- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
İste ben de oyleydim nasil degisir insanin damak tadi bu kadar onu anlamiyorumDamak tadın değişmiş .
Ben mesela çiğköfte yerken ağlaya ağlaya yerım .
Eşim abartıyosun dıyo brde sözde acısız
Kamu spotu da var ya aklima o geldi Allah iyiliginizi versin"yeme annem yeme guzum" diye bi diyet listesi vardı onu uygula
O zaman benim en az 10 psikiyatristten yardım almam lazım, acı benim hayatım:))))Gidilir, psikiyatri bölümü.
Mune annem acı yiyor diye psikiyatri demedim,kendime engel olamıyorum, kafayı aci biberle bozdum dedigi icin, takıntılı bir hal oldugu icinO zaman benim en az 10 psikiyatristten yardım almam lazım, acı benim hayatım:))))
Konu sahibesi,
bir sağlık sorununuz yoksa acı biber yemenizde bir sakınca olacağını zannetmiyorum, acı biber iştah açma özelliğine sahiptir, biberi çekirdek gibi farz edin, bir kere başlayınca yemek boyunca yersiniz, bu yüzden bir iki derken bir anda bir kavanoz biber de bitebilir ama siz yine de abartılı yemeyin, evet mideniz de sorun yoksa acı biber zarar vermez, hatta yararı bile vardır ama hemeroid sorununuz varsa tetikler.
Bizde de acı biber olur sofrada, çok aşırı tüketmemek için chili biber alıyoruz, küçük tatlı acı biberlere nazaran çok acı olduğundan 1 taneden fazla tüketemiyorsunuz.
Chili'den kurutup pul biber yaptım, yaparken zehirleniyordum, o kadar keskin bir kokusu var :))
Mune annem acı yiyor diye psikiyatri demedim,kendime engel olamıyorum, kafayı aci biberle bozdum dedigi icin, takıntılı bir hal oldugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?