Bunun icin doktora gidilir mi; hangi polikliniğe gitmeli? Bunu dert yapmam tuhaf biliyorum :(

Çok severim aciyi..
Aci biber pul biber doldurum hep...
Ama senin gibi bi oturusta 40tane yiyemem tabi. Doymus olurum cunki..
Hatta esim bana senin sulale doğu tarafina mi dayaniyor acaba diyor.. bu kadar aci yenirmi diyor.. evde bir gun eksik olmaz aci biber. O kadar cok seviyorum .. sen cook fazla yedigin icin wc de zorlaniyor olabilirsin canim azaltmaya bakk hem benn bunda doktora gozukulecek birsey begenmedim. Ben tavuk hastasiyim mesela.. dana eti sevmem :) ama bi ara canim oyle cok dana eti istiyordu ki anlatamam alirdik yerdim ama cok degil. Sonra tekrar tavuk eti yemeye basladim .. simdi agzima surmem dana etini :)

Bence genel bir kan tahlili yaptırabilirsiniz

Belki bir şey eksiktir de onu vücut böyle gidermeye çalışıyordur

Bir ara ben de çok yiyordum hatta yukarıda birisi daha yazmış millet Regl öncesi çikolata yer ben acı biber yerdim

Bu sıralar sadece öğle yemeğinde yiyorum

Gece yiyince mide daha sıkıntı yaşıyor

Gidilir, psikiyatri bölümü.
O zaman benim en az 10 psikiyatristten yardım almam lazım, acı benim hayatım:))))

Konu sahibesi,
bir sağlık sorununuz yoksa acı biber yemenizde bir sakınca olacağını zannetmiyorum, acı biber iştah açma özelliğine sahiptir, biberi çekirdek gibi farz edin, bir kere başlayınca yemek boyunca yersiniz, bu yüzden bir iki derken bir anda bir kavanoz biber de bitebilir ama siz yine de abartılı yemeyin, evet mideniz de sorun yoksa acı biber zarar vermez, hatta yararı bile vardır ama hemeroid sorununuz varsa tetikler.
Bizde de acı biber olur sofrada, çok aşırı tüketmemek için chili biber alıyoruz, küçük tatlı acı biberlere nazaran çok acı olduğundan 1 taneden fazla tüketemiyorsunuz.

Chili'den kurutup pul biber yaptım, yaparken zehirleniyordum, o kadar keskin bir kokusu var :))

Mune annem acı yiyor diye psikiyatri demedim,kendime engel olamıyorum, kafayı aci biberle bozdum dedigi icin, takıntılı bir hal oldugu icin

yemiyceksin doktor sana bi hap verip istedigin kadar yiyebilirsin artik demeyecegine gore ? artik yanmasin diye kremde vermez bakan bi poliklnikte yok baska care yok bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…