Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Keyfin olsa şaşardımm zatennnn
Noldu anlat bakımmm insan bi pzartesi günü salıya gelmicem der demiiiii habersiz insann
Bende çay içiyorumm daha kendime gelemedim birsürü dosya var cıldırıyorumm

kimse yoktu ya p.tesi aklıma gelmedi yaa ne biliyim , uzun sürdü bir de giremedim akşam

Bişey olmadı ama keyfim yok canım sıkkınnn , benimki pişman bile olmadıı

bende hala ayakkabı bakıyorum dün baktım adam gibi bir spor ayakkabı yok yaa bot alıcam kış geliyo zaten

he onu ben kaçırdım :) iyi diyelim iyi olalım çok şükür bu sabahda kalktık uykumuzdan geldik işimizin başına :)

bu ne ya enee her sabah aynı dimii
NAsıl görmessin sen benii

daha kaç gün olduda pişman olsun eylül.
pişman olması için biraz kendi ile baş başa kalması gerekiyor değil mi zaman gerekiyor değerini anlaması için ki bu da kesin değil
Belki pişman olmuyacak belki daha mutlu olacak biliyorum bunlar acı ama iki durumua da kendini hazırlaman gerekiyo
Bene bulamadm bir spor yaa

Kendi ile başbaşa zatenn ama pişman da olsa geri dönmeye cesaret edemez herhalde ; çünkü defalarca ona bu son şansındı bir daha sı olmıycak affetmiycem bir daha biterse biter dedim

dün işlerim bittikten sonra işte fatihte mağazalara baktık biraz annemle ayakkabı falan işte , gelinlikçiler vardı gördükçe çok kötü oldum ordan gelinlik almak istiyodm :105:

sevgi sabah sabah önümü zor görüyorum sende bi alemsin he

canımm benim ya ben şimdi ne deyim ki sana hayat bu hiç belli olmaz ki yarınımızın garantisi varmı biliyorum gececek bu günlerde
Sana söyle şeyler düşünme diyoruz sen habire bir düşünüyorsun böyle nasıl atlatacksın kii
sevgi sabah sabah önümü zor görüyorum sende bi alemsin he

Allah seni napmasın emi eses sesli güldümmmmmmmmmmmmm yaaaa

Sanmıyorum geçeceğini :106::106:

Çok sıkıldım , üşüdümm puffff

spora yazılıcamm :120:

eses diğil ya :) elif benim adım bende neden ismimi söylemiyosam :)
gülcen tabii gülmek iidir

üşürsün tabiiii incecik şeyleri giyersenn
Sende mi spora yazılacan hay sporunuza yaa

enee diloş gelmiş yaaa laa hoşgeldin bebeamm günaydınnn nassınn

hiç doğru düzgün bişeyim yok ki giymeye bişey de bulamıyorum

napıyım hem vakit geçirmek için hemde zayıflamaa

eses diğil ya :) elif benim adım bende neden ismimi söylemiyosam :)
gülcen tabii gülmek iidir

söylemedin ki ismini biz nerden bilelimm tokmak kafaaa

hiç doğru düzgün bişeyim yok ki giymeye bişey de bulamıyorum

napıyım hem vakit geçirmek için hemde zayıflamaa

sus sus yalancııı kesin yoktur zatennBende cok üşüyorum ceketim var ama üşüyormmmmm:18::18::18::18:
kadın dediğin biraz etli olur o neci öle incecikk

Büyük prensimi okula biraktim simdide kücük prensle Krali doyurmam lazim arada ugrarim belki bilemedim simdi :18: olurmuki :97: hihihihihi ugrarim ugrarim :125:

yok valla aynı şeyleri giymekten de sıkıldımmm :2: doktor zaten 4-5 kilo versen iyi olur dedi bende göbeğim var çok rahatsız oluyorum ; benimki istemiyo diye gidemiyodum sporaa gidiyim rahat rahat annemle yazılıcazz

bende çok üşüdüm niye anlamadım kansız mı kaldım nedirrrr

iyi yazıl bakalım madem öylee
benim en cok ellerim üşüyo birde sırtımmmm valla dondumm yaa kansızlığa ne iyi geliyoo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…