kafadansinnn :80: fikir uyusuklugu varrrr hihihihi

Oooofffff :123: benim acayip uykummm varrr yaaa

aynenn kankammm ben bankaya gdip geliyommm bekleyin beni

buz gibi valla
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..

bi gidiyoss dagılıyosunuzz

buz gibi valla
doğru diyo adamcağız onun ne sucu var
canım olmaz mı olur tabi yeni biryere taşınmak kolay mı Allah yardımcınız olsun..

bi gidiyoss dagılıyosunuzz

ama o mutfak tezgahında fındık kırcam diye çocuk uyandı ben ona kızmayayımda kime kızayım canım

işin ilginç tarafı pazartesi yada salı ev sahibi geliyormuş bizim denizlidin şimdiki durduğumuz eve kiralık yazısı takacakmış

sonra biz çıkınca doğalgaz döşenecek eve falan filan beynim yoruldu valla yaaa püfffff

acıktımmm , sıkıldım bunaldımmm :117::113:

bende acktımmm yavaştannn ama canm daha birşey istemii cok garip
sen orda ne iş yapıyon zati ben anlayamdımmm

eneeeeeeeeee:26::26::26: ama döşensin ki ne olacak ki
Kocanda bilememiştir tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…