- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.821
Benim afacan uyandiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göbişi var olan hemcinslerim üzülmeyin birlikde onları koruyup kollayalım mı ?
diye topik acasım var :)
açsam mı acaba ne diyosunuz bak fikir iyidi :)
Benim afacan uyandiiii
He heeeeHade gözünn aydınnn
sen bilirisn gızam ama pek yazan olacanı sanmıyormm
ana dur laa anlaşabilirizz
gızımm bu kadar kafaya takarsan hasta olursun ki yaa
yok tatlımm onunla alakası yok gözümün içinde sivilce gibi birşey çıkmış o batıyoo yaa
sesim geliyo de niye yazmıyonuss
bende bendeee
jillian 30 day shred yapıyorum canımspor olarak napıyorsun canım
He heeee
sana rakip olurum diye kıskandın demi çakalll :)
canım senin ona bizim burda it dirseği diyorlar
jillian 30 day shred yapıyorum canım
biliyor musun
sporla kafayı bozdun he çarpacam birtane
vizyon gelecek için birinin bir amacı olması demektirkanka vizyon meselesi ne demek ?
vizyon gelecek için birinin bir amacı olması demektir
vizyon meseleside yani gelecek uğruna başarı ugruna gibi birşey
benim bildiğim
ne oldu ?
genellikle şirketlerin vizyonu olur
bekle okuyorum hemenşu konuya bir yorum yapım dedim sıkıntıdan siz yoktunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...asistani-degilim-cayciyim-3.html#post32031778
Şimdi şöyle bir durum var genelde hemen hemen her iş yerinde sekteter veya sizin gibi girenler bu servisleri yapıyorlar..
Çay kahve servisi yapmak kötü değil ki yorucuda değil. elinizede yapışmaz. bunu genelde herkez yapıyo hemen öyle yüksek yerlere geçilmiyo iş yerinde ve biryerden başlamak gerekiyor. Maddi durumunuz iyi ise pişman olmassınız ama bu devirde iş bulmak artık cok zor keşke birazda sabredip dayansaydınız.. Çaycı olarak başlayıpda nerelere gelen insanlar var. Sizde haklısınız size bir süreliğine diye söylenmiş ama öyle olmamış.. Benim görüşüm keşke işinizi kaybetmeseydiniz gelen gideni aratır ya o söz cok doğru.
Gireceğiniz diğer işler belki daha kötü olacak evet belki çay servisi yapmayacaksinız ama cok kötü olacak bilemessiniz ki.
Bende avukatın yanında çalışıyorum ilk girdiğimde işe ne diye girdim biliyormusunuz avukat katibi olarak klavyede çok hızlıyım bilgisayar bilgim herşeyim var. Adalet okuyorum neyse.. bir girdimm ne katipliği.. ben oraya gelene gidene çay servisi yapmaya girmişim meğer çaycı oldum.. ama dayandım sabrettim. pes etmedim olsun dedim buda iş dedim gocunmadım hiç bir zaman.
Gel zaman git zaman yavaş yavaş işimde yükseldim. Bilgisayar başına oturtuldum ve su an bu iş sayesinde inşallah bu sene adliyeye katip olarak gireceim nerden nereye değil mii.. belki bu bir örnek olur size.
İnşallah da pişman olmassınız. böyle yazdım kız bu cevabı vermiş bana ne demek istemiş kendide cıkmış gitmiş
bekle okuyorum hemen
kızlarr ben geldim
hemde mutlu olarak esimden dunden beri telefon gelmiyordu
aradı konustuk iyiyiymiş allahıma sukur ohh bitti kasvet
gız apple hani sen cıktın gittidin başka topuklarda tozuyonn pühh