• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada hep okuyup, bana asla olmaz dediğim başıma geldi. :'(

Evet işte o görücü usulü evlenme konusunda da annemi arayıp şikayet etme konusunda da benim kafam karışık. Son zamanlar bir de bunu huy edindi. Tartışırken saçma bir konuda yaparım diye inatlaştıysa kendini kanıtlamak için onu yapıyor, sonra da şimdi inandın mı ciddi olduğuma diyor. Tabi inat için evlenecek kadar deli mi onu bilmiyorum. :44:

Aramayı da düşünmüyorum zaten. Gerçi bu sefer de benim için mücadele etmedi diye mızmızlanacak yüksek ihtimal. Beyefendi öyle de nazlı ki, sürekli pışpışlansın istiyor.

Başka bir kızla evlenme fikri bana da çok basit geldi açıkçası :S
Benim arkadaşımla nişanlısı bir keresinde kavga ederken, çocuğun ağzından ''arkadaşıma söyleyeceğim bana birini ayarlasın'' lafı çıkmış.
Arkadaşım da git ne halin varsa gör cinsinden ayrılmıştı çocuktan, tabiiki çocuk geri döndü bin pişman şekilde....
Şimdi de nişanlılar, durumları benzettim, bilmiyorum belki içine su serpilmiştir, belki hala kızgınsın...
Sular durulsun eminim ki doğru kararı vereceksiniz ikiniz de.

üzüldüm ama babanın baskısından bence böyle yaptı biraz serbest olmak istemiş bir dışarı cıkmak bu kadar sorun olmamalı bencede sonucta nişan alısverişi yapıcaksınız ciddi düşünüyor bence ona yalvarmanı istiyor bir daha yapmıcam ailemi ikna etcem bu sorun olmucak demeni bekliyor.senden bir caba bekliyor yani.rahatca bulusabılmek için onu sevip sevmediğini anlıcak belkide sen şimdi msj atmazsan bak zaten ilgilenmedi bile sevmiyormus işte diye düşünür.bence msj at bir kerelikte olsa ilerde pişman olma neden atmadım deme.özür dilerim ailemle konusucam bir daha böyle olmucak rahatca bulusabilcez diyebılırsın ve ailenlede konus bence bu konuyu.sende beni seviyorsan bu sebepten ayrılmayalım bir anlık sinirle yapmayalım bunu de bakalım ne dicek sana.baktın ki olmaz artık filan diyor baskada msj atma bence o zaman sevmeyıp ayrılmak ıcın bahane aramıstır çünkü. elimden geleni yaptım dersin en azından kendine.kıskandırmak ıcın söylemıstır o kız muhabbetinide.

Tabi orasını ben bilemem ama oladabilir son anda dank etmiştir. Böyle yapıp kaçan çok okuduk ya ama aklına kötü şeyler sokma da istemiyorum.

Malesef bunu ben de eşime yaptım bence tekrardan durumu düzeltmelisin benimki de çok nazlı oldu çabalıyorum :34: Sen de daha yüz verip tepene çıkarma geri dönecekse tavır yapmadan dönsün

Onu nasıl yaparım ben de düşünüyorum. Sen başarabildin mi düzeltebilmeyi? Buna taktik falan da sökmüyor hatta ters tepiyor yahu. :50:

essek degılse yaptıgı hatayı gorur ben bunu dıyorum !!!!!!!! ne olursa olsun

Eşek bence. :)

inadıma evlenecegini zamnetmiyorum seni kızdırmak ve kıskandırmak icin demistir
'Baaak elden gidiyorum ona goree' demek istiyor :31:
Senin onun pesinden kosmanı istiyor :31:

Koşmadığım gibi benim gibisini zor bulursun dedim. Umarım gaza gelmez. :26:

annen kızım ortada kaldı gibi korkar bir sekilde yanıt vermemesi iyi olmus, amaa...

fakat kendi ailemden ornek vereyim, bizde damatlar-gelinler evin ogullarından kızlarından daha cok el ustunde tutulur ki evlatlarını eşleri de hoşnut etsin... ama yeri geldiginde oyle bir atar yapılır ki tum kopruleri yıkacak kadar nettirler.
bu ne kadar dogru bir tavır emin degilim ama gordugum kadarıyla işe yarıyor.

simdi ama'yı anlatayım;
mustakbel damadın haklılık payı var, babanla konusamasa bile annene durumu anlatmak baban konusunda ara bulucu olacagını ve kendisine hak verecegini zannederken hic kale alınmamıs gibi davranılması canını sıkmıstır, o yuzden ofkesi kolay dinmez.

bu arada nişan alışverisine abin gelemez miydi? baban madem izin vermiyor oglum sen git deseydi?
baban istiyor ki aile gelsin her sey usulunce yapılsın, olmuyorsa elin ogluna kızımı emanet etmem (kendince haklı)
onun ailesi de gelin gelsin herseyini yapalım ama oyle alısveris icin ayagına gitmek de neyin nesi diyorlardır... ya da useniyorlar.
fakat o senin nisanlın degil henuz. naz evi ve simdilik sizin kurallarınız gecerli...
o yuzden ya o kendi ailesini ikna edecekti ya da seni beklemeyi sorun etmeyecekti. fakat uzatılacak bir durum yok bence.

dikkat etmen gereken tek sey onun kuruntuları olsa dahi istedigi zaman sana çemkirmesi stresini senden cıkarmasına izin vermemen.
3yılda onur ogrencisi olarak mezun olmasaydı hatta okulu uzatsaydı ama insanları uzmeseydi, duzgun tepkiler veren biri olsaydı...
bence biraz fazla hırslı ve ben azimli olmak ile bunu karıstıran insanlardan kusura bakma pek haz etmem.
fakat hakkınızda hayırlısı. muhtemelen seni arar, canını sıkma.

Abim hakkında koca bir of çekmek istiyorum. Nişanlısının annesinin büyük halası vefat etmiş, teyze yastaymış çok üzülüyormuş. Annem çok üzülüyor gezdirmemiz lazım onu dedi nişanlısı, oradaydı tüm gün. :)

Biz çok büyük hata yaptık bunları kendimiz halletmeye çalışmakla. Onun ders çalışmak yüzünden zamanı kısıtlı, benim ailemden ötürü. O arada tüm eksikler tamamlanmıyor işte. Elimizde olan tek şey benim elbisem. Başka da hiçbir şey yok. Bence her ne kadar kötüniyetli olmasalar da ailesine sitem etme hakkımız var şu an. Hiçbiri değilse de sadece annesi bir günlüğüne gelebilirdi. Akıl edemediler mi acaba diye düşünüyorum. Sonuçta burası büyük şehir. Alışveriş için oraya atlayıp gitmek bana hiç mantıklı gelmiyor.

Sinirini benden çıkarmasına izin vermeme konusunda da keşke ben bi akıllansam.. Kıyamıyorum işte ne olursa olsun. Umursamayacağım bu defa diyorum ama birçok işini ben yapıyorum en basitinden. Tüm banka hesapları bile bende, onları bile vakit kaybetmesin diye ben hallediyorum çoğu zaman. Ne halin varsa gör diyebilsem zaten... Sonra da küsüyor ben stresliydim hiç neyin var diye sormadın bana yardım etmedin diye. :50:

Gerçekten çok tepeme çıkarmışım ben bunu ya.

Onu nasıl yaparım ben de düşünüyorum. Sen başarabildin mi düzeltebilmeyi? Buna taktik falan da sökmüyor hatta ters tepiyor yahu. :50:

Eşek bence. :)

Koşmadığım gibi benim gibisini zor bulursun dedim. Umarım gaza gelmez. :26:

Abim hakkında koca bir of çekmek istiyorum. Nişanlısının annesinin büyük halası vefat etmiş, teyze yastaymış çok üzülüyormuş. Annem çok üzülüyor gezdirmemiz lazım onu dedi nişanlısı, oradaydı tüm gün. :)

Biz çok büyük hata yaptık bunları kendimiz halletmeye çalışmakla. Onun ders çalışmak yüzünden zamanı kısıtlı, benim ailemden ötürü. O arada tüm eksikler tamamlanmıyor işte. Elimizde olan tek şey benim elbisem. Başka da hiçbir şey yok. Bence her ne kadar kötüniyetli olmasalar da ailesine sitem etme hakkımız var şu an. Hiçbiri değilse de sadece annesi bir günlüğüne gelebilirdi. Akıl edemediler mi acaba diye düşünüyorum. Sonuçta burası büyük şehir. Alışveriş için oraya atlayıp gitmek bana hiç mantıklı gelmiyor.

Sinirini benden çıkarmasına izin vermeme konusunda da keşke ben bi akıllansam.. Kıyamıyorum işte ne olursa olsun. Umursamayacağım bu defa diyorum ama birçok işini ben yapıyorum en basitinden. Tüm banka hesapları bile bende, onları bile vakit kaybetmesin diye ben hallediyorum çoğu zaman. Ne halin varsa gör diyebilsem zaten... Sonra da küsüyor ben stresliydim hiç neyin var diye sormadın bana yardım etmedin diye. :50:

Gerçekten çok tepeme çıkarmışım ben bunu ya.

ben de öyle diyordum hatta konu bile açmıştım 2 gün önce ama söktü. baya söktü yani artık sabrımın kalmadığını anlayınca düzeldi şöyle ki o an ne alttan alacaksın ne kavga çıkaracaksın bırak konuşsun sakinleşince de sen tavrını koyacaksın yani uzak, soğuk. noldu diye sorar muhakkak sen de böyle böyle hiç çekinmeden yapıştır lafını :ssz: adam olsunlar kıymet bilsinler ben meyvelerini topluyorum sana da tavsiye ederim erkeğin nazı bir ömür çekilmez :ssz:

Başka bir kızla evlenme fikri bana da çok basit geldi açıkçası :S
Benim arkadaşımla nişanlısı bir keresinde kavga ederken, çocuğun ağzından ''arkadaşıma söyleyeceğim bana birini ayarlasın'' lafı çıkmış.
Arkadaşım da git ne halin varsa gör cinsinden ayrılmıştı çocuktan, tabiiki çocuk geri döndü bin pişman şekilde....
Şimdi de nişanlılar, durumları benzettim, bilmiyorum belki içine su serpilmiştir, belki hala kızgınsın...
Sular durulsun eminim ki doğru kararı vereceksiniz ikiniz de.

Evet biraz su serpildi içime. Teşekkür ederim çok. :26:

üzüldüm ama babanın baskısından bence böyle yaptı biraz serbest olmak istemiş bir dışarı cıkmak bu kadar sorun olmamalı bencede sonucta nişan alısverişi yapıcaksınız ciddi düşünüyor bence ona yalvarmanı istiyor bir daha yapmıcam ailemi ikna etcem bu sorun olmucak demeni bekliyor.senden bir caba bekliyor yani.rahatca bulusabılmek için onu sevip sevmediğini anlıcak belkide sen şimdi msj atmazsan bak zaten ilgilenmedi bile sevmiyormus işte diye düşünür.bence msj at bir kerelikte olsa ilerde pişman olma neden atmadım deme.özür dilerim ailemle konusucam bir daha böyle olmucak rahatca bulusabilcez diyebılırsın ve ailenlede konus bence bu konuyu.sende beni seviyorsan bu sebepten ayrılmayalım bir anlık sinirle yapmayalım bunu de bakalım ne dicek sana.baktın ki olmaz artık filan diyor baskada msj atma bence o zaman sevmeyıp ayrılmak ıcın bahane aramıstır çünkü. elimden geleni yaptım dersin en azından kendine.kıskandırmak ıcın söylemıstır o kız muhabbetinide.

Babamın baskısından bu yaşıma kadar hep rahatsızdım zaten. Yarım saat geç kalacak olsam arayıp haber vermemi bekler falan. O konuda çok titiz. Ben zaten yılmışım yani bundan. Elimden bir şey gelse bu yaşıma kadar yapardım elbet, düşünmesi lazım işte. Boşuna öyle sözler veremem ki. Şimdi olsa şimdi de ben babamı karşıma alıp diyemem sen beni çok bunaltıyorsun ben nişanlım olacak insanla vakit geçirmek istiyorum diye. O kadar yüzgöz de olamadık zaten bu konuda. Aslında her konuda rahat bir insandır, her şeyi söyleyebilirim neredeyse. Ama bu konuda onu kızdırmaktan çekiniyorum ve karşıma alamıyorum işte.

canım stresini senden cıkarmış anlaşılan ama tabi anneni arayacak kadar sinirlenmesi hoş değil
geri dönüşü de düşünmesi gerekirdi..

bence barısır ama sen üstüne gitme, sürekli arama, barısalım diye sen teklif etme ki aklı basına gelsin ..
yoksa ufak bir sinirde yine aynısını yapar :31:

Son düzenleme:
ben de öyle diyordum hatta konu bile açmıştım 2 gün önce ama söktü. baya söktü yani artık sabrımın kalmadığını anlayınca düzeldi şöyle ki o an ne alttan alacaksın ne kavga çıkaracaksın bırak konuşsun sakinleşince de sen tavrını koyacaksın yani uzak, soğuk. noldu diye sorar muhakkak sen de böyle böyle hiç çekinmeden yapıştır lafını :ssz: adam olsunlar kıymet bilsinler ben meyvelerini topluyorum sana da tavsiye ederim erkeğin nazı bir ömür çekilmez :ssz:

Barışırsak deneyeceğim ben bunu. :26: Teşekkür ederim. Evet aynen ya hiç çekilmiyor hemde. Hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil. Bana güzel şeyler yazmıyorsun, sürpriz yapmıyorsun diye küstüğü oluyor. :1:
Ben onu yolun ortasında bırakıp ben gidiyorum desem bana sözleşme imzalattırır bir daha tekrarlamayacağım falan diye. Ben normalde özür dilemekten çok hoşlanmam mesela. Çok söylenince seni seviyorum gibi anlamını yitiriyor gibi gelir bana. Ama beyefendinin her sınav arefesinde her şımarıklığına konu kapansın diye tamam özür dilerim der oldum son zamanlarda. Şimdi öyle bir hal aldı ki bir hata yapsam özür dilemem yetmiyor ona. Bunun dozu sürekli artıyor ve çekilmez bir hal almaya başlıyor yani. Şarttı bir taktik uygulamak artık.

canım stresini senden cıkarmış anlaşılan ama tabi anneni arayacak kadar sinirlenmesi hoş değil
geri dönüşü de düşünesi gerekirdi..

bence barısır ama sen üstüne gitme, sürekli arama ki aklı basına gelsin ..
yoksa ufak bir sinirde yine aynısını yapar :31:

Aynen öyle canım. Annem ciddiye alır bir de böyle şeyleri. Kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Bu kadın bir daha bana güvenir mi acaba diye düşünmesi lazımdı. Eskiden olsa asla yapmazdı. Bu da yeni huylarımızdan biri.

Açıkçası BDV'yi hep okurum, ama hiç yazmam. Ancak yazım kurallarına bu kadar uygun ve anlaşılır yazılmış bir konu görünce dayanamadım. Buralarda bunlara alışkın değiliz:53: Gözüm gönlüm açıldı çok teşekkür ederim:16:

Erkek arkadaşınızın belli ki sinirleri bozuk. Üstüne gelmeden bekleyin bence geri dönecektir. Sağlıklı bir davranış değil çünkü sergilediği. Yüreğinizi ferah tutun. Her şey düzelecek inşallah.

Aynen öyle canım. Annem ciddiye alır bir de böyle şeyleri. Kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Bu kadın bir daha bana güvenir mi acaba diye düşünmesi lazımdı. Eskiden olsa asla yapmazdı. Bu da yeni huylarımızdan biri.

erkekleri biz şımartıyoruz aslında canım
sürekli alttan ala ala her şeyi hak görüyorlar kendilerine.
muhtemelen sizin de öyle oldu

bak sakın sen barısmayı teklif etme meajlar atma o gelecek göreceksin
ama üstüne düşersen, afedersin kendini bişey sanar, döneceği varsa da dönmez..
hatta barısmayı o istediğinde bile süründür. hemen kabul etme.

Açıkçası BDV'yi hep okurum, ama hiç yazmam. Ancak yazım kurallarına bu kadar uygun ve anlaşılır yazılmış bir konu görünce dayanamadım. Buralarda bunlara alışkın değiliz:53: Gözüm gönlüm açıldı çok teşekkür ederim:16:

Erkek arkadaşınızın belli ki sinirleri bozuk. Üstüne gelmeden bekleyin bence geri dönecektir. Sağlıklı bir davranış değil çünkü sergilediği. Yüreğinizi ferah tutun. Her şey düzelecek inşallah.

Tebessüm ettim teşekkür ederim. :)

Yazım konusunda hassasımdır evet kendim hiç hoşlanmam çünkü aksinden. O yüzden konularım genelde epey uzundur açıklayıcı olması adına. :)

Yorum için de teşekkür ederim. Umarım düzelir her şey, telafi edebilir yaptıklarını.

erkekleri biz şımartıyoruz aslında canım
sürekli alttan ala ala her şeyi hak görüyorlar kendilerine.
muhtemelen sizin de öyle oldu

bak sakın sen barısmayı teklif etme meajlar atma o gelecek göreceksin
ama üstüne düşersen, afedersin kendini bişey sanar, döneceği varsa da dönmez..
hatta barısmayı o istediğinde bile süründür. hemen kabul etme.

Evet aynen öyle. Her şeyde ben hatalıyım, sürekli onu üzüyorum falan sanıyor. Halbuki ben çoğu zaman sırf kavga etmeye üşendiğim için konu kapansın diye adım atıyorum.

Eğer ararsa söylediklerini yazarım buraya. Umarım dönerse düzgün bir şekilde döner. Çünkü hırsını alamayıp aklına geldikçe abuk sabuk mesajlar atma huyu vardır. Çok kinci ya. :47:

Evet aynen öyle. Her şeyde ben hatalıyım, sürekli onu üzüyorum falan sanıyor. Halbuki ben çoğu zaman sırf kavga etmeye üşendiğim için konu kapansın diye adım atıyorum.

Eğer ararsa söylediklerini yazarım buraya. Umarım dönerse düzgün bir şekilde döner. Çünkü hırsını alamayıp aklına geldikçe abuk sabuk mesajlar atma huyu vardır. Çok kinci ya. :47:

sen o mesajlara hiç cevap atma. atma ki senin ona mecbur olmadıgını anlasın
bir nevi umrumda degilsin imajı olusturman lazım
bak o zaman nasıl yola geliyor

bu her zaman işe yarar yoldur asla alttan almıcaksın.

Son düzenleme:

sen o mesajlara hiç cevap atma. atma ki enin ona mecbur olmadıgını anlasın
bir nevi umrumda deisin imajı olusturman lazım
bak o zaman nasıl yola geliyor

bu her zaman işe yarar yoldur asla alttan almıcaksın.

Eminim nişana az zaman kaldığı için tutuşacağımı, babama ne diyeceğim konusunda endişe ettiğimi falan düşünüyor şimdi ve çok emin adım atacağımdan. :1:

Ama atmayacağım, yok öyle! :47:

İyi ki varsınız canım ya. :16:

Gerçekten çok tepeme çıkarmışım ben bunu ya

kırmızı yerler, hatalarını-zı gordugun ve duzeltme sansınız olan seyler...
ilk aradıgında biraz alttan alarak biraz da ustunuzdeki sorumlulugu azaltarak (daha cok onun, bunu azaltacak olan da onun kendi ailesi. dolayısıyla senin de ailenle mucadele etmen gerekmeyecek) cozume kavusturursunuz.
sonra da tepene cıkma konusunu halledersin ;)

bold ile isaretledigim yerlere yorum yapamayacagım canım, tek diyebilecegim sana hakikaten gecmis olsun...

bu arada abine annen baban soyleyip kızı yalnız bırakma dedikten sonra ona soz hakkı dusmezdi.
eski konunu hatırlıyorum, kusura bakma ama aile olarak ondan vazgecmissiniz gibi duruyor, nasıl mutlularsa ne yaparsa yapsınlar yeter ki olay cıkmasın yine diye. bu anlamda gelmemesi bile daha iyi, zaten evleneceksin diye kopmustu kıyamet, gelin kıskanırdı yine.

Eminim nişana az zaman kaldığı için tutuşacağımı, babama ne diyeceğim konusunda endişe ettiğimi falan düşünüyor şimdi ve çok emin adım atacağımdan. :1:

Ama atmayacağım, yok öyle! :47:

İyi ki varsınız canım ya. :16:

yok sakın ilk adımı sen atma.
zaten gelecek o belli. burnu sürtsün biraz, cocuk gibi şımarmasınlar.
ama barısınca da yine kavgaları attan alma, alıştırma:34:

sen de iyi ki varsın canım :54:

adama bak karı gibi saatlerce çene yapmış, üstüne birde trip yapmış basmış gitmiş..bu ne yaa.. geç geldin diye bu yapılmaz.. ben eşimle nişanlıyken 7 saatlik yoldan gelirdi de o kdar bekletirdim evden senin gibi zor çıktığım için.. ağzını açıp bi laf etmezdi sağ olsun.. nişanlın sadece kendini düşünen bencilin biri bence..bırak istemiyorsa gitsin.. senin bi hatan yok ki.. bunun için ayrılıkmı olurmuş.. inat uğruna evlensinde görsün gününü.. köpek gibi pişman olur ama fayda etmez.. haksız olan o bak sen bişey yapma koşma peşinde..çok sinirlendim şuan.. :45: :20:

kırmızı yerler, hatalarını-zı gordugun ve duzeltme sansınız olan seyler...
ilk aradıgında biraz alttan alarak biraz da ustunuzdeki sorumlulugu azaltarak (daha cok onun, bunu azaltacak olan da onun kendi ailesi. dolayısıyla senin de ailenle mucadele etmen gerekmeyecek) cozume kavusturursunuz.
sonra da tepene cıkma konusunu halledersin ;)

bold ile isaretledigim yerlere yorum yapamayacagım canım, tek diyebilecegim sana hakikaten gecmis olsun...

bu arada abine annen baban soyleyip kızı yalnız bırakma dedikten sonra ona soz hakkı dusmezdi.
eski konunu hatırlıyorum, kusura bakma ama aile olarak ondan vazgecmissiniz gibi duruyor, nasıl mutlularsa ne yaparsa yapsınlar yeter ki olay cıkmasın yine diye. bu anlamda gelmemesi bile daha iyi, zaten evleneceksin diye kopmustu kıyamet, gelin kıskanırdı yine.

Canim sen epey ilgilendin bugun ya, yorumlarin cok yapici benim icin. Cok tesekkur ederim.

Abim eskiden benim degisiklige ihtiyacim oldugunu dusunup birlikte programlar yapardi ikimiz icin. Bugun ona cok ihtiyacim oldugunu hissettim ama onlarin yanindayken benim moralim bozuk gelemez misin desem 3. Dunya savasi cikardi diye dusunuyorum. Bunlar yuzunden plan program yapan, her seyden mana cikaran bir insan olmaya basladim cok kiziyorum bazen. Ben aslinda hep icimden geldigi gibi davranan, hicbir seyi icimde saklamayi sevmeyen bir insandim. Ama yaptigim her seyden baska anlamlar cikarilinca her adimimi olcup tartar oldum.

Beyefendi icin de boyle yapmam daha iyi olacak sanirim. Ne yaparsam simarir falan iyice dusunmem gerek bundan boyle.

Barışırsak deneyeceğim ben bunu. :26: Teşekkür ederim. Evet aynen ya hiç çekilmiyor hemde. Hangimiz kadın hangimiz erkek belli değil. Bana güzel şeyler yazmıyorsun, sürpriz yapmıyorsun diye küstüğü oluyor. :1:
Ben onu yolun ortasında bırakıp ben gidiyorum desem bana sözleşme imzalattırır bir daha tekrarlamayacağım falan diye. Ben normalde özür dilemekten çok hoşlanmam mesela. Çok söylenince seni seviyorum gibi anlamını yitiriyor gibi gelir bana. Ama beyefendinin her sınav arefesinde her şımarıklığına konu kapansın diye tamam özür dilerim der oldum son zamanlarda. Şimdi öyle bir hal aldı ki bir hata yapsam özür dilemem yetmiyor ona. Bunun dozu sürekli artıyor ve çekilmez bir hal almaya başlıyor yani. Şarttı bir taktik uygulamak artık.

Sen barışıp bunlar geçince benim konumu oku bir gerçekten çok güzel tavsiyeler vermişler ben de sussun diye özür diliyordum çoğu zaman zaten ama artık haksız bile olsam dilemiyorum olabilir hata yapabilirim, seviyorum, yanındayım ya o yetmez mi?

Zaten gönlünü almak için saatlerce günlerce uğraştırıyor dimi seni de? Hatta barışıyoruz 3 gün sonra aklına geliyor yine naz yapıyor :19:

Kendi haline salınca düzelip geri geliyor çok inatçıdır benim eşim hep kafasının dikine gider ama o yola geldiyse seninki hayli gelir. O sınava girecekse bunun stresi, hıncından sana ne? Böyle diyebilirsin bak bana ne bunun hıncından dersin :32:

Gitsin kum torbası alsın onu yumruklasın :27:

Back