- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.001
sevgi nereye gittin böyle habersiz
anneme gittim ben dün iş çıkışı bu hafta cumartesi çalışmıyodum o bakımdanannem gitti zaten boluya döndü bende evime geldim sarı güneşimi özledim maynuk koca
siz ne yaptınız ne var ne yok gel gel diyosun dövcen mi
sevgi nereye gittin böyle habersiz
bilemedim ki ?
tam kavgaya hazırlanıyodum gitti birden kimse yok mu ya bizden başka nerde millet ?
hıyar sevgiiii
çiğköfte istedi canım
çabuk banada yolla
hepsini sen yedin dimiNasıl güzeldi büle varya ap acııı oh ohhhyollomam olumm kalmadı kmsyee
hepsini sen yedin dimi
aç sevgi
varya günlerdir canım istiyordu marketlerde satılanı sevmiyorumTeyzemler kapıdan bir girdiii hemen aldım kokusunu saldırdım valla bayılırım ben çiğ köfteye
Öyle bir daldım ki kimin ne yediğini hatırlamıyorumm bileee lüp lüppppppppppppppppppppppppppp
ne kızıonn ya sanada yapark kanka gerçektenn
varya günlerdir canım istiyordu marketlerde satılanı sevmiyorum
yakınlarda da çiğköfteci yok
depresyona gircem çiğköfte diye
yarama tuz bastın
benim annem eve öyle seyler sokmaz kiMarketlerden sakın alma onlar cok kötüiiiiğrenç hatta
oy bebegimm ben bilsem dermidimm la cok özür dilerimm numara yok mu hiç arayıp sipariş etsenn
benim annem eve öyle seyler sokmaz ki
geçen kardeşlerimi yemeğe götürcektim
kadın resmen iki gün önceden başladı beyin yıkamaya
yok adamın biri onları yiyip zehirlenmiş
içinde bağımlılık yapıcı madde koyuyorlarmış
doktorlar tvde bas bas bagırıyorlarmış yemeyin diye
ya gizli gizli sokcan eve yada dışarda yicen
pizza döner tavuk şişciddi miiisenin annen cok pinprikli o zamann Benimde annem eve birşeyler getirse de yisek diye gözüme bakar anüü senin annen çekilmez o zaman gizli sok kanka ben sana yardım ederimm gerçektenn
çok erken be çıkma :26:Ben cıkıyourmm olummm uyku bastı beni yarın iş yok cok mutluyummm enee yarın iş yok len tey tey tey şöyle öğlene kadar uyuymmm
çok erken be çıkma :26:
defol yalnızlığımla başbaşa bırak beniçokk uykum geldi amaa yarın konuşuruz bol bol bizim topuk akşamları büle fazla işlemi iştee
defol yalnızlığımla başbaşa bırak beni
ben buralarda biçare
öksüz yetimmm
ahaha bir an ağlayacaktım halimee
hadi iyi gecelerOlumm görende ne zannedecek laaaa yuhh insan bu kadar mı oyuncu olurr
topuğumu sana emanet ediyorummmmyüzümü kara çıkarma taham mı kanka çıkartırsan fena olurr
ben gidiomm uyuyacam bennnn:86::86::86:
Yarın iş yok cok mutluyummmm
İyi geceler rüyanda bülent ersoyu gör