Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Canımm benim ya.. bu cok normal kii neler hissettiğini anlayabiliyorumm ama gececek bu günlern ondan ses seda yokmuu:KK31:

Kuzenime sordum whatsapa aglamakli smiley lar koymus :KK43:
Kuzeninin nisani olmus face den gordum benimkinin ailesi de gitmis tabi ; seneye bizimde nisanimiz olucakti :KK43:

pet şişe buldum
alkol yazıyor üstünde
saf alkoldu sanırım babam fabrikadan getirmişti
yüzeye zarar vermez değil mi?

yok vermez ya cif var mı ciflede sile bilirsin:44::44::44::44:
olumm sorunun bitmiyo nasıl insansın sen laa:KK22::KK22:

Kuzenime sordum whatsapa aglamakli smiley lar koymus :KK43:
Kuzeninin nisani olmus face den gordum benimkinin ailesi de gitmis tabi ; seneye bizimde nisanimiz olucakti :KK43:

ne diyimm bilmiyorum kii.. biraz bekle bakalım.. bekle o ne yapacak o dayanıyorsa sende dayanmalısınnn:KK47:

ne diyimm bilmiyorum kii.. biraz bekle bakalım.. bekle o ne yapacak o dayanıyorsa sende dayanmalısınnn:KK47:
annem beni kesecek
cifte var
önce cif deniyim olmadı alkol olmadı aspirin :KK43:

Tabiki ben kilimi kipirdatmam zaten artik , hattini da degistirmemis :KK25:

Dur bakalım nelr yapacak dayanabilecek mii:KK31::KK31::KK31: bekleyecez bekleyecez bekleyecez
Sende daha fazla düşünüp canını sıkma kafana patlacam şimdi birtane görecen o zamann:KK4:

Pisman olacsgini zaten biliyorum adimdan da cok eminim , pisman olmasi hic bi sorunu coxmedi simdiye kadar yine sozler verip aynisi olucaksa olurum daha iyi :KK31:
Bizim sarkimizi dinliyirum :KK43:

alkol aspir cif çamaşır suyu
herşey denedim
yok :KK43:
nasıl bi zeminse içine çekmiş resmen boyayı yaa

çikolata kahveee:KK14::KK14::KK14:

benimkide çikolata kahvee:KK12::KK12::KK12:

Pisman olacsgini zaten biliyorum adimdan da cok eminim , pisman olmasi hic bi sorunu coxmedi simdiye kadar yine sozler verip aynisi olucaksa olurum daha iyi :KK31:
Bizim sarkimizi dinliyirum :KK43:

bu sefer çözecek eğer bizim dediklerimizi uygularsan:KK47::KK47::KK47: dün ne ddik şarkı dinlemek yok demedik mi eylülll:KK36::KK36:

X