Bunun bir sonu yok mu ?

Okuduklarım için gerçekten çok üzüldüm size ne önerebilirim diye düşündüm her yer çıkmaz kocan olacak adamdan ayrıl ve babanın yanına dönme diyebilirim sadece ama 2 çocuk elinde 1 çocuk karninda nasıl yapılır bilmiyorum allah dertlerini hafifletsin sana yol göstersin inşallah

"öyle olmadı ışte bi kız arkadaşı vardı tuvalete bile makyajsızgirmeyen"

Boşanılması gereken noktayı söylüyorum. Burdan sonrasına gerek yok.

Umarım faketir. Çok mutlu olurum fakese.

bugun bir üye bir konuda roman yazacaktim burda tepkileri gormek istedim yazinca butun konulara ciddiyetle bakan ben biraz sasirdim acikcasi..baban taciz amcam tecavuz etti demissin ya orda "yok artik" dedim..gercek olamaz bukadari diye dusundum insallhta degildir.gercekse allah yardimcin olsun ne denirki bunlari yasamis birine bilemedim..

Kocana hayvan yakıştırması yaparak hayvanları aşalamışsın aslında. Anne baba amca hepsi berbat nasıl bir aile anlamadım içinde hiç insan olmayan. Allah yardımcın olsun. Hayal ürünüdür umarım bu olay 'dreamtrue'

Bu halde bile güldürdünüz beni saolun. Bazılarının asla gerçek olmıcagına inandığı bir hayat yaşıyomuşum meğersem. Neden üzgünüm biliyomusunuz eskiden ne olursa olsun basım dikti umudum vardı artık çaresizlikten başka bişey hissedemiyorum ne yapıcam bilmiyorum her bi seçenek ötekinden daha berbat geliyor gözüme

Çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama babanıza asla inanmayın bence.

Keşke bir mesleğiniz , işiniz olsaydı.

Senin bir hatan , suçun yok. Ben bunları yaşasam intihat ederdim. Hala çok güçlüsün. Böyle bir hayat yaşadın diye evlenmek, çocuk yapmak hata değil.

Buradaki bazı vicdansızlara da takılma.

Niye fake ya ? Böyle şeyler yaşayan yok mu? Daha beteri de var. Biri burada yazdı diye fake mi? Bu pislikler ne kadar yakın görün işte.

Karısını satan adam kızına taciz de bulunduysa buna neden inanmasin ki insanlar.
Yani konu fazlaca iç karartici sonuna kadar okuyamadim.
Umarım fazlaca abartmissinizdir umarım gerçek değildir.

Ne yazacağımı bilemedim, çok üzüldüm durumunuza.. Size tek seçenek kalmış, sığınma evi...İnşallah tüm dertlerinizi geride bırakır ve çocuklarınızla mutlu bir hayat kurarsınız..

Böyle fake konularla bizi sok etmek, icimizi dağlamak, geleceğe ve insanlara karşı şüpheci olmamıza sebep olmaktan zevk mi alıyorsunuz ???

Fake diyorum, çünkü bütün anahtar kelimeler konuda mevcut. Nene ile buyuyen cocuk, boşanmış anne baba, ensest, mutsuz bi evlilik, lanet bi koca, goz onunde başka bi kadin ve bol bol çocuk... Ay içim sisti.

Keske her kelimesi yalan olsaydi kanim dondu resmen ama o babaya geri donme hicbi şekilde pisman olmus okabilir ama yasadiginiz seyler affedilip silinecek turden seyler degil

Eger cok istiyorsa maddi destek olsun cocuklarinla kendine bi hayat kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…