- 26 Ağustos 2024
- 78
- 50
- 3
- 33
- Konu Sahibi ebrulimm3232
-
Çocuğum yok, aslında tam bu fikre ısındığım zamanlarda bu olayı yaşadım. O istek de başlamadan bitti gibi olduÇocuk yapma
Aslında konu eşimden çok bu olayın bende tezahürü, kendimi son yıllarda yaşadıklarımdan dolayı hiç iyi hissetmiyorum. Zaten çocukluktan beri değer ve özgüven sorunlarım vardı tam aşmaya başlamışken yeniden yerle bir oldum.Çocuk yapma, kondomsuz ilişki yaşama kocan olacakla. Hpv getirir Allah korusun.
Bir yapan hep yapacaktır bunu sakın unutma.
Bir insanı bir yanlışı yaparken yakaladıysan bil ki o ilk yanlışı değildir.
Çocuğum yok, aslında tam bu fikre ısındığım zamanlarda bu olayı yaşadım. O istek de başlamadan bitti gibi oldu
Aslında konu eşimden çok bu olayın bende tezahürü, kendimi son yıllarda yaşadıklarımdan dolayı hiç iyi hissetmiyorum. Zaten çocukluktan beri değer ve özgüven sorunlarım vardı tam aşmaya başlamışken yeniden yerle bir oldum.
İlk olmadığına hislerimden dolayı emindim ama başkası tarafından kanıtlı ispatlı yüzüme çarpılmasını beklemiyordum. Eşim itiraf etmiş olsa belki affı daha kolay olurdu ve inanırdım bir kerelik hata olduğunaSevindim adına çocukla daha zor olurdu. İlk aldatması değil emin ol ilki Allah saklarmış çünkü
İlk olmadığına hislerimden dolayı emindim ama başkası tarafından kanıtlı ispatlı yüzüme çarpılmasını beklemiyordum. Eşim itiraf etmiş olsa belki affı daha kolay olurdu ve inanırdım bir kerelik hata olduğuna
Defalarca sordum, dürüst olsa belki beni bu kadar etkilemezdi. Ve tekrar aynı kadınla aynı şeyi yaşamak istememiş olsaSende dünden affetmeye hazırsın ha. Eşin itiraf ediyorsa daha sıkıntı arsızım artık demek o itiraf.
İyi ve merhametli adam karısını aldatmaz. Size iyi olmadıktan sonra ne yapacaksınız onun iyiliğini? Ben hiç bir kadının aldatılmayı unutabilecegini sanmıyorum o yüzden verebilecek bir tavsiyem yok maalesef
Evet boşanamadım, belki sizin için bunun hiç bir bahanesi olamaz ama ben yapamadım, sindirilmişlikten, korkudan, arkamda kimsenin olmamasından yapamadım işteVe o adam hala kocan?
İşte unutamıyorum. Şehvet dolu mesajları, ben yanında uyurken olmasını üstelik. Bu olayın bende kırdığı yerleri unutamadığım için bugün anlatma gereği duydum.yine yapacağına eminim
boş yere vakit harcayacaksınız
diyelim ki yapmadı, siz o gördüklerinizi unutabilecek misiniz
Bide bunu söyleyen insanlar ya şiddet görmüş oluyor ya aldatılmış oluyor ne biliyim illa bir kötülük görmüş oluyorlar. Kocam dövdü ama normalde karıncayı bile inciltmez. E seni inciltmiş işte? Neden boşamadın vs diyemem ama iyi ve merhametli de değil yani.Ay zaten şu merhamet kelimesini kim buldu erkeklere özelikle?
Her kadın eşim merhametli eşim merhametli sözleşmiş gibi bunu sayıklıyorlar.
Sanki diğer erkekler heavy metal dinleyip civcivleri ayaklıyorlar.
Bi bunların kocası müşfik Hacı Bektaşi veli
Ben de aynı duyguları yaşadım sizi zerresine kadar anlıyorum...Bana karşı sevmesem yanında işim ne , ben duygularımı gösteremiyorum (öfkesini esirgemeden fazlası ile gösteren aslında ) diye diye...AAAAA bir de ne göreyim bulduğu birkaç zilliye aşkımlar canımlar havalarda uçuşmuş.. Ama onlar mesaj ya aldatma sayılmıyor ..Affettim sanıp devam ediyorsun (ister çok sevgi ister salaklık diyelim) ama yıllar geçtikçe bir de ne göreyim kendimi değersiz yapan benim..Ve artık öyle bir yere geliyorsun ki ağzı ile kuş tutsa durmak istemiyorsun.Üzerinden belli zaman geçmiş olmasına rağmen bu olayı atlatamadım. Çünkü bizim aramızdan son bir kaç yıldır gelişen cinsel problemlerde mevcuttu. Bana bin bir bahane sunan adamın kadına yazdıkalrını gördüğümde şok olmuştum. Atlatamama sebebim sanırım ona çok başka biri gibi konuşup benim hiç duymadığım şeyler söylemesiydi. Kendimi nasıl hissettiğimi tarif edemiyorum ancak, eli yüzü düzgün biriyim, arzulanmak istenmek beğenilmek gibi duygular ve değersizlik duygusu arasında gidip geliyorum. Terapiste gitmek istedim ancak kafama yatan birini bulamayıp bıraktım. Doktora da gittim yüksek anksiyete ve kargı bozukluğu gibi teşhislerde bulundu.
bence bir süre kendinizi toparlayın, aileniz olmayabilir ama arkadaşlarınızdan destek alın, prfesyonel yardım alın.İşte unutamıyorum. Şehvet dolu mesajları, ben yanında uyurken olmasını üstelik. Bu olayın bende kırdığı yerleri unutamadığım için bugün anlatma gereği duydum.
Bide bunu söyleyen insanlar ya şiddet görmüş oluyor ya aldatılmış oluyor ne biliyim illa bir kötülük görmüş oluyorlar. Kocam dövdü ama normalde karıncayı bile inciltmez. E seni inciltmiş işte? Neden boşamadın vs diyemem ama iyi ve merhametli de değil yani.
Ben hep hatalı biri olarak görüldüm ailem tarafından da hayatımdaki çoğu insan tarafından da. Evet hata da yaptım ama sanıldığı kadar kötü biri değilim. Ne zaman hayatımda değişiklik yapmak istesem buna boşanmak da dahil bu kaçıncı başına buyrukluk, sen memnuniyetsizsin, ne istediğini bilmiyorsun gibi cümleler duydum konu ne olursa olsun. Belki de bu yüzden artık hiç bir şeye cesaretim kalmadıBen de aynı duyguları yaşadım sizi zerresine kadar anlıyorum...Bana karşı sevmesem yanında işim ne , ben duygularımı gösteremiyorum (öfkesini esirgemeden fazlası ile gösteren aslında ) diye diye...AAAAA bir de ne göreyim bulduğu birkaç zilliye aşkımlar canımlar havalarda uçuşmuş.. Ama onlar mesaj ya aldatma sayılmıyor ..Affettim sanıp devam ediyorsun (ister çok sevgi ister salaklık diyelim) ama yıllar geçtikçe bir de ne göreyim kendimi değersiz yapan benim..Ve artık öyle bir yere geliyorsun ki ağzı ile kuş tutsa durmak istemiyorsun.
Kesinlikle tek taraflı sevgi ve fedakarlık kurtarmıyor, hele çocuk yoksa kim olursa olsun bitsin gözü ile bakıyorum şu an ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?