- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.861
kızım doğru dürüst hakaret içermeyen yorum yazsan yemezsin
kavgaya gecerse yerimm daha öncede böyle oldu yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım doğru dürüst hakaret içermeyen yorum yazsan yemezsin
napıyım ben şimdi birşey söylesem banı yiyecem napım ben
tkamada tatlımm o kim oluyo da küçümsüyo ki beni yani ? ben ona bir örnek verdim kız beni küçümsemişş ya..
nedirki konu ya sevgi sen bu kadar kasıyosun kendini
amannn boşver canımm
tamam canım dur kızz surda seviniyorum esim aramıs tadını cıkarayım azzıcıkk
ÇIkart bacımm cıkart bakmasen bizee
Cadiiii ben yazdimmmm biseylerrrrr Uyuz bi tip yaaa Kendini begenmisss,övülmek istiyo isteee
ha soyle kızzz
benim biricigim aradı sesini duymak oyle iyi geldiki anlatamam
hemde bana ugurlu geldi araması okulda meslek icin basvurmustum onu kabul etmiş aradı az once
gördüm birtanem gördm helal olsun benim dyemediklerimi sen dedin gördün mü aklınva bizi küçümsemiş hanfendimiz En iyi kalp cerrahı felan sankii sinirden çatladım varya
He vallah da bani yemezsek iyidir,cevap yazarsa ben dayanamam cünkü
aa ciddimisin hadi gözün aydın tatlımmm co ksevindim valla peki şimdi ne olacak okulda
ban yerseniz kafanızı kırarım
niyseeee zaten simdi cikmam lazimmm Tosun altini doldurmus ve mutfagin altini üstüne getirdi, büyügüde okuldan alcam saati geliyor... Sonra görüsürüzzzzAynen bende ama tut kendini ban yemek yok sunun yüzünden tammam mı
hafta sonları en azından sosyallesecem valla okula gidecegim yuz yuze egitim icin
benim icin degişikilk olacak işte ev dısında
niyseeee zaten simdi cikmam lazimmm Tosun altini doldurmus ve mutfagin altini üstüne getirdi, büyügüde okuldan alcam saati geliyor... Sonra görüsürüzzzz
tabi canım olmaz mı hafta sonu bile olsa sadece o kadar büyük değişiklik olur ki valla sende evde böyle sıkılmaktan kurtulursun