• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada yazdıklarınızdan sizi tanıyan akraba yakın eş dost çıktı mı

Görümcem yok eltim türkçe bilmiyor (zaten kendisiyle muhattap degilim) kv arkadaşım gibi, kizkardeslerim ve arkadaşlarımla da denk gelmedim... zaten birileriyle denk gelmekten korkacak bi durumum da yok ama olsa ve karşılaşsam inkar eder çirkefe yatardım:D:D

Bence görümce sevilir yaa. Bnde olsaydi severdim yani. Isterdim olmasini. Ama abla deil kardeş. Ablalar bazen cadi olabiliyo
Ay ben kocayi bulsam gorumceyi sevmesemde oljr:dondurma:
Koseleri iyi tutarim sevmezssem emsafe koyarim samimi olmam:deli:
Kardesimin eside beni seviyir ya hissediyorum hic kirmadik birbirmizi o uzulse ben daha cok uzulurum nazlim biri caceron degil.
ama erkeklerin yuku agir bu konuda esi kardesiyle anlasamazsa adam araDa kalir yani

Valla bn öyle derdimi yazmadım bugüne kadar ama bn derdimi kolay kolay kimseye acmam zaten burda actiysamda bebek için konu acmisimdir :KK66: tanıdık çıkanı da gördüm hatta burayı eşinden gizli kullanip kaynanasi hakkında agzina geleni verip kocasına yakalanani da gördüm burda :KK70: kocası bize hakaret etmişti karısına hak verdik gaz verdik diye :KK70: :KK70: :KK70:

Valla bn öyle derdimi yazmadım bugüne kadar ama bn derdimi kolay kolay kimseye acmam zaten burda actiysamda bebek için konu acmisimdir :KK66: tanıdık çıkanı da gördüm hatta burayı eşinden gizli kullanip kaynanasi hakkında agzina geleni verip kocasına yakalanani da gördüm burda :KK70: kocası bize hakaret etmişti karısına hak verdik gaz verdik diye :KK70: :KK70: :KK70:
Ay biliyorm o konuyu ben bu sacmaliklari yazan gerizekalinin kocasiyim diye baslayi cunleye allah belanizi versinle bitirmisti:eek:
Keske erkekler klubude olsa bizde orayi trollerdik:halay:kazen sube acsa keske:KK45:

Hahahah dimi onemli olan koca. Koca varsa gerisi viz gelir :halay::halay::KK70::KK70:
Ay ben kocayi bulsam gorumceyi sevmesemde oljr:dondurma:
Koseleri iyi tutarim sevmezssem emsafe koyarim samimi olmam:deli:
Kardesimin eside beni seviyir ya hissediyorum hic kirmadik birbirmizi o uzulse ben daha cok uzulurum nazlim biri caceron degil.
ama erkeklerin yuku agir bu konuda esi kardesiyle anlasamazsa adam araDa kalir yani

Isim vermiyosun ya anlasilmaz kimin kimin kim oldugu.
Dertler ayni dert ....kara kara dertttttt:KK70:
Kv desen herkeste var
Kv derdi desen herkeste var
Koca desen herkeste derdi herkeste.....:KK70:

Ay biliyorm o konuyu ben bu sacmaliklari yazan gerizekalinin kocasiyim diye baslayi cunleye allah belanizi versinle bitirmisti:eek:
Keske erkekler klubude olsa bizde orayi trollerdik:halay:kazen sube acsa keske:KK45:
:D He hee neler demişti bize çok gulmustum o gun :deli:acsa keske kazene duyurulur açsın ilk işimiz oraya hücum etmek olur :KK8::KK55:

:KK70: He hee neler demişti bize çok gulmustum o gun :deli:acsa keske kazene duyurulur açsın ilk işimiz oraya hücum etmek olur :KK8::KK55:
Aynen cakma harun abi nickleriyle hucumm ederdik:halay:
Adam kul haki dedi size hakimi helal etmiyorum dedikoducular dedi bizeo_O
Bi tanidik hatta uyuz oldugum tanidik cikmiyoki konularina rastlasam gercekte diyemeidklerimi desem ama nerdeee bende o sans:kızgın:
Burda yer elmasi halama,portlek gozlu yengeme ve kuznelerime sesleniyorum birbirinizi yiyinn:KK11:

Bi tanidik hatta uyuz oldugum tanidik cikmiyoki konularina rastlasam gercekte diyemeidklerimi desem ama nerdeee bende o sans:kızgın:
Burda yer elmasi halama,portlek gozlu yengeme ve kuznelerime sesleniyorum birbirinizi yiyinn:KK11:
:KK70::KK70:

yengen olma ihtimalim yok esimin buyuk yigeni yok halan da olamam abim yok kardesim yok kiz yoksa kuzeninmiyim :D ne guzel bisey kimseyi tanimadan sohbet etmek bayiliyorum buraya ama Ben burdan kimseye seslenmiyim yerin kulagi var benim başım büyüktür bide duyarlarda :D :D

Back
X