Ben adetim bittikten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişki yaşadım beklenen adet tarihine kadar ilk ayda hamile kalmıştım siz ayda bir kez mi yapiorsuuz pik gördüğünüz gün sadece ben öyle anladım bu yanlış bende olasılıkları arttırmak gerekKızlar merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır bebiş düşünüyoruz. Ancak ne yaptıysak pozitif test sonucu göremiyoruzEşimde varikosel rahatsızlığı vardı ve bunun için ameliyat oldu şuan ki kontrollerinde herhangi bir sorun yok düzene girdi. Bende aynı şekilde tüm hormon testlerim gayet normal sonuçlarım güzel. Ovülasyon testide denedim en pik gördüğümüz gün denedik ama pik gününde ilişkinin yeterli olduğunu düşünüyordum devamında yapmıyorduk SAT tarihine kadar birkaç kez daha olup sonra bekliyorduk ancak olumlu olmadı. Bu ay bal-tarçın-çörekotu denedim hiç kaçırmadım aynı zamanda şuan folikasitte kullanıyorum saati saatine kaçırmadan içiyorum. Yumurtalarımda güzel çatladığını söyledi doktor. Denediğiniz farklı bir yöntem var mı artık çok yorucu ve bir okadarda üzücü olmaya başladı Bu ay SAT tarihine kadar gün aşırı ilişki denedik bal-tarçınıda yaptım bakalım beklemedeğim inşallahh hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Merhaba, evet bu ay gün aşırı hergün denedik adet tarihime 12 gün var insallah rabbim hayırla bizede nasip edergün aşırı denediniz mi :) bi gün birlikte olup diğer gün olmayarak ?
Bu ay bu şekilde denedik adet tarihime 12 gün var umarım bu ay tutmuştur denemediğim şey kalmadı ilişki sonrası hemen uyuyorum ayaga hiç kalkmıyorum daha etkili olur belki diye allah kucağımızı boş bırakmasın inşallahBen adetim bittikten sonra bir dolu bir boş şeklinde ilişki yaşadım beklenen adet tarihine kadar ilk ayda hamile kalmıştım siz ayda bir kez mi yapiorsuuz pik gördüğünüz gün sadece ben öyle anladım bu yanlış bende olasılıkları arttırmak gerek
Merhaba canim Allah yardımcın olsun. Öncelikle biliyorum çok zor ama pozitif düşünmeye ve stres yapmamaya çalış. Ve ikinci olarak da sana sırtına hacamat yaptırmanı öneririm. Bir kadın tarafından yapılırsa çok iyi olur. Ben bizzat faydasını gördüm inşallah sen de görürsünKızlar merhaba, yaklaşık 1.5 yıldır bebiş düşünüyoruz. Ancak ne yaptıysak pozitif test sonucu göremiyoruzEşimde varikosel rahatsızlığı vardı ve bunun için ameliyat oldu şuan ki kontrollerinde herhangi bir sorun yok düzene girdi. Bende aynı şekilde tüm hormon testlerim gayet normal sonuçlarım güzel. Ovülasyon testide denedim en pik gördüğümüz gün denedik ama pik gününde ilişkinin yeterli olduğunu düşünüyordum devamında yapmıyorduk SAT tarihine kadar birkaç kez daha olup sonra bekliyorduk ancak olumlu olmadı. Bu ay bal-tarçın-çörekotu denedim hiç kaçırmadım aynı zamanda şuan folikasitte kullanıyorum saati saatine kaçırmadan içiyorum. Yumurtalarımda güzel çatladığını söyledi doktor. Denediğiniz farklı bir yöntem var mı artık çok yorucu ve bir okadarda üzücü olmaya başladı Bu ay SAT tarihine kadar gün aşırı ilişki denedik bal-tarçınıda yaptım bakalım beklemedeğim inşallahh hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Size şunu söyleyim benim adetime dokuz gün kala ki ilişkimde hamile kaldım eğer adetiniz düzenli değilse buna da dikkat edin bide çocuk cocuk modundan çıkın psikoloji çok etkiliyor keyif almaya bak bebek olsun da yapalım diye düşünme gerçekten o kafadan çıktığında oluyor hakkınızda hayırlısı olsunBu ay bu şekilde denedik adet tarihime 12 gün var umarım bu ay tutmuştur denemediğim şey kalmadı ilişki sonrası hemen uyuyorum ayaga hiç kalkmıyorum daha etkili olur belki diye allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
İnşallah canım en son onuda deneyeyim bakalım çok teşekkür ederimMerhaba canim Allah yardımcın olsun. Öncelikle biliyorum çok zor ama pozitif düşünmeye ve stres yapmamaya çalış. Ve ikinci olarak da sana sırtına hacamat yaptırmanı öneririm. Bir kadın tarafından yapılırsa çok iyi olur. Ben bizzat faydasını gördüm inşallah sen de görürsün
Aslında o esnada çok aklımızda değil ama sonrasında acaba oldu mu düsüncesi geliyor acıkcası bu durumdan cıkaramıyoruz kendimiziSize şunu söyleyim benim adetime dokuz gün kala ki ilişkimde hamile kaldım eğer adetiniz düzenli değilse buna da dikkat edin bide çocuk cocuk modundan çıkın psikoloji çok etkiliyor keyif almaya bak bebek olsun da yapalım diye düşünme gerçekten o kafadan çıktığında oluyor hakkınızda hayırlısı olsun
Sen kendini istediğin kadar yıprat o gün gelmediyse olmuyor canım Rabbime bol. Dua ve sabır herşey olacağına varırAslında o esnada çok aklımızda değil ama sonrasında acaba oldu mu düsüncesi geliyor acıkcası bu durumdan cıkaramıyoruz kendimizi
Öyle vallahi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiriSen kendini istediğin kadar yıprat o gün gelmediyse olmuyor canım Rabbime bol. Dua ve sabır herşey olacağına varır
MerhabaaÖyle vallahi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri
Bu ay çok ümitliydim ancak adet oldum yineMerhabaa
Durumunuz nedir acaba
Sakın üzülmeyin her ay yeni bir umut. Şimdi yeni bir ay için enerji depolamanız lazım moralinizi yüksek tutun olur muBu ay çok ümitliydim ancak adet oldum yine
Çok teşekkür ederim motivasyonunuz için inşallah bakalım hayırlısı olsunSakın üzülmeyin her ay yeni bir umut. Şimdi yeni bir ay için enerji depolamanız lazım moralinizi yüksek tutun olur mu
Naptınız nasıl gidiyorr.Çok teşekkür ederim motivasyonunuz için inşallah bakalım hayırlısı olsun
Çok şükür gebelik haberini dün daha yeni aldımm Allah isteyen herkese nasip etsin daha çok yenii umarım sağlıkla gelir :)Naptınız nasıl gidiyorr.
Ben bu ayda adet oldum. Yarından itibaren tekrar denemelere başlıyacağız Allah izin verirse.
Hadi gözünüz aydın Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinÇok şükür gebelik haberini dün daha yeni aldımm Allah isteyen herkese nasip etsin daha çok yenii umarım sağlıkla gelir :)
Çok teşekkür ederiim. Allah en kısa süre içerisinde size de bu duyguyu nasip eder inşallah bende bol bol dua edeceğim size :)Hadi gözünüz aydın Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ben bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım beklemedeyim bugünle beraber 5 günüm kaldı bata.