Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

napımm olumm cok uykum vardı
Yarın pazartesi sendoromu yaşayacaz eylül bu konuyla ilgili fıratın karükatürü var
Yarın benden önce girersen paylaş taham mıı
Yeni diziler başladı boşver bence o diziyii:KK48:

Hahaha ben 8de ise geliyorum taam :KK4:

Ben aliskanliklarimdan kolay vazgecemem :KK5: yeni dizilerden ; ftih harbiye , kayip, medcezir i begendim :KK76:

Ben yemege gidiyorum csnim annem balik pisiriyomus yardim edicem bir saate gelirim burda oll :KK48:

Hahaha ben 8de ise geliyorum taam :KK4:

Ben aliskanliklarimdan kolay vazgecemem :KK5: yeni dizilerden ; ftih harbiye , kayip, medcezir i begendim :KK76:

Ben yemege gidiyorum csnim annem balik pisiriyomus yardim edicem bir saate gelirim burda oll :KK48:

tamam işte olum erken gelen paylaşır paylaşmasan gebertirimm:KK47::KK47::KK47::KK47:
bende medceziri cok begendimm laaaa:emir_bebek::emir_bebek:
tamam kuzumm hadi afiyet olsun kolay gelsin bende cıkıyımm az uyuyummm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: gelirim gelirmm:KK12::KK12: öpüyorumm muahhh :KK53::KK53::KK53:

boyalar çıkmadı
annemde eve geldi
görünce yandm
benimkiylede kavga ettim
ayrılcam artık dayanamıyorum

tamam işte olum erken gelen paylaşır paylaşmasan gebertirimm:KK47::KK47::KK47::KK47:
bende medceziri cok begendimm laaaa:emir_bebek::emir_bebek:
tamam kuzumm hadi afiyet olsun kolay gelsin bende cıkıyımm az uyuyummm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: gelirim gelirmm:KK12::KK12: öpüyorumm muahhh :KK53::KK53::KK53:

Tamam unutmzsam paylasirim canim , sagol kuzum geldim bile ne uykusu bu ogle vaktiiii :KK76:

Yeter sana o kadar hadi gellll :KK47: :KK12:

boyalar çıkmadı
annemde eve geldi
görünce yandm
benimkiylede kavga ettim

Aaa annen cok kizdi mi canim cikartabildi mi bari annen :KK31:

Seninkiyle ne oldu daha dun ne guxeldi araniz sorun neki tatlimm :KK14::KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaa annen cok kizdi mi canim cikartabildi mi bari annen :KK31:

Seninkiyle ne oldu daha dun ne guxeldi araniz sorun neki tatlimm :KK14::KK14:
çıkartamadım
daha görmedi :18:
kavga ettik yine
daracık pantalonlar giyiyormuşum
koskoca yaz tatilinde sacımı bir kez bile boyamamışım
yarın okul açılıyor ordakilere güzel gözükmek için boyuyormuşum
bir sürü laf etti

çıkartamadım
kavga ettik yine
bir sürü laf etti

Hadi yaa kizar bastan ama yapacak bisey yok ki cikmadi ne ysptiysam dersin belki annenn cikartir hem :KK25:

Allah allah su zihniyeti anlayamiyirum yaa insan bu kadar mi zorlastirir hayati , hep boyle kisitliyor mu canim :KK31:

Hadi yaa kizar bastan ama yapacak bisey yok ki cikmadi ne ysptiysam dersin belki annenn cikartir hem :KK25:

Allah allah su zihniyeti anlayamiyirum yaa insan bu kadar mi zorlastirir hayati , hep boyle kisitliyor mu canim :KK31:
evet aşırı kıskanç
böylesi yoktur gerçekten
başlarda çok hoşuma gidiyordu
ama gittikçe arttı

Tamam unutmzsam paylasirim canim , sagol kuzum geldim bile ne uykusu bu ogle vaktiiii :KK76:

Yeter sana o kadar hadi gellll :KK47: :KK12:

öğle vakti mii:KK53::KK53::KK53::KK53: olum akşam oldu ne öğleni saat 5 de gittidin öğlen mi oo:KK53::KK53:
uyumdımm zaten maskeler yaptımmm:KK53::KK53::KK53::KK53:
unutma deperimmmm:KK22::KK22::KK22:

boyalar çıkmadı
annemde eve geldi
görünce yandm
benimkiylede kavga ettim

seninkiyle neden kavga ettnizz:26:

çıkartamadım
kavga ettik yine
bir sürü laf etti

la bende buraya takıldımm hakikaten neden okullar acılmsına birgün kala boyadın bak burası gerçekten düşündürücü:KK31:

evet aşırı kıskanç
böylesi yoktur gerçekten
başlarda çok hoşuma gidiyordu
ama gittikçe arttı
Benimde aynen bastan hosuma giderdu ama zamanla cirkin bir hal almisti o ithamlar ima lar yok mu uyuz ediyo insani , surekli kendini ispatlama ikna etme cabasi bir sure sonra bikiyorsun ayni benim gibi :KK31: var var benimki senunkinden beterdi kiskaniyorum adi altinda daha neler derdii :KK5:
öğle vakti mii:KK53::KK53::KK53::KK53: olum akşam oldu ne öğleni saat 5 de gittidin öğlen mi oo:KK53::KK53:
uyumdımm zaten maskeler yaptımmm:KK53::KK53::KK53::KK53:
unutma deperimmmm:KK22::KK22::KK22:

seninkiyle neden kavga ettnizz:26:

Gunduz vakti diyecektim anla iste :KK76: aferim cagirina hemen gel boyleee :KK12:

la bende buraya takıldımm hakikaten neden okullar acılmsına birgün kala boyadın bak burası gerçekten düşündürücü:KK31:
canım saçımın rengini değiştirmek için boyamadım benim saçlarım koyu kahvedir
koyu kahveye boyasam siyah gibi çıkacaktı
daha önce yaptım aynı hatayı
çikolata kahveye boyadım
annem bile anlamadı
burayı kim saç boyası yaptı dese bilmem saçımı boyamadım ki diyebilirim o derece
iki gün önce beyazların çok çıkmış dedi kardeşim
gerçekten de çoğalmış
bende bugün fırsat buldum dışarı çıkıp almak için
yoksa boyamak aklımın ucunda yoktu renk değiştirmeyecektim nasıl olsa

Benimde aynen bastan hosuma giderdu ama zamanla cirkin bir hal almisti o ithamlar ima lar yok mu uyuz ediyo insani , surekli kendini ispatlama ikna etme cabasi bir sure sonra bikiyorsun ayni benim gibi :KK31: var var benimki senunkinden beterdi kiskaniyorum adi altinda daha neler derdii :KK5:

Gunduz vakti diyecektim anla iste :KK76: aferim cagirina hemen gel boyleee :KK12:

yemek vakti diye kalktımm taham mıı:KK53::KK53::KK53: birazdan yok olacam geri gelecemmm burda olunnnn olummm topuğun ismini sorunlu insanlar topluluğumu yapsakkk:KK9::KK9:

canım saçımın rengini değiştirmek için boyamadım benim saçlarım koyu kahvedir
koyu kahveye boyasam siyah gibi çıkacaktı
daha önce yaptım aynı hatayı
çikolata kahveye boyadım
annem bile anlamadı
burayı kim saç boyası yaptı dese bilmem saçımı boyamadım ki diyebilirim o derece
iki gün önce beyazların çok çıkmış dedi kardeşim
gerçekten de çoğalmış
bende bugün fırsat buldum dışarı çıkıp almak için
yoksa boyamak aklımın ucunda yoktu renk değiştirmeyecektim nasıl olsa

öylede tatlımm işte senin erkek arkadaşın malesef ki bunu anlamaz öyle düşünür.. anlamaz yani anlamazlar:KK36::KK36::KK36:
Hem sacının rengindede değişiklik yapmamssn tutmuş sarıya boyamamssn kii of of..
Peki gerçekten cok mu dar giyiyorsun birde senin ki ünv. okuyo muu:44:

aynen
sen git elaleme süslen diyor adam
ne dersin ki böyle bi durumda
yoruldum artık suçum olmadığı yere suçlanmaktan
ben o hayatıma girer girmez bütün erkek arkadaşlarımı çıkardım hayatımdan
ben erkek çoğunluklu bir okuldan mezunum
300 erkek 50 kızdı okulda
arkadaşlarım hep erkekti
beraber kardeş gibi büyüdük beraber yaşayarak öğrendik bazı şeyleri..
onları çıkarıp attım hayatımdan
haberlerini alıyorum lous bizi silmiş diyorlarmış
sırf onun içi rahat etsin diye..bunu ona söylesem git çok sevdiğin arkadaşlarına benden değerliler ya der..

öylede tatlımm işte senin erkek arkadaşın malesef ki bunu anlamaz öyle düşünür.. anlamaz yani anlamazlar:KK36::KK36::KK36:
Hem sacının rengindede değişiklik yapmamssn tutmuş sarıya boyamamssn kii of of..
Peki gerçekten cok mu dar giyiyorsun birde senin ki ünv. okuyo muu:44:
okuyor
mak mühendisliği 2. sınıf
hayır dar giymem açık giymem
elbiselerim eteklerim eskiden çok giyerdim
o bi girdi hayatıma herşeyi attım..
makyaj bile yapmam okula giderken parfüm kullanmam
herşeyi ona yaparım

ben gerçekten onun için çok fedakarlık yaptım
ama anlamıyor

X