Bunun icin doktora gidilir mi; hangi polikliniğe gitmeli? Bunu dert yapmam tuhaf biliyorum :(

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Boyle dert olur mu diyeceksinuz ama dert oldu bana. Ben eskiden yemekte zerre kadar acı olsa hemen bardak bardak su icerdim son bir senedir acı yemekten kendimi alikoyamiyorum. Aksam yemekte kucuk acı biberlerden rahat 20-30 tane yiyorum. Afedersiniz buyuk abdestimi yapmakta zorlaniyorum cok yandigi icin ama hâlâ her aksam yemeye devam ediyorum kafayi acı biberle bozdun diyor cevremdekiler niye boyle oldum ki ben doktora gitmeliyim hangi bolum bakar kusura bakmayin boyle bir konu actigim icin nereye acacagimi bilemedim kime soracagimi da bilemedim kendime sasiriyorum bisey olacak diye de korkuyorum var mi ben gibi olan

Ama rahatsiz olurdum midem agrirdi kasinti yapardi son bir sene de deli gibi acı yiyorum

Iyide bu da bi aliskanlik meselesi.. aboww canim cekti o tursulardan.. aci aci ekmege yatircan beyaz peynir yaninada o biberlerden.. ha bide cay icecenki agzin iyice acisin :)

Tuvalette zorlanman normal aci bu ya..
Benim boyle bir aliskanligim yoktu vucudum sanki acı yemek yememi istiyor

Aci iyidir ya. Ye bol bol. Ne zarari olucak.. sadece damak tadin degismis... valla doktor olsam çok gulerdim bu derde (alinmayin lutfen. Komik geldi )
Yok ne kusuru ben de guluyorum kendime delirdim iyice diyorum hamile de degilim nedir benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…