Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

güldürdün beni yine anacım
önce tanışalımmı?
evli, ev hanımı, 28, koç:)
başka bişey gelmedi aklıma.
senin neler bunlar?

ben senden küçüğüm
23 yaşındayım bende canım akrep burcuyum.evlilik bu gidişle zor bende ya.okulu yeni bitirdim zaten işe de girmedim yüksek lisansa başvurdum alındım kendi okuluma ama dilden 53 aldım 60 istiyo salak okulum dersleri vermem diyo.en büyük takıntım o şu anda.ama dili geçende yok ya vermezler mi ki:26:
hıı bide ilk defa düzgün bi erkek arkadaşım oldu benim.okulum bitti onun daha var bitmesine diye sevmiyorum demedi ama sorumluluk alamam falan filan tarzı uzak şehir ya ayrıldı benden.ay bide görsen tipsiz beni de görsen böyle uzaktan çok havalı burnu kalkık dersin ama öyle değilimdir.salak bu erkekler

25e kadar yolu var bence....
ben 25te evlendim, memnunum o yaşta evlenmekten:)

okul konunu bilemicem canım hiç
hayırlı olsun inşaallah.....

erkekler derin mevzuuu dermişim:)
aman başka şehirdeyse napıcan boşver bence onu......

neden depresyondasın? ilaç falan kullanıyonmu tedavi amaçlı? 5kilo verdim diyince sormak istedim.....

yok canım yok benim metabolizmam çok hızlı.direk mideme vuruyo üzülünce yemek yiyemiyorum yesem kusuyorum aslında doktora gitmeliyim çok kısa zamanda verdim 5 kilo bide.takıntılıyım biraz ben ondan oluyo bunlar.küçükken ilaç kullanmıştım bu seferkide ciddi galiba düzelemedim hala

geçer geçer inşaallah....
herşey bizim için hayatta.....
takma kafana.....
bende uzun zaman panik atakla uğraştım, inanırmısın bir keresinde panik ataktan dolayı 1haftada 8kg vermiştim, günde sadece 3dilim ekmekti yediğim, bayılmamak için.......
onu hiç unutmam, ama hepsi geçiyor hayatta sıkma canını.....
imanımızı koruyalım, güçlendirelim; gerisi çorap söküğü gibi geliyo.....
mutluluk huzur yalnız yaradana olan yakınlıkta bence.....
sana 2şey önereceğim özelden, ben onların çok faydasını gördüm panik atağımı atlatırken, sende denemek istersen dene.
akrepsin demek:))))
benim lisede sıra arkadaşımda akrepti
çok duygusalsınız, vede güçlü, kararlı.....
ya hep ya hiç genelde:)

bekliyorum canım çok teşekkür ederim şimdiden önerilerin için.panik atakta kötü allah yardımcın olsun atlatmışsın ama çok şükür.akrepleri sevmezler aslında ama doğru:) çok duygusalım bende ama salak gibi güçlü olucam diye duygularımı göstermem içim içimi yer oda mideme vurur işte:))

:)
sağol.........

sevgi meleğisi hadi biz gidiyoz artık gızam:)))))
sen yarın benden kirada isten şimdi:))))
fişkene senüüü:)
öptüm sevgicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…