- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Neden psikiyatriGidilir, psikiyatri bölümü.
Ama rahatsiz olurdum midem agrirdi kasinti yapardi son bir sene de deli gibi acı yiyorumbu bir rahatsızlık degil. Siz önceden önyargıyla yiyemem dediğiniz acı biberin tadını almışsınız. Metabolizmaniz iyi çalışır bence hiç sıkıntı olmasın sizin için ama kararında yerseniz. Kendinizi kısıtlamaya bakın derim
Sormayin ben de ondan korkuyorum ama canım cekiyor gercekten bi tuhaflik var benim bu halimdeBasur olursun en kotu yada miden rahatsiz olur.
Yeme yemek zorunda misin.
Benim boyle bir aliskanligim yoktu vucudum sanki acı yemek yememi istiyorIyide bu da bi aliskanlik meselesi.. aboww canim cekti o tursulardan.. aci aci ekmege yatircan beyaz peynir yaninada o biberlerden.. ha bide cay icecenki agzin iyice acisin :)
Tuvalette zorlanman normal aci bu ya..
Eve almayin iradeli olun biraz herseyin fazlasi zarar.Sormayin ben de ondan korkuyorum ama canım cekiyor gercekten bi tuhaflik var benim bu halimde
Takıntılı bir davranış yaptığınız. Konu ne olursa olsun,Size zarar verdiğini bilerek bundan vaz gecememek psikolojik bir rahatsızlıktırNeden psikiyatri
Yok ne kusuru ben de guluyorum kendime delirdim iyice diyorum hamile de degilim nedir benim bu halimAci iyidir ya. Ye bol bol. Ne zarari olucak.. sadece damak tadin degismis... valla doktor olsam çok gulerdim bu derde(alinmayin lutfen. Komik geldi )
vucut artık alışmş demekki :) dozunda yerseniz bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAma rahatsiz olurdum midem agrirdi kasinti yapardi son bir sene de deli gibi acı yiyorum
Bitsin almayacagim insallah tabiAlmayın eve madem.
Hemoroid olursan ne olacak valla cok korkarım ben.
Tesekkur ederim :)vucut artık alışmş demekki :) dozunda yerseniz bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Hakli olabilirsiniz tesekkur ederim yorumunuz icin :)Takıntılı bir davranış yaptığınız. Konu ne olursa olsun,Size zarar verdiğini bilerek bundan vaz gecememek psikolojik bir rahatsızlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?