Bunun icin doktora gidilir mi; hangi polikliniğe gitmeli? Bunu dert yapmam tuhaf biliyorum :(

Acı midede rahatsızlık varsa çoğaltır ki olsaydı şimdiye kadar ağrı olurdu.
Rahatsızlık yoksa mideyi kuvvetlendirir.
Midedeki rahatsızlık geçmiş ve vücudun acıdaki vitamin ya da her ne ise ona ihtiyacı var ki o kadar isteyerek yiyorsunuz.

Rahmetli babacım acı yemeden doymuyorum derdi. :)
Acı zamanla alışılan bişey alışmış tadını almışsınız bence. Ama siz vücudun acı istiyor falan denmesini istiyor gibisiniz.
Bana oyle dedi bir arkadas vucudun istiyor galiba dedi dogru diyor gibi sanki

bence hafife alma, biyerde duymustum cocuk sürekli tuz yaliyormus... sonra kaninda bi eksiklik cikmisti... sen git hastaneye veya doktora o seni dogru yönlendirir kanina baktir

Hic yabanci gelmedi bu konu bana :)

Bende regle 1 hafta kala asiri derecede biber , turşu , ketcap, aci sos tuketiyorum. O kadar asiri bir hal ki normalde asla patates kizartmam gece vakti ketcabi boca edip yedigimi biliyirim. Ama biber iyidir. Benim durumum daha vahim :) cunku yediklerim regl öncesi su tutuyor vucudumda...

Yavas yavas azaltmaniz gerekir. Mesela ben meshur markanin meshur acili doneri var. Onu cok cok severim cokta yerim. 1 kere yedigimde bayginlik geciriyordum... mide bulantisi , tuvalete cikamadim ve soguk terler boşalttim midem gunlerce agridi. Birakmak zorunda kaldim cokta severdim :) sizde fazla aciya kacmayin gerektigince evde tursu bulundurmayin. Biberleri de biraz aci biraz acisiz alin... gecmis olsun :) doktora gitsenizde fayda gotmeyeceksiniz bu iradeyle alakali

Bunda korkacak bişey yok.Ben anemiyim yani demir eksikliği var bende.Kendimi bildim bileli buz yerim.Çünkü vücut istiyor.Kuzenimde anemi ve o da kaşık kaşık pul biber yer sürekli.Bence kansızlık tan olabilir dahiliye uzmanına gidip kan değerlerine baktır.kesin düşük çıkacak.Bu bir hastalık değil sadece vücut istiyor ama aşırısı zararlı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…